Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: bebe i plivanje

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kad bih imala svoj vlastiti bazenčić (kao onaj na prvom filmu ) i ja bih to radila sa svojom bebom...
    I mislim da bi ona u tom uživala! :D
    Bili smo u Njemačkoj početkom godine - oni imaju organizirano baby plivanje dva puta tjedno...
    Ne znam da li kod nas u nekim toplicama ima nešto organizirano!?
    Iako ja se bojim razno raznih bakterija koje bi bebice mogle pokupiti u takvom okruženju!? :/
    A, ništa ostaje nam da napušemo svoj "gumenjak" sa Barbie motivom , instaliramo ga na terasi i za koji mjesec i mi uživamo!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj kikin@ prvotno napisa
    Kad bih imala svoj vlastiti bazenčić (kao onaj na prvom filmu ) i ja bih to radila sa svojom bebom...
    I mislim da bi ona u tom uživala! :D
    Bili smo u Njemačkoj početkom godine - oni imaju organizirano baby plivanje dva puta tjedno...
    Ne znam da li kod nas u nekim toplicama ima nešto organizirano!?
    Iako ja se bojim razno raznih bakterija koje bi bebice mogle pokupiti u takvom okruženju!? :/
    A, ništa ostaje nam da napušemo svoj "gumenjak" sa Barbie motivom , instaliramo ga na terasi i za koji mjesec i mi uživamo!
    ima i kod nas to samo je malo skupo, na bezenu mladost,
    beba ribe

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

a što se tiče batkterija, ja sam sa svojom bebom od 5 mjeseci bila već 2 puta u čatežu i spremam se opet za koji tjedan u tuhelj..nije nikad bila bolesna, nikakve bakterije nije pokupila, kad bi tako razmišljala nebi nigdje išla, posebno sada kad je u fazi da sve stavlja u usta i ne mogu sve držati u sterilnim uvjetima a da ne pričam kad pođu u jaslice

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

kad bi imala svoj bazen možda.oped kažem možda jer bi me bilo strah.super mi izgleda i nasmijala sam se (preslatko)ali ja sam jako plašljiva i neznam dali bi se usudila.ali u svakom slučaju pohvalno i preslatko.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ovaj prvi link mi je genijalan
    kako se samo okrenu uhvatit zraka i onda nastave plivat.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ovaj mi je genijalan
    koji stil

http://www.youtube.com/watch?v=TRQcUgHXhSk&NR=1

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj blond lady prvotno napisa

beba ribe
    Oni rade bas ovakvo plivanje sa malim bebama?
    Mislim da ne...ali nisam ziher.

Ajde nek se javi netko tko je isao!

Ja sam stekla dojam da oni voze bebe u kolutavima, drze na rukama, puste na strunjacu...ali da li ih bas uce ovo plutanje, zadrzavanje daha i td.? Mi sad imamo 7.5 mjeseci i zbilja bi me veselilo ovako nesto probati.

Sa 3 mjeseca smo ih pustali da "plivaju" uz malo pridrzavanja kod moje mame u velikoj kadi - to nam je doslo ko bazen i bilo im je super, ali nismo nastavili doma.

Prijavili smo se na bebe ribe vec ranije, tecaj bi trebao krenuti sredinom ovog mjeseca...

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Onog snimatelja na prvom linku, koji snima dijete kako upadne u bazen i pusti ga da onako leži i hvata zrak, ja bih bacila sa betonskim cipelama u olimpijski bazen. Ja nemam živaca za ovo. Ostali su logični, al mene je strah.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi idemo na bebe ribe, ali u daničićevu, kod ane sršen. ne radi se ništa ovakvo, ona je čak napomenula da moli roditelje da ne pokušavaju tako nešto na njezinom satu jer da nitko od njih nije educiran za to. ja prvo nisam kužila o čemu ona to priča, ali sad mi je jasno

u svakom slučaju genijalno!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    Onog snimatelja na prvom linku, koji snima dijete kako upadne u bazen i pusti ga da onako leži i hvata zrak, ja bih bacila sa betonskim cipelama u olimpijski bazen. Ja nemam živaca za ovo. Ostali su logični, al mene je strah.
    ja mislim da su htjeli pokazati kako se dijete zna samostalno održati na vodi u slučaju da negdje padne, a odraslih nema u blizini. :?

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma nemam ja ništa protiv, samo kažem da ja nemam živaca za to.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj blond lady prvotno napisa
    beba ribe
    Nije to isto, ovo je neki drugi sistem.
    Na Mladosti, bebe ribe ne rone jer instruktorice nisu obucene za to, oni rade po ovoj licenci http://www.freds-swim-academy.com/
    mi smo polaznici i sve pohvale.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Steta sta kod nas nitko ne radi po tom programu.
    Meni se vise svida od plutanja u kolutima, ali biti ce i to ok kad nema drugog.

A koja je razlika izmedu beba riba na Mladosti i kod Ane Srsen?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja sam taj filmic vidjela vec i prije i upravo tako sam reagirala. Grc u zelucu do kraja filmica.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja sam taj filmic vidjela vec i prije i upravo tako sam reagirala. Grc u zelucu do kraja filmica.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Pooh prvotno napisa

Pa to su bebe-ribe kod Ane Srsen. Kad govorim Mladost, mislim na bazen u Danicicevoj (Dom Sportova)

Mislim da jos postoji program na utrinskom bazenu ali to je za starije klince, ako se ne varam iznad 4 godine (probaj ukucati u pretraznik bebe vidre)

Bebe-ribe imaju za cilj dijete privici na vodeno okruzje i da mu se omoguci da ne izgube refleks plivanja s kojim se rode (refleks se obicno gubi kad djeca pocnu hodati, dakle oko godine dana). Inace svi bebaci na bazenu koji put zarone slucajno, evo Leila je u subotu pokusala oponasati mene dok sam puhala baloncice u vodu ispred nje pa je zaburila glavu ali nista je to nije zbunilo.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ok, hvala . Ma mislila sam da li mozda postoje razliciti programi za ove male bebe, ali nema ih.

Jedva cekam da i mi krenemo :D .

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

stvarno je super ovaj link!
    mi smo evo za vikend bas bili u tuhejskim toplicama i moj sin od 15 mjeseci je uzivao za nevjerovat. on je inace rodjen u vodi i stvarno ne pokazuje niti najmanji strah od vode. zapravo smo se mm i ja cijelo vrijeme s njim "hrvali" jer je on htio sam, a nas je bilo strah da se ne naguta vode.
    e sad nije mi jasno iz tog videa, kad pustis tako bebu da pliva kaj se ne naguta vode?

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mislim da ju u pocetku ne pustis samo tako.
    Ovo je video s bebamo

od 0-4mjeseca http://www.worldwideswimschool.com/c...es/sample7.htm

4-8 mj.
    http://www.worldwideswimschool.com/c...es/sample1.htm

8-12mj.
    http://www.worldwideswimschool.com/c...es/sample8.htm

12-18 mj.
    http://www.worldwideswimschool.com/c...es/sample9.htm

18-24mj
    http://www.worldwideswimschool.com/c...es/sample2.htm

2 - 2.5 god
    http://www.worldwideswimschool.com/c...es/sample3.htm

2.5 - 3 god
    http://www.worldwideswimschool.com/c...es/sample4.htm

i taklo imaju do 5 godina.

Mislim da se sigurno dogodi da se nagutaju i zaplacu, ali nije da ih samo bace i oni rone.

Iako, vidjela sam link od IRS-a (http://www.infantswim.com/) sa ovim malo vecim malcima, kako hi pridrzavaju za ramena, stoje iza glave, dijete se koprcka i place, ali nakon nekog vremena skuzi kako se odrzavati na vodi. To mi se bas ne svida.
    Mislim znam da ce mi mozda dijete x puta zaplakati iz ovog ili onog razloga u vodi, ali ovo mi bas ne sjeda.

Zato mi se dopada ovaj prvi link, na kojem se cini da to ipak rade postupenije.

Ima jos hrpa stranica, ali jos ih nisam stigla prouciti.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo jos dva linka

http://www.babyswimming.com/

http://www.waterbabies.co.uk/

I da, onaj malac koji se baca u bazen - nisu ljudi oko njega ludi, samo su demonstrirali sta malac zna, iako to nama izglada :shock: .
    On je prosao tecaj kako se odrzavati na vodi u odjeci, peleni, cipelicama i zvati u pomoc. Djeca polazu test iz toga. A kod njih je to dosta korisno s obzirom da ih puno ima bazene.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Opet ja . malci spavaju, pa malo gledam po netu...

Evo ovo mi izgleda ok:
    http://www.youtube.com/watch?v=Aq4ZnrdtEGc

plutanje
    http://www.youtube.com/watch?v=Aq4ZnrdtEGc

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa

Pa to su bebe-ribe kod Ane Srsen. Kad govorim Mladost, mislim na bazen u Danicicevoj (Dom Sportova)

Mislim da jos postoji program na utrinskom bazenu ali to je za starije klince, ako se ne varam iznad 4 godine (probaj ukucati u pretraznik bebe vidre)

Bebe-ribe imaju za cilj dijete privici na vodeno okruzje i da mu se omoguci da ne izgube refleks plivanja s kojim se rode (refleks se obicno gubi kad djeca pocnu hodati, dakle oko godine dana). Inace svi bebaci na bazenu koji put zarone slucajno, evo Leila je u subotu pokusala oponasati mene dok sam puhala baloncice u vodu ispred nje pa je zaburila glavu ali nista je to nije zbunilo.
    imas bebe ribe i bebe vidre.
    na mladosti (sava) i utrine.
    bebe ribe su od 1 god (ali znaju se "prosvercati" i mladji) a vidre mislim od 3.

ovo kod srsenice je novije, i drukcije je od beba riba (btw. koliko sam skuzila na forumu u RL kad velis bebe ribe misli se na utrine i savu)

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala.
    Ipak nitko od njih ne radi po ovakvom programu.
    U hr nemamo te tzv. "water babies".

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam moga sa 6 mjeseci uranjala u more i stavila da pliva..nis mu nije bilo vec je uzivao i lijepo si ocistio nosic morskom vodom....
    sljedecu godinu isto tako samo sta je sam ulazio u more i doplivao roneci do mene...ma cirka pola metra.....(tada je imao jednu i pol godinu)....pa sam ga bacala u zrak i pustila da zaroni...stalno je pitao jos jos...ponekad je isao u kolo pa bismo isli u dublju vodu...a i onda se je svako toliko nagnuo da zaroni...a sada roni doma u kadi i jedva ceka da ide na more roniti...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A. ima skoro devet mjeseci i jako voli vodu pa se i ja razmišljam o nekom plivanju. Surfala sam malo i našla osim ovoga o čemu vi pričate - bebe ribe i bebe vidre i još nešto pa bih molila ako netko zna ili je polaznik tih tečaja da napiše dojmove.
    EducArena i Natator
    Na stranici EducArene ima jako lijepih sličica, prekrasno izgleda bazen, a djeca se poslije mogu igrati na nekakvim toboganima i sl. Pola sata su u bazenu , a pola sata se vani igraju. To mi zvuči skroz ok.
    Natator mi se čini da vodi Ana Sršen, a plivanja su u Utrinama i domu Sportova. Pretpostavljam da je to isto što i bebe-vidre ili nije?

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi smo se prijavili u Natator. Ana Sršen je rekla da joj pošaljemo ime, prezime i dob djeteta i da će nam uputiti pozivnicu za uvodno predavanje (tad je trebao biti i upis, a za cca tjedan dana počinje program). I stigao poziv, piše na predavanje ne dolaziti s djecom pa je išao MM. Izašao je s posla, prošao cijelu gradsku gužvu, tamo proveo sat i pol, da bi ispalo da je 'odaziv' prevelik pa da se ne mogu svi upisati. Onda su se upisivali po principu tko se prvi progurao u red. Baš sam ljuta i razočarana. Jako sam se tome veselila, najviše zbog toga što Bartol ima hipertonus pa sam to vidjela kao dodatne vježbe. Ana Sršen mu je rekla (njemu i još nekolicini neupisanih) neka kupe pelenu i plutaću i neka idu sami sa djetetom na bazen.
    Zna li netko koji bazen bi za to ispunjavao uvjete? Znači, da je temepratura vode prihvatljiva, da imaju nekakvu klupu gdje se beba može presvući i da puštaju s tako malom djecom (Bartol ima 6 mjeseci)? Ide li netko na taj način, sam s bebom na bazen.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi krećemo danas kod Ane Sršen
    Roko ima 3 i pol godine i ide po programu obuke plivanja po FSA
    to je grupa djece s kojima ne idu roditelji, ovi mlađi idu s pratnjom (roditelj) uz trenera plivanja
    mi smo upali zato što smo se prijavili još prošle godine, pa nije bilo mjesta, pa smo trebali ići u veljači, ali se Roko razbolio, pa sad konačno krećemo
    javim dojmove ako nekoga interesira

i znam da imaju i programe za bebe od 6mj. na dalje

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ms. Mar, tesko da ces naci bazen koji zadovoljava takve uvjete....osim toplica, a tamo su pak, vjerojatno, bazeni puni klora.

ne znam zasto, ali meni ima logike so se ceka godina dana (ponekad mj. dva manje).
    bazen isusuje kozu, pun je klora kojeg beba popije, pa nije isto ima li beba 6 ili 12mj., temperatura bazena bez obzira sto bi morala biti, preko zime nije onolika kolika se zahtjeva kod beba, hodnici su hladni- mi smo se u 9mj. smrzavali na savi, itd itd.

to je moje misljenje.

ako ces biti preko ljeta na moru, malo duzi period, eto ti idealne prilike za kupanjac

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Oni rade bas ovakvo plivanje sa malim bebama?
    Mislim da ne...ali nisam ziher.

Ajde nek se javi netko tko je isao!

Ja sam stekla dojam da oni voze bebe u kolutavima, drze na rukama, puste na strunjacu...ali da li ih bas uce ovo plutanje, zadrzavanje daha i td.? Mi sad imamo 7.5 mjeseci i zbilja bi me veselilo ovako nesto probati.
    mi smo išli u utrine na bebe ribe sa f kada je imao nepunih 6 mj. čak su nas par puta pustili da oboje (md i ja) budemo u bazenu sa njim - inače smo se izmjenjivali. grupa je 1+, ali na vlastitu odgovornost mogu i manja djeca. on je bio najmlađi ikad upisan i bilo mu je super. plivao, ronio, super...nema kolutova, nego samo pomagala. bitno je samo kao i za odrasle dobro isprat kožu i jako namazat sa uljem ili nekom masnijom kremom. nikakve probleme sa kožom nije imao

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja sam isto bila na zadnjem predavanju ane sršen, i isto nisam upala jer je bila gužva. Ostavili smo prijavnicu pa su rekli da će nam javit i da imamo prednost pri upisu sljedeće grupe, na jesen valjda. Na bazenu na Utrinama gdje se inače odvijalo to predavanje, sam pitala mogu li u utrinski bazen djeca mlađa od godinu dana. Rečeno mi je da imaju mali bazen u koji idu djeca od godinu dana i više , ali mogu i mlađa. On je otvoren za građanstvo subotom i nedjeljom popodne. Mi sutra idemo probat pa javimo kako je bilo.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi smo isto jaaako razocarani s Anom Srsen i njihovom organozacijom.
    Prijavili smo se jos u 1. mjesecu, sve preokrenuli da bi dosli na to uvodno predavanje. Muz izasao s posla iako to bas i nije bilo najpametnije...organizirao na poslu da bude slobodan subotama... da bi se onda upisi vrsili po principu "ko prvi".
    Sramotno.
    Isto tako sam se jako veselili, kao i svi roditelji tamo, nadala se da ce im i za motoriku boravak u vodi dobro doci...a sad nista od toga.

Sta mi je najruznije od svega, ja Ana Srsen je tamo rekla da ima popis ljudi kako smo se prijavljivali, da se sad prijavnica moze poslati i mailom i da ce u petak biti objavljeni rezultati upisa - za sve one koji su joj tad povjerovali i otisli doma, smatrajuci da se ne moraju preguravati i nadglasavati, tko ima vise pravo... e, pa zeznuli su se - vec taj dan su uplatili oni koji su bili brzi i oni su upisani.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sova prvotno napisa
    ja sam isto bila na zadnjem predavanju ane sršen, i isto nisam upala jer je bila gužva. Ostavili smo prijavnicu pa su rekli da će nam javit i da imamo prednost pri upisu sljedeće grupe, na jesen valjda. Na bazenu na Utrinama gdje se inače odvijalo to predavanje, sam pitala mogu li u utrinski bazen djeca mlađa od godinu dana. Rečeno mi je da imaju mali bazen u koji idu djeca od godinu dana i više , ali mogu i mlađa. On je otvoren za građanstvo subotom i nedjeljom popodne. Mi sutra idemo probat pa javimo kako je bilo.
    Super mi je ta fora s jesenskim rokom. Prijavis se kad dijete ima 6 mjeseci, a na red dodes za 8 mjeseci, dijete ima preko godinu dana i hoda, a fora je kao krenuti prije hodanja.

Mi smo planirali krenuti u toplice. Tuhelj ili Catez. Ima li tko kakvih iskustava? Financijski nas dodu isto kao i Ana Srsen, a mozemo biti koliko zelimo. Temp. vode u svim bazenima u Catezu je 31-32 stupnja. Samo nisam znala za klor. Sta ga u toplicama ima puno vise?

A ovo za Utrine...mozda i mi dodemo. Kakva je temperetura i tom bazenu? I da li je plitak kao u Catezu - 20cm ili je dublji?
    Nekako za pocetk bi rade da se tu pokusamo brckati, nego da potegemo do slo i vratimo se nazad, jer klinci nisu raspolozeni.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Bas mi je zao sto ste ostali neupisani mi smo isto kod Ane Srsen i jako smo zadovoljni, za ove najmanje plivanje u bazenu u Domu sportova (Daniciceva), u malom grijanom bazenu, stvarno je jako toplo i vani i u vodi i svlacionice su grijane, tako da se MM obicno kuha iako je u kratkim hlacama.

Velika je guzva to je istina, jer je puno zainteresiranih a grupe su po 10 djece otprilike, dva termina u subotu i nedjelju, dakle 40 djece ukupno ... a i morate racunati da vecina djece nastavlja iz tecaja u tecaj, tako smo mi recimo upali zadnji kad smo se upisivali prije 3 mjeseca, a za tecaj prije toga smo isto ostali kratkih rukava.

Inace prijateljica sa proljetnica je kupila taj kolut i redovno pohode mislim Tuhelj i jako su zadovoljni. Ovo za klor ne znam.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bili smo danas na Utrinskom bazenu i bilo nam je super! Nije bilo baš puno djece. A je bio najmlađi. Većinom su to djeca 3 i više godina. Voda je ok temperature, nije baš pretopla ali A se nije bunio, dapače jedva smo ga izvadili iz bazena. Okupali se 2 puta po 15-20 min. Mi ćemo sigurno ići opet. Ulaz se naplaćuje za svaku odraslu osobu 25 kn, a za malu djecu se ne plaća. Jedna napomena-treba nositi svoje sušilo za kosu jer tamo nemaju.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi smo danas bili u Tuhelju :D .
    I bilo nam je super. Decki su zbilja uzivali, pogotovo E.
    On je i kad smo dosli doma jos bio sav uzbuden mlatarao nogicama i rukicama, grabio tummy tub i vriskao od uzbudenja kad je vidio da mu se braco ide kupati.
    Sad planiramo kad cemo opet, jer nam do njega od Zapresica treba samo 30 min, pa se mozda zaletimo i u tjednu.

Odustali smo od Utrinskog, jer smo saznali da je temp. vode 29 stupnjeva, pa nam se to cinilo hladno.
    Mozda se iduci vidend ohrabrimo i probamo Utrinski.

U Tuhelju je ulaz 60kn, ako se ostaje 3 sata (sto je nama bilo dosta) - 50kn ( a ako se zeli ostatio duze, moze se produziti naknadno), za malce je gratis.
    Najtoplili bazen je 34 stupnja (najhladniji 27).
    Imaju susila za kosu, nema podloga za prematanje.

Ulaz u Catez je vikendom 13 € (ako se bazen napusti u roku kracem od 3 sata vracaju 2 €), za djecu do 4 godine gratis.
    Temp. svih bazena 32 stupnja, imaju podloge za prematanje u garderobi i unutra izmedu bazena.
    Kad sam bila zadnji put bilo je susila za kosu.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

potpisujem srecicu...bazen u Daničićevoj...zna biti toliko vruće da mi je u vodi ok, a lice mi se oznoji...

Ana je trudna i treba rodit za mjesec dana a i nisu se nadali tolikom doazivu....a stvarno nemaju kud sa svima..u bazen stane 11 (tj toliko je upisanih) al idealno je do 8...a na prvom uvodnom satu je bilo 50-ak ljudi na listi čekanja...sad ih je vjerojatno trostruko više...

eto mi ne idemo više pa smo nekom oslobodili mjesto

dosta su neorganizirani pa ako ste zainteresirani zovite, šaljite mailove...

događalo se da ljudi plate a nema ih na popisu, da su ostali u sitoj grupi (mlađoj) i sl...

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma ja njima ne zamjeram to sto nismo svi upali.
    Pa nisu oni krivi sto nema dovoljno toplih bazena i sto je interes sve veci.
    Zamjeram im to, sto su oni to odradili jako neprofesionalno.

Objasnili su nam da je kod zadnjih upisa isto bilo dosta pozvanih ljudi, ali ih se u finalu malo odlucilo zbilja upisati, pa su sad kao one cekale da se nakupi. Izato je valjda nastala jos veca guzva.
    Ali nije ni to problem. Problem je sto one nisu imale plan kako ce reagirati i sto ce reci ljudima ako bude vise zainteresiranih.
    Nego su se tamo pogledavali i improvizirali, rekli jedno, napravili drugo .

Po mom misljenju je Ana trebala napraviti ono sto je i rekla. Pogledati popis kako su se ljudi prijavljivala (ako ga zbilja ima) i upisati prvih zainteresiranih 10-11 i gotovo i nitko nema sta biti ljut.

To mi je jedina zamjerka.

No nema veze, nakupati cemo se mi i ovako i vise nego da smo se upisali, a financijski ce nas doci jeftinije ili isto i sve pet.
    A onda picimo na more na dva mjeseca biti prave morske ribice :D .

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pa nisu oni krivi sto nema dovoljno toplih bazena i sto je interes sve veci. Zamjeram im to, sto su oni to odradili jako neprofesionalno.
    X
    Pooh, pretpostavljam da imate pelenice i šlafiće. To ste kupili od Natatora nakon predavanja ili negdje drugdje?

Ne znam, kad razmišljam, ljeto je stvarno blizu i nadam se da ćemo ga cijelog provesti na moru pa ćemo se nakupati.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Ms. Mar prvotno napisa
    Pa nisu oni krivi sto nema dovoljno toplih bazena i sto je interes sve veci. Zamjeram im to, sto su oni to odradili jako neprofesionalno.
    X
    Pooh, pretpostavljam da imate pelenice i šlafiće. To ste kupili od Natatora nakon predavanja ili negdje drugdje?

Ne znam, kad razmišljam, ljeto je stvarno blizu i nadam se da ćemo ga cijelog provesti na moru pa ćemo se nakupati.
    Nemamo jos. Pelenice za kupanje smo uzeli u DM-u, a za sad se kupamo bez slaufica i super nam je . Slaufice namjeravamo kupiti, samo da saznamo kada i gdje.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

da li netko zna gdje ima za kupiti od spuzve leptirice za ruke?
    one koji se koriste za bebe ribe?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

POOH, te DM pelene za kupanje su jednokratne ili...dvokratne?
    cijena?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj mamuška prvotno napisa
    POOH, te DM pelene za kupanje su jednokratne ili...dvokratne?
    cijena?
    jednokratne i mislim da dođu oko 29 kn.

nama ostala 2 paketa 7-13 kg, pa ako nekom treba poklonim, jer mi trebamo 12+.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

a mi smo kupili imse vimse platnene po 75kn i uzivamo u njima. i preko ljeta i u bazenu 8)
    https://www.imsevimse.co.uk/pub_imag...adbyxa_407.jpg

https://www.imsevimse.co.uk/

raznih boja i dezena

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

e baš takve mi stižu za mjesec-dva 8)

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    a mi smo kupili imse vimse platnene po 75kn i uzivamo u njima. i preko ljeta i u bazenu 8)
    https://www.imsevimse.co.uk/pub_imag...adbyxa_407.jpg

https://www.imsevimse.co.uk/

raznih boja i dezena
    Kako one funkcioniraju? Mislim kad se u prvom kupanju smoce...

Ida li netko ima iskustava s kakanjem u jednokratnima? Ja imam fobiju da bi rijetka kakica mogla procuriti.

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Marko već skoro 2 godine ide na Bebe ribe na utrinski bazen. On je sam tamo proplivao bez ikakvog programa ili da ga je netko nešto podučavao. Oduvijek je volio vodu, već dugo skače s ruba bazena, okren se, dopliva do ruba i izađe van. A pliva baš kao kikiči na snimkama, tak da mu je glavica manje više pod vodom.
    Ana Sršen radi koliko znam s onim kolutovima za učenje plivanja, a moj malac neće ni u ludilu nikakve rekvizite, za njega recimo to uopće ne bi bilo.
    Mislim da tak male klince treba pusitit da sami u skladu sa svojim željama i mogućnostima uživaju u vodi, a da in ne treba učiti plivati s nekim metodama. Za to ima vremena.

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mi smo se evo uspjeli upisati kod ane sršen i krećemo u subotu, pa me zanima, ako mi može netko tko je već išao reči kako to ide tamo, da li se tušira tamo kad se dođe, da li bebi obući pelene za vodu doma ili tamo, da li se poslije bebu tamo opere, i koliko je dobro prije doći. na predavanju su rekli 15 min prije, ali ne znam da li je to dovoljno za sve pripreme sa živahnom bebom

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Karin prvotno napisa
    Marko već skoro 2 godine ide na Bebe ribe na utrinski bazen. On je sam tamo proplivao bez ikakvog programa ili da ga je netko nešto podučavao. Oduvijek je volio vodu, već dugo skače s ruba bazena, okren se, dopliva do ruba i izađe van. A pliva baš kao kikiči na snimkama, tak da mu je glavica manje više pod vodom.
    Ana Sršen radi koliko znam s onim kolutovima za učenje plivanja, a moj malac neće ni u ludilu nikakve rekvizite, za njega recimo to uopće ne bi bilo.
    Mislim da tak male klince treba pusitit da sami u skladu sa svojim željama i mogućnostima uživaju u vodi, a da in ne treba učiti plivati s nekim metodama. Za to ima vremena.
    Slazem se s tobom i planiram malce u vodi imati maksimalno bez rekvizita, a s obzirom da ih je dvoje od (skoro)9mjeseci... ipak bi mi bilo zgodno da ih tu i tamo moze ishendlati jedna osoba .

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj llella prvotno napisa
    mi smo se evo uspjeli upisati kod ane sršen i krećemo u subotu, pa me zanima, ako mi može netko tko je već išao reči kako to ide tamo, da li se tušira tamo kad se dođe, da li bebi obući pelene za vodu doma ili tamo, da li se poslije bebu tamo opere, i koliko je dobro prije doći. na predavanju su rekli 15 min prije, ali ne znam da li je to dovoljno za sve pripreme sa živahnom bebom
    Dovoljno ti je 15 minuta
    dodes, imas svlacionicu, oni podijele nekoliko onih spuzvastih podloga za prematanje koje ti je najbolje staviti na pod jer ti tako zivahni nece nikam opasti ... presvuces dijete u pelenu, obuces sebe u kupaci, uzmes rucnik i odes do bazena ... ostavis rucnik na stolici i odes sa bebacem pod tus i u bazen.

Mozda ti se cini tih 15 minuta na knap ali ako imas malog zivca kao ja koja ne voli cekati ni sekunde, minuta je sasvim dovoljno

Nakon bazena se otusirate opet zajedno, zamotate u rucnik i u svlacionicu ... ja je obicno oblacim prvo pelenu, bodi i carape, pa obucem sebe skroz, pa njoj hlace, pa izademo ispred pa joj stavim pamucnu kapu, pa doji, onda odemo prema izlazu i tek tada oblacim jaknu i idemo u auto. Vjerovatno su vas to i upozorili na predavanju da nije dobro odmah zabundati dijete jer se preznoji.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •