Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: braon sekret nakon odnosa

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno braon sekret nakon odnosa

vec tri nedelje, kako imamo odnose, ja primetim par kapljica onako braon da mi curi,.. i samo se obrisem i nema vise, ni kapi!
    E sad, ja to pripisujem odnosima,... al ne znam ,.. nekada se pojavi, nekada ne,.. inace sam 10+1 trudna

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

možda imaš osjetljiv cerviks
    javi se dr radi savjeta ili pregleda da vidi jel možeš nastavit s odnosima...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Možda imaš ranicu na vagini ili u rodnici. To je imala moja mama u trudnoći i svaki put nakon odnosa bi ili prokrvarila ili bi bio iscjedak smeđkaste boje. Napravi malu pauzu i odi kod ginekologa da te pregleda i ako sam u pravu da ti da nešto što će ti zaliječiti ranicu. P.S. To ti nije ništa opasno.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala vam
    idem na pregled tek za dve nedelje tako da... al sacekacu,..
    valjda ce ovaj moj da izdrzi

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

javi nam se

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo jos samo 1 nedelja... nestao je braon iscedak, rekla bih da je bilo nevezano za odnose.... jer smo ih opet imali, i sada nista!
    al u svakom slucaju kazacu mojoj dr za ovo, pa neka me pogleda, za svaki slucaj

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i opet nam se javi

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Gombica ja bi na tvom mjestu zaboravila na odnose. Taj iscjedak braon kako ti kažeš ne mora značiti ništa, ali može biti i znak prijetečeg pobačaja. Dakle, dok gin ne kaže svoje, ja bi bebicu pričuvala. Ustvari kako si danas?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Gombica ja bi na tvom mjestu zaboravila na odnose. Taj iscjedak braon kako ti kažeš ne mora značiti ništa, ali može biti i znak prijetečeg pobačaja. Dakle, dok gin ne kaže svoje, ja bi bebicu pričuvala. Ustvari kako si danas?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

vec 2 nedelje nema sekreta...
    Ali svakako cu reci mojoj dr za to, pa neka me pogleda... odbrojavam dane do sledeceg UZ jedva cekamo da vidimo mrvicu :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •