Ponukana nedostatkom izbora, ali i vremenskom stiskom, želja mi je stvoriti informativni topic koji će skupljati informacije o točnim terminima crtića i zabavnog programa za djecu na TV-u (ne mora isključivo biti HTV)!!!
Recimo, primijetila sam da sve crtane filmove puštaju rano ujutro, a moja Nila se probudi oko 9 - 9.15 tako da stignemo uhvatiti Spužvu Bob-a na RTL-u (ne znam kada točno počinje)! U biti, sada i znam jedino za njega i voljela bih znati i imati više informacija na jednome mjestu!!!
Vaši prilozi su dobrodošli i nadam se da će služiti većini!!!
Isto tako, dalo bi se razglabati o kvaliteti tih crtana, recimo, jučer ujutro smo gledali Spužvu Bob-a i nekoliko puta smo čuli riječ "idiot". Mislim, meni je to simpatično, ali što ću reći djetetu kada me pita što je to "idiot" :? :? :?
Isto tako, u crtanim filmovima se upotrebljavaju "teške" riječi za koje je ponekad potreban Klaićev rječnik da bi se dešifrirale. Djeci to često ne ide u prilog i ne stvara im kvalitetnu razumljivu konstrukciju.
Dakle, ovo posljednje je manje bitno za ovaj "informativni" topic, to su samo polemiziranja, ali bih zaista voljela imati na jednom mjestu "poslagan" dječji program!!!

Odgovori s citatom
.