Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: svrbe me dojke

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno svrbe me dojke

Iza mene je tri godine neprekidnog dojenja, bez ikakvih problema, sve do sada. Zapravo i nije neki strašan problem, ali me već pomalo počinje živcirati, a moram priznati da me i intrigira, pa bih voljela čuti vaša iskustva, možda i kakav savjet, ako ga imate.
    Radi se o tome da me svrbe dojke. Obje. I to ne posvuda, nego samo s donje strane, od bradavica na niže. Osim toga, na tom je mjestu koža malo promijenila boju, ima nekakav tamnocrvenkasti ton, kao da imam masnice. Boja nije od češanja, u to sam sigurna, ne češem se krvnički.
    Što se tiče uzroka svrbeža, to mi je enigma. Nemam novi grudnjak, nisam promijenila prašak za veš niti omekšivač, ne činim ništa što prije nisam, nemam svrab. Ukratko, nemam blage veze zašto me svrbi, kao niti otkud ta promjena boje kože. Svrbež mi traje recimo par dana, pa dan dva bude bolje, pa me onda opet svrbi...Sve skupa je počelo unazad cca mjesec dana.
    Može li to imati kakve veze s mlijekom u grudima? :?
    Da li se još nekoj javilo takvo što?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

da posjetis lijecnika?

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Uh, razmišljala sam o tome... prilično sam "teška" za ići liječniku, nekako sam se nadala da ću tu dobiti odgovor. I nadala sam se da će biti u stilu "nije to ništa, proći će".
    :/

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mene svrbi na desnoj dojci, u donjem dijelu, jedan mali dio. na dodir je hrapav, suha koža. svrbi me već godinu dana ali ne jako. nisam bila kod doktora

prije mjesec dana mali je imao sličnih problema, pedijatrica nam je preporučila neke kremice za atopijski dermatitis. par puta sam si i ja namazala, sad mi je puuuno bolje. pošto je kod mene suha koža, meni pomaže mazanje hidrantnim kremama, samo sam lijena pa to rijetko činim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •