Tortille uvijek radim po receptu iz Rodine kuharice i prefine su. Probala sam sa svinjskom masti, ali mi nikako nije pasao miris. Sad radim s margarinom. Stvarno su brzo gotove, osim onog dijela kad moraju stajati u frižderu sat vremena, ali tijesto znam zamiijesiti i ranije i onda prije ručka samo izvadim i pečem. Kada mi se da i imam vremena napravim hrpu tortilja, ispečem i čim se ohlade stavljam u vrečice i u škrinju. Jeftino, jednostavno i fiiino!
Nikad nisam probala ove kao palačinke jer mislim da mi ne bi trebalo puno manje vremena za njih. Stvarno ide brzo, pogotovo od kad mi je moj šogor, vrsni pekar otkrio par tajni zanata. Ja sam napravila tijesto i počela valjati tortilje, kad se on ubacio u posao da eto malo pomogne. Njegove tortilje od iste količine tijesta duplo veće, mekše, ma super.
Isti tren je morao dati brzi tečaj .
Već sam htjela pisati i tome jer je meni bilo otkriće kako u njegovim rukama tijesto naprosto oživi. Od kad radim kao on, tj. trudim se tako raditi, uživam u pečenju tortilla i prefiiiiine su