Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: poremećen ciklus.dvaput

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno poremećen ciklus.dvaput

Ovako stvari stoje.

Od prvog menzisa do G. sve je radilo ko sat, i dok G. nije napuno godinu isto tako.
    Posljednje dvije godine ciklus mi se skratio na 24 dana baš je bilo zamorno , ali opet ujednačeno.

Sad odjednom, nikad da krene.
    Zadnji menzis imala sam nakon 42 dana, sad evo dani idu ( 30 je već prošlo ) a ništa se ne dešava...

Radila sam skoro PAPA i sve je ok, ali meni ovo nije normalno.
    Pomislila sam čak i na menopauzu ali ne znam zapravo ni koji su simptomi ni kako se manifestuje.

Ima li neko kakvih pametnih ideja/savjeta???

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Čitala sam da prvi znakovi klimakterija počnu i deset godina prije ulaska u menopauzu...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Stres??? Meni se ciklus uvek poremeti kad sam pod stresom, kad me smota neka bolest (viroza, gripa...). Redovna sam na kontrolama i uvek je sve OK.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Draga Nataša s obzirom na sve tvoje brige i probleme ništa začuđujuće.
    kao što je vissnja rekla stres ti je glavni krivac, a ja to i iz iskustva.
    kad se ti smiriš, e onda ti organizam u biti pokazuje koliko ga je sve to uzdrmalo - objašnjenje mog ginekologa, a i uvjerila sam se i sama da je tako.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

meni se nakon prvog poroda sve pobrkalo u smislu da su ciklusi prije bili redoviti ko sat, nakon poroda svakojako, malo dulji, osjetljivi na svaku sitnicu. tako da me svaka stresna situacija, kako god naizgled minorna, pomakla ciklus nekad i za vise od 10 dana /ne moram spomenuti da sam napravila testova za trudnocu vise nego sto sam ocekivala da cu ih raditi ikad u zivotu/

sad sam opet trudna i pitam se pitam, kako li ce se to odraziti na cikluse kasnije...mozda se opet vrate na staro

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •