Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: Operacija kralježnice?

mamaD&I avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

danas točno šest tjedana od operacije ekstruzije diska L5 S1 od 10mm, disk cijeli izvadili jer tek kad su otvorili vidjeli da se ne može ništa drugo.
    Prije toga primila preko 40 injekcija u dva mjeseca, mjesec dana gotovo nepokretna uz užasne bolove koji ni na injekcije nisu popuštali.Danas se pitam
    kako sam uopće to pretrpila.Sada stanje super kako je bilo.Noga još zateže malo, boli ponekad, ali ne onako kako je bilo.Operirana u KB Dubrava a sada čekam toplice jer su rekli na rehabilitaciju tek šest tjedana nakon operacije.Onaj tko trpi takve bolove ne razmišlja puno dal operirat ili ne, vjerujte ja bih pristala onda da me operiraju i na živo, samo da prestane bol.Oporavak izrazito važan za daljnji život,malo poduže traje ali treba izdržat.Nema sjedenja,saginjanja,rotiranja kičme do toplica, samo ležanje i puno šetnje.
    Ja se preporodila nakon operacije.
    pozdrav svima i snage da izdrže svi koji imaju takvih problema

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Postoji li u hrvatskoj mogucnost ugradnje umjetnoga diska?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    Postoji li u hrvatskoj mogucnost ugradnje umjetnoga diska?
    Nešto postoji, ali koliko mi je poznato ugrađuju samo u vratnu kralježnicu - prof. Vukić na Rebru. Lumbalne ne ugrađuju, barem do nedavno nisu.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nešto postoji, ali koliko mi je poznato ugrađuju samo u vratnu kralježnicu - prof. Vukić na Rebru. Lumbalne ne ugrađuju, barem do nedavno nisu.

hvala, pitam bas za lumbalnu

mama mi mora na petu operaciju, a vec unaprijed "zna" da joj se zivot nece poboljsati time

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    hvala, pitam bas za lumbalnu

mama mi mora na petu operaciju, a vec unaprijed "zna" da joj se zivot nece poboljsati time
    I moja mama se sprema na operaciju, ali s drugacijom dijagnozom (spondilolisteza). Sprema se na dogovor u Traumu. Isto su joj rekli da je vjerojatnost poboljsanja 50%. To su osjetljive stvari...

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Pozdrav svima!
    Zanima me da li je n eko kod dr. Kasumovica lijecio herniju diska? Ja ima ekstruziju diska L5-S1, koja za sad ne pritisce zivac, ali ne mogu sjediti nikako... Dok docekam preglede kod neurokirurga, rado bi bih probala namjestanje kraljeznice ili nesto slicno ako neko ima dobra iskustva.

Karmela

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

zanima me isto što i karmelu prije 2 godine
    ima li netko iskustvo s osteopatom, dr kasumovićem iz zaprešića?
    da mi malo napiše što je prošao i je li bilo učinkovito

Datum pristupanja
    Sep 2022

Početno

Lijep pozdrav svima,
    prije par dana smo pustili online sustav/aplikaciju koja je namjenjena svima koji uskoro idu ili su imali nedavno operaciju kralježnice.
    Kako sam prije 3 godine operirao ekstruziju diska C5-C6, nakon meni dugog i teškog oporavka/rehabilitacije, napravili smo aplikaciju za postoperativni oporavak nakon operacija kralježnice za 10tak najčešćih vrsta operacija cervikalne i lumbalne kralježnice u suradnji s timom doktora.
    O čemu se radi možete vidjeti ovdje: https://www.myspine-app.com/
    Prvih 20-tak članova grupe koji mi se jave da žele isprobati app mogu dodati u testere aplikacije bez naplate. Samo mi pošaljite email s kojim ste napravili korisnički račun u aplikaciji.

Također, ako imate kakvih kritika, mišljenja ili sugestija, bio bih sretan čuti ih. Konstantno radimo na unaprijeđivanju protokola koje aplikacija sadrži (treninge hodanja, medicinske vježbe, program dopuštenog vremena sjedenja, evidenciju bolova...).

Android: https://play.google.com/store/apps/d...marker.MySpine

Iphone: https://apps.apple.com/us/app/myspin...a/id1574626423

Hvala i lijep pozdrav iz Varaždina

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •