-
Evo, ne mogu odoljeti a da se ne pridružim ovoj temi. Nime ja sam od 10-12. mj. 2007. godine ošerirala kralježnicu TRI puta. Dakle, radilo se o prolapsu diska L5-S1 koji se popriliučno razmskao te iskaknju diska iznad. Operirana sam na Rebru (neću imenovat doktore jer nažalost bila bi im to velika antireklama). Zaključak: 3 oparacije u 2 mj., 3 anestetije u 2 mj. i jednom bolnica nakon treće operacije jer sam ostala nepokretna u krevetu. Nakon toga toplice i beskrajno puno fizikalne. Uslijed diranja po istom mjestu 3x stvorile su mi se fibroze i kažu da je to stanje za čišćenje (dakle opet operacija). Sada nisam dobro, imam užasne bolove i ne vidim izlaza ove situacije. Mišljenja liječnika su podijeljena, i nitko ne može vjerovat da su me operirali 3x u tako kratkom roku. Sigurno se pitate zašto su me operirali toliko. Zbog nečije pogreške! Rasturili su me skroz i iskreno dok god možete bez operacije, alternativnim metodama i vježbama, bježite od operacije!
I dalje idem na terapije, sijedim minimalno jer je bol prevelika, a kako stvari stoje dugo ću se družit sa fizioterapeutima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma