Potrošila sam godišnji za prošlu godinu, ali za ovu nisam načela.
Termin mi je 16.5.
Sad me zanima, moram li nabrzinu uzeti nešto novog godišnjeg prije otvaranja porodiljnog da mi se može isplatiti regres?
:/
Potrošila sam godišnji za prošlu godinu, ali za ovu nisam načela.
Termin mi je 16.5.
Sad me zanima, moram li nabrzinu uzeti nešto novog godišnjeg prije otvaranja porodiljnog da mi se može isplatiti regres?
:/
Mislim da bi bilo dobro da iskoristiš barem dvanaest dana novog godišnjeg, kako bi sljedeće godine, mogla iskoristiti ostatak kada ti dijete napuni godinu dana (a najkasnije do 30.06.) a u tom slučaju bi ti se sada isplatio i regres.
Nemoj samo iskoristiti više od mjesec dana, jer bi u tom slučaju morala nositi novi prosjek za obračun porodiljske naknade na HZZO.
Joj onda moram hitno na godišnji...
Imam još jedno pitanjce - mogu li porodiljni otvoriti i 35 dana prije termina, npr. ili mora biti 28 dana ili 45?
Hvala, piplice!
Inače, sad me je "strefila" spoznaja da imam ugov. na određeno, što komplicira odlazak na novi godišnji pa... ma uf... rekla sam šefici da se raspita...
ja sam na komplikacijama od 21.01. a termin mi je 18.08. da li to znači da neću dobiti regres ukoliko ne uzmem godišnji
min 28 max 45 ili bilo koju kolicinu dana izmedjumahima prvotno napisa
kod nas u firmi dobiješ regres i ako ne ideš na godišnji
Ja u 2006-oj nisam koristila ni dana godišnjeg ( rodila 09.02.2006. ) i dobila sam i regres i božićnicu ! Ponekad tako volim svoju firmu !!!![]()
stvar je u tome što se regres isplačuje u 4.-5. mjesecu kad još skoro nitko nije koristio godišnji, a neće ga poslje vraćati ako nije uspio iskoristiti go