Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: prijava djeteta-Zagreb

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno prijava djeteta-Zagreb

Vidim da o ovome ima tona topica, ali nikako ne mogu naći informaciju koju trebam...pa vas molim za pomoć. Prijateljica mi uskoro treba roditi, živi u Španskom. Kako nisu dugo u Zagrebu, to znači da će morati sve tražiti a dijete zaista nemaju kome ostaviti... , pa će morati povlačiti i njega sa sobom.
    Stoga, ako netko zna adrese gdje sve treba ići- znači MUP, Matični ured, Zdravstveno...jako bi im pomogli...

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mukice, sve sam to pročitala i javim joj, ali zanima me ako netko zna točne adrese da ne luta s djetetom (tramvajem :shock: ) ....

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a di ce rodit?
    ak ce na sv.duhu ili vinogradskoj onda ide na crnomerec
    ak u petrovoj onda mislim da je opcina maksimir i tak dalje
    prijavit dijete mora ici u opcinu gdje je bolnica u kojoj je rodila

pa jel je bas nitko ne moze otpeljat???
    ti ili netko od prijatelja?

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a i tesko mi je skuzit sto je problem s hodanjem s djetetom okolo (osim tramvaja) jer sam ja sa svojima hodala od prvog dana kud god sam morala ici
    oskar se rodio bolestan pa smo morali svaki dan u bolnicu usred zime, snijega, gadnog vremena i kaljuze
    melita se rodila zdrava, al nije mi imao ko uskakat pa sam je vukla svud kud sam isla

ja sam imala auto, to je jedina razlika, a da ga nisam imala snasla bi se nekako
    isla bi ili taksijem ili bi molila susjede ili frendove da mi uskoce i da me otpeljaju - pa nisu valjda ljudi sami na svijetu bas bez igdje ikoga tko bi im malo pomogao

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

dobila bu u rodilištu gdje se mora javit za prijavu djeteta...onak kak je muki napisala....
    zaprijavu boravišta i JMBG ide u petrinjsku.
    na zdravstveno će dijete peijavit firma od nositelja osiguranja (znači imat će osiguranje prek mame ili prek tate, dotični će roditelj pitat u firmi, pa će im reć)
    za poreznu karticu će dotični roditelj odnjet u poreznu upravu...mi smo nosili muževu u centralnu (av.dubrovnik)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •