-
braon sekret nakon odnosa
vec tri nedelje, kako imamo odnose, ja primetim par kapljica onako braon da mi curi,.. i samo se obrisem i nema vise, ni kapi!
E sad, ja to pripisujem odnosima,... al ne znam ,.. nekada se pojavi, nekada ne,.. inace sam 10+1 trudna
-
možda imaš osjetljiv cerviks
javi se dr radi savjeta ili pregleda da vidi jel možeš nastavit s odnosima...
-
Možda imaš ranicu na vagini ili u rodnici. To je imala moja mama u trudnoći i svaki put nakon odnosa bi ili prokrvarila ili bi bio iscjedak smeđkaste boje. Napravi malu pauzu i odi kod ginekologa da te pregleda i ako sam u pravu da ti da nešto što će ti zaliječiti ranicu. P.S. To ti nije ništa opasno.
-
-
javi nam se
-
Evo jos samo 1 nedelja... nestao je braon iscedak, rekla bih da je bilo nevezano za odnose.... jer smo ih opet imali, i sada nista!
al u svakom slucaju kazacu mojoj dr za ovo, pa neka me pogleda, za svaki slucaj
-
i opet nam se javi
-
Gombica ja bi na tvom mjestu zaboravila na odnose. Taj iscjedak braon kako ti kažeš ne mora značiti ništa, ali može biti i znak prijetečeg pobačaja. Dakle, dok gin ne kaže svoje, ja bi bebicu pričuvala. Ustvari kako si danas?
-
Gombica ja bi na tvom mjestu zaboravila na odnose. Taj iscjedak braon kako ti kažeš ne mora značiti ništa, ali može biti i znak prijetečeg pobačaja. Dakle, dok gin ne kaže svoje, ja bi bebicu pričuvala. Ustvari kako si danas?
-
vec 2 nedelje nema sekreta...
Ali svakako cu reci mojoj dr za to, pa neka me pogleda... odbrojavam dane do sledeceg UZ
jedva cekamo da vidimo mrvicu :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma