Citiraj mama courage prvotno napisa
jedino mi je uvijek bilo krivo što su tada barbie bile užasno skupe, tako da sam ja u cijelom svom djetinjstvu imala dvije originalne (i neke dvije cindy). :/
Buržujko, imala si dvije orginalne (ovaj je zavidni)
Ja sam svojoj 3-godišnjakinji kupila časopis upravo zbog tog "smeće" poklona-sjajilo u satu- kojim se ona toliko oduševljavala (prvo zato jer je sat , a ona je odmah sa njim na ruci postala velika, a onda kad je skužila sjajilo, izmazala se je dok ga nije slistila). Časopis zaista nema nikakvu sadržajnu vrijednost, ali nije u njemu bilo ni velikih gluposti (osim tog test, on mi je bio baš off). Predpostavljam da je ciljana publika negdje 4-5 razred osnovne škole. Crtići Barbie su mi baš lijepi. Vjerujem da im je to sad glavni izvor prihoda i marketing za lutke, nakon što su ih ostale igračke pregazile. Ali moram priznati da su kvalitetno urađeni i teme su jednostavne, bajkovite i muzika je lijepa (naročito kad koriste klasična djela).
Meni su lično crtani filmovi sa Bratz dno dna svega, volim da mi djete gleda ninja kornjače nego ono.