Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Operacija kralježnice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja se svaki dan osjecam bolje
    ne zelim se ureknuti, teret se jos ne usudim ni pogledati, MM mi pere kosu, a i gaza je jos preko rane
    al sam dnas opicila 4km bez pol frke
    vec 2 noci stavljam na stopalo oblog od gavezove rakije - kazu da cuda radi..ajd da vidimo i to

sto se tice istezanja, meni je to uvijek pomagalo
    MM ima spravu ya ygibove doma, i ja sam se znala svako malo objesiti i visit ...to mi je tako pasalo..ponekad bi me on lagano povukao dolje za kukove...kako romanticno i seksi *bas kao i poza u kojoj mi je maloprije prao kosu

anyway, sad klecim pred kompom na jastuku i naslonjena sam na pilates loptu i sama sam sebi smjesna

a sto se tice dijagnostike...moj put je bio -sad u zadnjem navratu- uputnica od dr. opce prakse za hitni neuroloski pregled na sv. duhu - ambulanta radi 24h dnevno/
    primili me i prakticki u istom danu napravili apsolutno sve pretrage - toga se nemoj bojati..osim ako nisi mozda malo klaustrofobicna, onda popij apaurin prije MR-a

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ivonna prvotno napisa Vidi poruku
    ja se svaki dan osjecam bolje
    ne zelim se ureknuti, teret se jos ne usudim ni pogledati, MM mi pere kosu, a i gaza je jos preko rane
    al sam dnas opicila 4km bez pol frke
    vec 2 noci stavljam na stopalo oblog od gavezove rakije - kazu da cuda radi..ajd da vidimo i to

sto se tice istezanja, meni je to uvijek pomagalo
    MM ima spravu ya ygibove doma, i ja sam se znala svako malo objesiti i visit ...to mi je tako pasalo..ponekad bi me on lagano povukao dolje za kukove...kako romanticno i seksi *bas kao i poza u kojoj mi je maloprije prao kosu

anyway, sad klecim pred kompom na jastuku i naslonjena sam na pilates loptu i sama sam sebi smjesna

a sto se tice dijagnostike...moj put je bio -sad u zadnjem navratu- uputnica od dr. opce prakse za hitni neuroloski pregled na sv. duhu - ambulanta radi 24h dnevno/
    primili me i prakticki u istom danu napravili apsolutno sve pretrage - toga se nemoj bojati..osim ako nisi mozda malo klaustrofobicna, onda popij apaurin prije MR-a

stara tema, ali imam nekih nedoumica.

ivonna imat ću par pitanja za tebe, ali za početak jesi išla na fizikalnu prije operacije?

i općenito me zanimaju iskustva s operacijom, ako ima još netko tko je bio.

jučer sam bila kod neurokirurga i kaže da mi ništa osim operacije više ne može pomoći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •