Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: boja garniture

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno boja garniture

Curke, u kojoj boji bi kupile sjedeću garnituru?
    Ja bih rado u bež boji, ali u tom slučaju bi morala biti kožna, a nisam baš sigurna da želim kožnu, pa ne znam koju bih drugu? Voljela bih stan urediti u što svjetlijim tonovima. Ne sviđa mi se plavi, crveni. Možda smeđi, ili tamno zeleni? Koja boja garniture bi otvorila prostor, osim bež?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

anima, nemoj se ljutiti, ali to je isto kao da pitaš koja boja kose ili šminke bi ti pristajala, a nitko od nas te vidio nije...

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja nadobudna uzela prljavo bijelu, a kako ne volim kožu uzeli smo Chenile štof sa kožnim rukonaslonima, mogu samo reći da koliko god ju ja pazila i mazila ona svakim danom od one prljavo bijele postaje sve više prljava a sve manje bijela

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nemoj svijetle boje.
    Ja imam bež neke 3-4 god i prošlu zimu MM i ja smo skidali i prala sam u mašini s vanish det.a onda klamaricu u ruke i klamali.
    Ne isplati mi se mijenjati bar do jeseni. Imam još jednog brljavca.
    Kad budem kupovala, uzeću neku smeđu boju.
    A kožu ne volim, mada ju je lako za održavati.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ni jako svijetlo ni jako tamno..isto se mažu, sam kaj se svjetla vidi prije...
    ja imam garnituru mix nasloni svjetli a sjedal i starnice tamo smeđi i opet se vidi svaki končić... ali odabrala sam materijal od mikrovlakana pa ću šutnuti u mašinu i bit će super..
    Odabir jako ovisi o samoj sobi....

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mi smo uzeli bez ali jako jako jeftinu od umjetne koze ne izgleda tako jeftino dosta dobro izgleda za tu vrstu garniture. a odlucili smo se za takvu dok je marko mali jerbo je vec bilo i boja i flomastera i svakakvih fleka od hrane i svacega i mogu reci da se jako dobro pere. spuzvica i neki deterdent za sudje i nakon toga cistom spuzvicom i super.
    a vidila neki dan u kiki zarko narancastu

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja imam bijelu kožnu garnituru i prezadovoljna sam.mislila sam da ću ju morati lickati stalno, no vlažne maramice, bijele viledine spužvice po potrebi i sve 5!imam ju već 8 mjeseci i samo sam ju jednom očistila detaljno, sve ostalo je brisuckanje prašine i sitnih mrljica povremeno..

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja imam fuksija ružičastu
    Mnogo mi se dopala na sajmu, pa smo otkupili eksponat.
    I nisam se pokajala. Materijal je krupno tkani štof, sve mrlje se lako obrišu vlažnom magičnom krpom.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja imam kožnu, bež boje. Nikad je za ništa ne bih mijenjala, a živimo u stanu s 2 psa i malim djetetom.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ja imam narančastu od jute.

juta se može skidati i prati u mašini.

mrak!

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

do sada sam se ježila kože zbog "hladnoće" i ljepljenja po golim nogama po ljeti. i uzeli mi garnituru smeđih rukohvata a ostalo nekako bež, nekakav eko materijal kao mrežasti štof, prekrasno. ali sve se već isčijalo od sjedenja, lagano poprimilo boju od traperica, za odražavanje koma.

za novi stan planiram pravu kožu (šogica ima umjetnu i u manje od tri godine je sve ispucalo (od dječjeg skakanja). u startu skuplje, ali mislim da je dugoročno isplativije jer ne moram za par godina pretapecirati a održavanje je milina. vidjela sam kod frendice kožu ali nekako izgleda kao ljudska koža, s onim sitnim brazdama, nije ona glatka sjajan i lijepa je. zamišljam bež varijantu, toplina i na zatvara prostor.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

imam bež eko kožu... bila je skuplja ali ne baš tako kao kožna...
    stara 3,5 godine, bez prekrivača, čišćenje s baby maramicama par puta tjedno (ovlaš) i izgleda kao nova

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja dok sam imao spin valisovu kožnu garnituru (trosjed, dvosjed i fotelju), nikad nisam legao na nju bez prekrivača... po zimi hladno za popizdit, po ljetu se znojiš nenormalno... a koštala je cca 16.000kn...

Otad, nikad više kožna garnitura... eventualno brušena koža...

ovo je samo moje iskustvo i mišljenje...

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

mi imamo bež kožni kut i prezadovoljni smo,je da se brzo uprlja ali se lako očisti.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Imamo bez koznu kutnu garnituru i fotelju. Vec 6g i jako se dobro drzi, skoro kao nova. Lagano se odrzava. Jedino sto mi osjet koze na odgovara, po ljeti se na njoj znojis, po zimi je hladna. Ne mogu nabaviti presvlake po mjeri, nigdje nisam uspjela naci, a ako samo prebacis nesto, jako se sklize i odmah spada dolje.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi imamo bež kožu, već 4 godine i dobro se drži,a nije neka fesi šmensi, frendica ima Natuzzi i nakon 3 godine izgleda jaaako stara, ona je fakat pazi i macka :/
    Ja bih dok su djeca mala definitivno kožu, imali smo svijetlo platno dok je N bio jako mali, izgledala je strašno u kratkom roku, od mazanja i bljuckanja...
    Drugi je izbor, po meni kupit neki fakat jeftinjak i mijenjati svake godine dok klinci ne porastu.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Natuzzi je živo smeće, a skupa je k'o drago kamenje...
    Naša je iz Kike, kupili smo je za 'prvu ruku', platili nekih 5.500 kn (trosjed, dvosjed i tabure), ali je fakat zakon! 'Obična' je koža, teleća napa, malo osjetiš hladnoće kad sjedneš/ legneš, u prvi mah, ali se ugrije. A po ljeti nam je super, ne lijepimo se za nju. Možda i zbog klime, nemam pojma.
    Mm se grozio kože, a ovu garnituru sad jako voli.

No, to nije mjerilo, 100 ljudi- 100 ćudi. Dok ne probaš - ne znaš.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pokušaj sa nekom špricanom bojom, npr. sivom, može biti tamnija ili svijetlija, kako se tebi sviđa. To ti je puno lakše za održavanje uz malu djecu, ako ne želiš kožu.
    OT, isto vrijedi i za kapute, špricani npr. twid kaputić je super ako nosate klince...

Tinkili avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa
    Ja imam kožnu, bež boje. Nikad je za ništa ne bih mijenjala
    Potpisujem, mm je bio protiv kože jer smo garnituru kupovali u doba moje trudnoće, ali sada i on kaže da je koža pravi pogodak.
    Kad samo zbrojim koliko je proliveno vode po njoj, nacrtanih "crteža", prosute hrane, čak ju je par puta i R popiškio, a ona uvijek izgleda isto.
    Vlažne baby maramice, malo losiona za tijelo i uvijek izgleda čisto i održavano.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

posto za kožu nemam love a umjetna ne valja...da kupujem definitivno bi kupila od "spage" (da se moze oprati kak spada) bilo koje boje. Sad imam neku svijetlu i prljava je uzas....a prekrivaci su preko...da se oprati opalom ali se vidi di je prano..ma uzas

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi kupili u lesnini modernu kutnu garnituru, mikrofiber, smede boje sa bez jastucima..Prekrasna je i opce se ne maze, a i odrzavanje mikrofibera je lako.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Imamo dva Ikeina trosjeda prljavobijele boje. Navlake se lako skidaju i peru u mašini lil po potrebi nose u kemijsku. A kad ti boja dosadi, možeš kupiti navlake u drugoj boji Mrak za obitelji s malom djecom.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Nasa je visnja crvena mikrofibra. Lijepo osvjezi prostor - sve druge boje osim detalja su neutralne (tresnja i krem namjestaj) tako da se (nama) fino uklopila. Zasad odrzavanje super, malo vode, magicna krpa i vlazne maramice sve pociste. A bilo je bas svega...

jazz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

[quote="vještičica"]Ja imam fuksija ružičastu
    Mnogo mi se dopala na sajmu, pa smo otkupili eksponat.
    I nisam se pokajala. Materijal je krupno tkani štof, sve mrlje se lako obrišu vlažnom magičnom krpom.[/quote

Izgleda smo kupile istu.

Ta ciklama se trenutno seli kod mojih, a mi smo uzeli svijetlo sivu i opet pun pogodak.
    Slaže se uz sve moguće boje u stanu, a kad hoćemo promjene, sašijem kakav veseli jastuk i sve 5.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Stvarno je tesko sugerisati nekome ovakve stvari, ali eto, narandzasta boja ili boja hrdje je jedna od onih koje se jako lijepo uklope u prostor (narocito u kombinaciji sa svijetlim ili skroz tamnim drvetom i svijetlim zidovima...)

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa
    Imamo dva Ikeina trosjeda prljavobijele boje. Navlake se lako skidaju i peru u mašini lil po potrebi nose u kemijsku. A kad ti boja dosadi, možeš kupiti navlake u drugoj boji Mrak za obitelji s malom djecom.
    isto ovako, samo ih još nisam nosila u kemijsku a u mašini neke fleke više ne izlaze. :/ adrijana, jesi li otkrila čarobnu formulu - kako na niskoj temperaturi postići da prljavobijelo bude prljavobijelo?

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni treba savjet za prekrivač.
    Imam sivi dvosjed i trosjed, koje ne mogu prati onoliko često koliko se nešto po njima prolije, nacrta i sl. To mi već lagano ide na živce i želim neki prekrivač ali neznam od koga materijala i muči me boja.

Pokušat ću vam vizualizirati moj dnevni b.
    Zid je narančast, plafonjere narančasto-crvene, tapet crveni (u raznim nijansama), namještaj krem-trešnja, zavjese crvene ili krem (kako kad).

I sad koje boje kauč se tu uklapa :?
    Želim neku promjenu, a ovako kombiniram ugodno s korisnim.
    Help

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    Citiraj Adrijana prvotno napisa
    isto ovako, samo ih još nisam nosila u kemijsku a u mašini neke fleke više ne izlaze. :/ adrijana, jesi li otkrila čarobnu formulu - kako na niskoj temperaturi postići da prljavobijelo bude prljavobijelo?
    koji su to?

ja naime vec dvije godine sa mm-ov vodim rat oko toga da ja zelim ektorp trosjed prljavobijeli a on mi ne da jer tvrdi da kad se ejdnom isprlja da ga mozemo baciti

fuksija ruzicasti, koji je to proizvodjac?? kuca mi zadnjih dana izgleda kao spanjolska dvorista od kolicine boja pa onda fuksija kauc zasto ne

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Lu, bolje narančasti.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ali ne znas da radim na tome da na one narancaste zidove idu fuksija fotografije

ma zapravo vjerovatno necu kupiti ni jedan jer nas ovaj sasvim dobro sluzi i nije mi zao raubanja. ali volim ovako malo gledati cega sve ima mozda dobijem ideju za neko novo preuredjivanje

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

imam ti ja knjigu s meksičkim interijerima

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    imam ti ja knjigu s meksičkim interijerima
    nije bas da sam zeljela meksicki interijer, jelte dogodio mi se ponijele me boje. napravili smo i zelenu komodu

jedva cekam da vidis. past ces u nesvjest

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •