-
produktivni kašalj s temperaturom
... kakva su vam iskustva? Luka već par dana pomalo kašlje, danas jače, navečer je zakurio. I jako je jadan (a temp. ispod 38 pa ne dajem paracetamol).
Trebam li očekivati da ćemo trebati antibiotik? Da li juriti u prepunu čekaonu u dežurnom DZ ili još čekati?
-
Eventualno nazvati dr. i pitati.Ako ne diše otežano i škripavo,mislim da ne moraš nigdje ići.Antibiotik mu sigurno neće dati bez vađenja krvi.Vrijeme je viroza i prehlada i moji su to već prošli uz biljni sirup,puno čaja i lupocet kad bi skočila temp.
-
Ma danas je opet uključen turbo pogon, uz temperaturu ali kašalj se smiruje. I mi to rješavamo biljkama (sljez, trputac, bršljan-Prospan) već prema željenom efektu.
-
-
i kod nas je slicno. prva virozica jos od pon. nema temp. nije ni imala, ali kaslje i sad vec par dana curi nos. samo je kapi dobila, al prekjucer po noci je bilo strasno. nikako iskasljat, nos koma. prosjedila sam s njom na fotelji, pa kad je uspravna bilo je malo lakse. jucer sam i ja kupila prospan na svoju ruku. i sljezov korijen. jutros mi je malo povratila odmah nakon kapljanja. imate s tim iskustva?
i jos nesto. sad cu stavrno ispast glupsi,
ali ja nikako ne uspijem izmjerit temp. ono, ziva mi opce ne skace. jednom mi je ped. pokazala i njoj to tak brzo ide, gotovo za 30 sek. a i kak lamace nogicama, meni to ispadne za cas. pomoc!!!!
-
Povratila je vjerovatno šlajm koji joj se nakupio.G tak često reagira na kapi za nos.
Za mjerenje temp.dijete stavi na leđa,digni nogice i čvrsto ih drži,naulji toplomjer i mjeri 3 min.Mora uspjeti.Toplomjer gurni do kraja onog srebrnog vrha.Valjda si skužila šta je pjesnik htio reći.
-
jesam, hvala. tako sam nekako i probavala, ali..valjda mi se prevec mrda nogicama. nikak da ziva ide gore, mislim 36 st bas i nema. :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma