naišla sam na nešto znaimljivo:
http://www.drumtidam.info/bubnjanje_...a_za_djecu.htm
zgodna ideja da se utroši energija i smanji bubnjanje po kući![]()
naišla sam na nešto znaimljivo:
http://www.drumtidam.info/bubnjanje_...a_za_djecu.htm
zgodna ideja da se utroši energija i smanji bubnjanje po kući![]()
Ovo se čini interesantno, moram vidjeti za svojeg bubnjara! Valjda prestane kuhačom lupati po igračkama
monax prvotno napisa
da, to i ja nekako računam, da ise istroši mlatarajući po bubnjevima, tu nema ograničenja.
a i uči se nekakvoj glazbi.
jel netko zvao, koliko je aktualna ova vijest?
zvala ja.
to je skroz novo.
predbilježila sam ovog svog hahara, sad se čeka da se oformi grupa, pa će nam javiti detalje.
jesi li možda pitala od koje dobi se mogu uključiti? ja bih Gitu odmah upisala, od plivanja smo morale odustati zbog uha, a za ostal je još premala.
I gdje se održava tečaj?
meni su rekli da se javim na mail pa ce oni tako javiti
rekli su da moze i sa 2 godine. budemo vidjeli
ivar nece, prvo kaze da bubnjevi nisu pravi, da takvih ima i doma, a drugo, same bebe se prijavljuju![]()
pa ima čovjek pravo, a i te bebe pojma nemaju što su pravi bubnjevi :D
Pa možda će biti grupe po starosti djece.
ima još mjesta samo za nedjelju u 16 h, mi se prijaviliPozivamo vas na prvu demo-besplatnu-radionicu
za djecu od 0 do 5 godina koja će se održati u nedjelju 16.3.2008 u
Voćarskoj 11 od
a) 10-11 sati…
b) 11-12 sati…
c) 16-17 sati.
Ponesite šlapice, djecu i jednog roditelja (mogu i oboje).
Obavezno je prisustvovanje barem jednog roditelja.
Grupa je brojčano ograničena, pa vas molimo da se prijavite što prije na
tel. Suzana 0913295257 ili na mail: suzana.t1@gmail.com
Sadržaj demo-besplatne-radionice:
- predstavljanje programa radionica
- demo program u trajanju od 45 minuta
- pitanja i odgovori
Više o tome:
http://www.drumtidam.info/2008/MUSIC_TOGETHER.htm
![]()
u ovoj od 16 su do 3 godine najvise, u ove prve dvije do 5gitulja prvotno napisa
mi smo isto u 16 :D
a moja beba ima pojma i sto je to prava gitara i klavir i violina, i kontrabas, pa ce valjda naucit i sta su pravi bubnjevi 8)
za sad samo kuhaca po kutiji od velikih lega radi![]()
jupi, i mi dolazimo u 16 :D
zena umrla od smijeha, valjda smo svi nazvali u zadnjih 5 minuta![]()
bit će u grupi i starijih od 3![]()
super, skupljamo se :D
kaže Suzana da nije frka za godine, biće njima zabavno skupaovoj od 16 su do 3 godine najvise, u ove prve dvije do 5![]()
Joj dajte napišite kako će kasnije ići tečaj tj. kad će biti nekakvi termini nakon ove prve demo radionice.
to ce se saznati na radionici, tak sam skuzilaMima prvotno napisa
a ovo za godine i grupe sam napisala zbog ivara, al mislim da je on veci od 5![]()
meni i draze da ima vecih, dorian ionak ne sljivi vrsnjake. zato kad dodu starije necakinje samo ide za njima i proucava kaj rade![]()
sad vidim gdje je to, i naravno da bi išli sa svim frendovima - a vi već popunili sve jutarnje termine! :shock:
banana, nisam vidjela na vrijeme!
Mi spavamo u 16![]()
mislim da je ovaj zadnji termin roda-termin![]()
Da ispravim malu zabunu...pomiješale su vam se 2 radionice![]()
...o tečaju djembe bubnjeva za djecu , kao i prijavama za tečaj možete pročitati na linku koji je stavila i Josie http://www.drumtidam.info/bubnjanje_...a_za_djecu.htm
...a poslije je mama Juanita ubacila poziv za jednu drugu radionicu, koja NIJE bubnjarska radionica za klince, već glazbena igraonica za djecu i roditelje po američkom programu Music together (kao što u pozivu i piše)
http://www.drumtidam.info/2008/MUSIC_TOGETHER.htm
...eto...da znate![]()
i mene ste uspjeli zbuniti, ali si me najviše od svega ipak uspjela zbuniti ti, hagulkiceneki dan ni riječ da bi rekli o djembama za djecu
.
sori pinokijice, nekako mi se podrazumijevalo da ti već znaš![]()
20 tak malih djembea netom je stiglo iz Gane. Zajedno sa raznim šuškalicama .
:D
a ja se pitam zašto pinokijica nije proslijedila info!
pa onda, tko, kamo i kad ide u nedjelju i ima li još mjesta?
:shock: pa gdje smo se onda mi prijavili![]()
![]()
ja mislim da mi idemo u nedjelju u cetiri na onaj prvi josiein link.
mi idemo ujutro jer za popodne, jelte... nismo znali![]()
a onda ćemo vidjeti. djembe iz gane - mmmmmmm, predobro...
mi smo music together nedjelja u 4
bok hagulkica, mogla si me pozdravit![]()
Lu, ovaj vikend je samo Music together.
Ma pročitajte pažljivo oba linka, pa vidite kad, gdje i kome se prijavljujete i pitate za info.
Lutonjice bok!![]()
da to su dvije različite radionice, hvala hagulkice
mi smo se prijavili za bubnjanje, kod Ivane, a još termin nije dogovoren za bubnjare.
ali i ovo što je mJu linkala mi se čini skroz super.
however, odosmo mi u bubnjare! 8)
mi se prijavili za bubnjanje i za mt
od viska glava ne boli![]()
mi doma bubnajmo s oboje djece i mogu samo potvrditi da je to fenomenalno, osim sto je zabavno, super je za ispucavanje viska energije i djeluje nekako terapeutski na cijelu obitelj. kad nam djeca postanu nervozna mm vec automatski vadi bubanj i svi problemi nestaju...jedan lupa, drugi u ritmu plese. eh da, najfascinantnije od svega mi je kako bebe rano nauce imitirati ritam!
ajme koju sam zbrku napravila![]()
![]()
i mi :DLutonjica prvotno napisa
Tako i mi ... a otkako smo naucili svirati i didgeridoo, jos nam je bolje.tridesetri prvotno napisa
![]()
a mi imamo bubanj (iz tunisa) koji ne koristimo. hagulkica, obavezno javi kad počinje to bubnjanje!!!
Jel bio netko od vas velikih na bubnjanju u krugu petkom uvecer?
ja se spremam vec neko vrijeme, sad vrebam neki zgodan petak da uletim ...![]()
link za djembe bubnjanje je dopunjen i objavljeni su termini demo radionice.
![]()
ja cu samo: hellyeah! za bubnjanje :D
hitno, hitno!
jel bi netko želio ići na glazbenu igraonicu umjesto nas?
voćarska 11, 16 h.
music together pocinje tek iza 15.4, a termini ce biti preko tjedna oko 18 h. bit ce nekoliko termina.
inace se radi o 10 radionica, cijena izmedu 800 i 900 kuna.
mi cemo jos vidjeti ovo bubnjanje kakvo je, a onda se odluciti za jedno od toga. al mi ovo danas bas i nije sjelo, mislim da se prebrzo izmjenjuju aktivnosti, premala je dvorana (a neki sigurno znam da nisu dosli), ide mi na zivce sto je vecina pjesama na engleskom (pa mm stalno krivo pjeva)...malo sam razocarana, cini mi se da bi to mogao drzati bilo tko. mozda zato sto mi doma cijelo vrijeme plesemo i sviramo
mi nismo mogli pa smo poslali prijateljicu s mamom: bile su oduševljene :D
roza, je 'l to za danas nudis? ja vidjela na sajtu demo radionicu 28. 03, pa sam odmah skocila i poslala ti pp, a sad si mislim da vjerojatno ipak nudis za danas. :?
valjda cemo uspijeti upasti...
roza je nudila za danas, ali za music together.puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
28.3. je demo za bubnjarsku radionicu. mozes se prijaviti preko maila ili telefona
Mi smo danas bili na "Music together" kod simpa tete Suzane koja ce to voditi. Meni je bilo prekrasno. Pocinje se sredinom travnja, trajat ce dva i pol mjeseca. deset susreta.
![]()