-
Pa ok možda sam pogriješio, pa se ispričavam, jer prvo mi je palo na pamet da si se opet ženski suosjetila samo za mamu u tom slučaju, kako joj je po mjesec dana bez djece, a niko se ne pita kako je to tatama koji su i u nekim redovitim odnosima zbog inata mama osuđeni biti toliko bez djece!
No možda si ipak izrazila žal takve odrapljenje "kazne" spram oba roditelja. Kad promislim o mogućoj pozadini tog slučaja i razumski se sjetim živih slučajeva kad se dvoje rastavljenih roditelja baš krvnički prepucavaju, pa čak i kad jedan popusti onda pak onaj drugi počinje izvoljevat inatima i izmišljat bijesne gliste i tako u nedogled. Pa čisto je možda i sudac iznerviran njihovim neusklađenim i nedogovornim roditeljstvom odrapio takvu presudu baš u ime "kazne" njihovom nerazumlju! Iako mi je i s tom tezom to ipak totalno nehumano prema djeci!
Zanimljivo bi mi bilo čuti rasplet tog slučaja prije nego je tata "zgibo" na bahame, da li su stvarno tako mjesečno funkcionirali ili ih je presuda naprosto natjerala da pomire strasti i počnu se ipak dogovorno ponašati kao roditelji? Mada je u konačnici tata jasno na kraju pokazao svoje pravo lice i svoj istinski interes - nažalost!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma