-
Diskus hernia u trudnoći?
Da odmah napomenem: dijagnoza nije još potvrđena, ali postoji velika vjerojatnost da je to u pitanju.
U 19.-tom sam tjednu trudnoće i muče me takvi bolovi kičme da mi se čini da ću poluditi. Noćima uopće na spavam jer se u krevetnu ne mogu ni okrenuti koliko me boli...
Jutros sam jedva ustala i točno osjećam žarišnu točku (zapravo čak dvije-i to jednu d donjem dijelu kičme a drugu u gornjem dijellu, nešto ispod lopatica)
jutros kad sam se uspjela iskobeljati iz kreveta pak nisam mogla uspravno stati jer sam imala osjećaj kao da se pršljen pomakao i da će, ako se ispravim, kičma puknuti na dva dijela...
E sad...smijem li ja na CT dok sam trudna i što ako se potvrdi dijagnoza?? Operacija ne dolazi u obzir, kiropraktičar još manje u trudnoći, lijekovi također nula bodova..Ako me toliko boli sada, što će biti kad trbuh bude "do zuba"??
A porod? Kako ću tiskati kad da oprosite ni na wc-u ne mogu od užasnih bolova?
Sve ovo već traje duže vrijeme, ali svakim je danom sve gore i gore...Danas idem i kod ginića i kod doktorice opće prakse, pa me zanima unaprijed koje su mi opcije ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma