-
-
-
Mukice, sve sam to pročitala i javim joj, ali zanima me ako netko zna točne adrese da ne luta s djetetom (tramvajem :shock: ) ....
-
a di ce rodit?
ak ce na sv.duhu ili vinogradskoj onda ide na crnomerec
ak u petrovoj onda mislim da je opcina maksimir i tak dalje
prijavit dijete mora ici u opcinu gdje je bolnica u kojoj je rodila
pa jel je bas nitko ne moze otpeljat???
ti ili netko od prijatelja?
-
a i tesko mi je skuzit sto je problem s hodanjem s djetetom okolo (osim tramvaja) jer sam ja sa svojima hodala od prvog dana kud god sam morala ici
oskar se rodio bolestan pa smo morali svaki dan u bolnicu usred zime, snijega, gadnog vremena i kaljuze
melita se rodila zdrava, al nije mi imao ko uskakat pa sam je vukla svud kud sam isla
ja sam imala auto, to je jedina razlika, a da ga nisam imala snasla bi se nekako
isla bi ili taksijem ili bi molila susjede ili frendove da mi uskoce i da me otpeljaju - pa nisu valjda ljudi sami na svijetu bas bez igdje ikoga tko bi im malo pomogao
-
dobila bu u rodilištu gdje se mora javit za prijavu djeteta...onak kak je muki napisala....
zaprijavu boravišta i JMBG ide u petrinjsku.
na zdravstveno će dijete peijavit firma od nositelja osiguranja (znači imat će osiguranje prek mame ili prek tate, dotični će roditelj pitat u firmi, pa će im reć)
za poreznu karticu će dotični roditelj odnjet u poreznu upravu...mi smo nosili muževu u centralnu (av.dubrovnik)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma