Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Popodnevno spavanje

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Popodnevno spavanje

Zanima me kada su vaša djeca odlučila, odnosno kad su prestala spavati popodne?
    Mi imamo dvije godine i pet mjeseci i sad nam se počelo dešavati da ne zaspi popodne. Recimom danas smo sat i pol ležali u krevetu i on nije zaspao. Čak je i šutio neko vrijeme tako da sam i ja zaspala, aon nije.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Zavisi o djetetu. Nisu svi isti, naravno.
    Moja je prestala s 3.5.
    A u vrtiću, naravno, spava. Samo doma divlja!

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

G ima 20 mjeseci i uredno spava popodne, ali nam se zna dogoditi da koji put preskoči popodnevno spavanje. I iznenađujuće je dobre volje, nije cendrava kad se to dogodi. Ne ode ranije spavati navečer, možda kojih 15 minuta. Vjerovatno joj nije potrebno. To se jako rijetko desi.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sa tri godine je potpuno prestala popodne spavati, a već dugo vrijeme prije toga je nekad spavala, a nekad nije, ovisno o tome kad bi se ujutro probudila. Sad je jako, jako pospana popodne - oko pet, šest, ali nema nikakve šanse da bi spavala po danu. Inače, u to doba kad bi ju nagovarali da malo odspava je znala početi pljeskati rukama kad bi tonula u san, da se razbudi

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Hana izbacuje dnevno spavanje jer se prekrasno zajedno igraju, otprilike 1 tjedno joj se nakupi pa odspava sat, dva.
    navečer idu na spavanje oko 8 a bude se oko 7
    u vrtiću bi vjerojatno spavale ali si za sada doma

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi imamo 2 godine i 4 mjeseca. već dobrih mjesec-dva prorijedila su nam se popodnevna spavanja.
    ali E voli spavati duže ujutro i tako potegne i do pol 11, pa onda navečer zaspi oko 9.
    vidim da joj sna ipak treba, ali ne da se

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo mi i dalje imamo problema sa popodnevnim spavanjem. Sad kad je vikendom doma opće ne spava. Legnemo mi u krevet ali nema šanse da zaspi.
    Danas sam pričala sa tetom u vrtiću i veli da je zaspao tek deset do dva i probudio se u tri.
    Sva djeca su se probudila i divljala a on spava.
    Pa sam joj rekla da doma ne spava i da ne znam kaj da radim da mi je nekak premali da ne spava popone. I ona se složila sa tim, samo mi nije rekla kako da ga uspavama. A on samo nešto radi u krevetiću i nema šanse da zaspi.
    Akužila sam da je onda hiperaktivan i dosta neposlušan kad ne odspava popodne.
    Pomoć, šta da radim?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prije mjesec dana je prestala spavati popodne, sad ima 2 ipo godine. Nocu odspava od 12-13 sati u komadu. Otkad ne spava popodne, ide navecer ranije spavat, zaspe u 9, a ja imam cak 3 sata za sebe :D nakon sto ona zaspi.

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Domy, kako dugo to traje..
    Mi smo imali period od cca 2 tjedna kada skoro da nije spavala popodne
    / bila je cendrava , umorna i za ništa ali nije se dala/ .
    Nakon toga je nastavila spavati po starom .Možda je faza

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mi spavamo popodne..voli ona a voli i mama
    u vrtiću spava od recimo12-14 h kako kada a kada je doma kao sada bolesna ,spava od 14-16 recimo....

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Moji oboje spavaju po 2-3 sata popodne. Kod nas je to obavezno, legnemo, zatvorimo oči i onda kada se opuste zaspu.
    Max ima 5 godina i mislim da će spavati popodne do škole.
    Ali zato noćni san ne traje 12 sati, nego 9.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

sa dolaskom brace, ne odmah, ali prestao je spavati popodne sa 2,5 godine. meni je, naime, postalo nemoguće i vrlo nepraktično uspavljivati ga- jer to je išlo samo s cicom.

njemu taj dnevni san fali, ponekad zna zaspati na fotelji uz crtić, oko 17h (to se dogodi ako se ujutro baš jako rano probudi). što se tiče neke posebne nervoze zbog nespavanja, to nisam primijetila.

ipak, ovako je već u 20.30 gotov, a inače je znao biti budan i iza 23.

možda, kad manji počne spavati samo jednom dnevno, pokušam njih oboje uspavati (recimo ko maxovamama).

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moj ne spava otkad je napunio recimo 14 ili 15 mjeseci. mislim da smo rekorderi ovdje, koliko vidim. ustvari, ne znam nikog osim mog djeteta da je tako mlad a ne spava po danu. cak i duplo starija djeca spavaju. :?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Moj ima 14 mj. i imamo stalnu fazu spavanja koja se već dugo ne mjenja.Po danu obavezno zaspi od 11-13h pa do većeri ništa ali obavezno u 19,30 kupanje i do 20h u krevetac inače je koma
    Prije 2 tj je prestao sam cikiti(što je meni jako )pa od onog prije noćnog nacicavanja i nespavanja,sada spava cijelu noć :shock: Moj veliki

_________

D 1998.
    I 2007.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lovre ima 3 godine i 2 mjeseca i redovno spava popodne. Vikendom spavaju i mama i tata.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

i mi ( da i ja kad god mogu ) - ja i moja curica od skoro četiri godine i dalje spavamo popodne otprilike jedan do dva sata, ona se ne buni osim kad vidi djecu na ulici pa bi se i ona radije igrala s njima, ja se trudim da to spavanje ne preskoči jer je inače nervozna i zna se desit da mi zaspi oko sedam navečer pa joj se cijeli ritam poremeti

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    mi spavamo popodne..voli ona a voli i mama
    u vrtiću spava od recimo12-14 h kako kada a kada je doma kao sada bolesna ,spava od 14-16 recimo....
    ja baš pišem a ona danas preskoči spavanje

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Lovre ima 3 godine i 2 mjeseca i redovno spava popodne. Vikendom spavaju i mama i tata.
    potpisujem 8)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    Citiraj Maruška prvotno napisa
    potpisujem 8)
    E, mi na ovo možemo zaboraviti

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sara ima 19mj., nikada nije bila spavalica.
    Sad smo u fazi da je popodne uspavljujem 30-45min,danas čak sat vremena. Nikada nespava duže od pol sata. Nevečer ide spavati u pol 10 (iako ja mislim da se njoj ni tad nespava) i ujutro se budi oko pol 9-9 sati.
    Mene zanima da li to dnevno spavanje ima i nekakve zdravstvene razloge ili bi ja mogla izbaciti njeno spavanje. Stalno mislim da je još mala da nespava.
    Kad je nedavno imala upalu grla od silnog kašlja nije mogla spavati (tj.spavala je 10min) i navečer je bila skroz normalna, nije išla ranije spavati nit je bila nervozna.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

margita ima 14 mjeseci i još uvijek spava 2 puta tokom dana, a često se desi i 3 puta.
    :/

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pa ne znam, moje nikad nisu bile neke spavalice (a ni MM ni ja nismo baš veliki spavači), ali J spava obavezno svaki dan. ISto ima 19 mj.
    Starija više ne spava. Osim u vrtiću

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •