Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Ekcemi koji nikako da prođu

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Ekcemi koji nikako da prođu

Nisam znala kakva naslov staviti.
    Ovako, Iva ima deratitis i u početku, sa nekih 4 mjeseca, bilo je to dosta grdo, ali sada joj je koža super, skoro pa više nigdje ni nema, mjestimice bude malo suho, ali to je sve. To je što se tiče tijela.

E sada, po licu joj je uvijek bilo najgore, što smo isto uspješno riješili, ali sve se vratilo. Da ja tu sad ne objašnjvam kak to izgleda evo slika:

http://public.fotki.com/Ivkica/pelene/licheko.html

Ovakva se probudila jutros .
    Probali smo melem, gospin melem, betrion, pavlovićevu...
    Par dana smo mazali propolisom i počelo se povlačiti, no ne povuče se do kraja i za dan dva opet ispočetka. Jutros joj je čak malo puklo i malo joj je krv išla iz toga.
    Idemo u četvrtak kod pedice, ali ne znam kaj da očekujem.
    Zadnji put nam je dala neki losion s koritkosteroidima i još to imam doma, ali ne želim više s tim mazati. Jer pomaže trenutno. A i dokle tako??
    Imate kakav prijedlog, čime da joj mažem. Najgore je što po tome stalno slini a ne mogu to spriječiti.
    Čak sam mislila da probam mazati herplexokm, ali ne znam je li smijem tako maloj bebi.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Možda da, osim pedijatrice, odete dermatologu?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

obavezno dermatologu
    to mi smrdi na AD, pa ovo
    melem, gospin melem, betrion, pavlovićevu
    stvarno neće imati nikakvog učinka.
    otiđi kupiti od A-DERME exomegu, mlijeko za tijelo i lice, i kupku. to je za AD, i ima jako dobra učinak, mi ga koristimo.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ista preporuka, obavezno dermatologu. I nama je pedijatar prepisivao svakakve kreme dok mi na kraju nije dozlogrdilo i otišla sam privatniku koji je od prve pogodio dobitnu kombinaciju. Srce malo

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

mi smo imali slični problem. nije nam davala kortikosteroide jer kao što sama kažeš pomažu samo trenutno. mazali smo samo bepanthenom i nakon nekoliko dana je prošlo. znalo se pojavljivati kad bi okrenula bura, kad bi malo više slinio.....kad je umivaš bilo bi dobro staviti u vodu par kapi maslinovog ulja. kamilicu isto nismo prakticirali jer isušuje kožu. nakon umivanja, tanki sloj bepanthena, ništa previše. neznam koliko dugo mažete al previše je masti isprobano za tako nježnu kožicu... nama pedi nije predlagala ništa osim bepanthena. i naravno, moraš paziti da je lice suho, tj da nema vode na njemu.
    za tijelo smo koristili mustelu za atopičnu kožu (kupanje)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Odite dermatologu, a nama je za lišajeve jako pomagala Wolf basis krema, samo nije bilo niti približno kao ovo što ima Iva, ja se na to sama ne bi ništa usudila mazati. Željko Pavičić ti je najbolji.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    ja se na to sama ne bi ništa usudila mazati. Željko Pavičić ti je najbolji.
    X
    I mi smo bili kod njega.

kobila_suzy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako hoces, javi mi se na pm, poslat cu ti tester (kombinacija ulja).

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    obavezno dermatologu
    to mi smrdi na AD, pa ovo
    melem, gospin melem, betrion, pavlovićevu
    stvarno neće imati nikakvog učinka.
    otiđi kupiti od A-DERME exomegu, mlijeko za tijelo i lice, i kupku. to je za AD, i ima jako dobra učinak, mi ga koristimo.
    Sve isprobano, to smo prvo imali, pa mustelu, pa to sve skupa nije baš pomagalo. Kupili smo uljnu kupku i kremu od nočurka i to nam se pokazalo kao najbolje i s tim mažemo svaki dan, kupamo svaki treći. I kažem tijelo je super, savršeno, ali ovo na licu je katastrofa, kao što i vidite. I to ne prolazi ničim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aj onda hitno dermatologu

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Lutonjice, kaj bi to mogao biti običan AD? .
    Svakako ćemo ići dermatologu.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj snoopygirl prvotno napisa
    neznam koliko dugo mažete al previše je masti isprobano za tako nježnu kožicu...
    Ma to znam, stalno mi je to u glavi, pa sam išla s ovim kak ti laganijim i prirodnim kremama. No ništa.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

To je pravi AD, a moguće da se i bakterijska infekcija nakalemila.
    Mislim da bi u ovoj fazi ipak trebao kortiko, ali svakako poslušaj cure i odi dermatologu.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ježim se od tih kortića. Sve je super dok mažeš, za dva dana sve po starom...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bibai ti je dobro rekla.
    čudim se da vas pedica još nije poslala dermatologu

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I mi smo bili kod Pavičića na pregledu i svakome bih preporučila da ode kod njega,pregled je 250 kn. Nama pomaže krema od noćurka za kritične zone,ublažuje svrbež i uklanja crvenilo.Upravo sam čitala o jednoj kremi, zove se NIKAL ACIDOSALUS koja je bez kortikosterida a poboljšanje se vidi već nakon par upotreba,probati ćemo pa da vidimo...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Zaboravila sam napomenuti da je kod mog sina AD izražen uglavnom po nogama i rukama, ali kad je prehlađen onda se osipa po licu, da li tvoja kćer ima možda temperaturu jer za AD je karekteristično da nastupa pogoršanje kad je dijete bolesno? Kad se osipa po licu ja ga mažem samo sa ADERMOM i to obilno.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

kolegica je rabila kortikosteroide i imala blago rečeno burno reakciju! nešto slično ovome na tvojoj bebi ali preko cijelog lica! ja od kortikosteroida bježim, više sam za neku prirodnu varijantu.
    bebi i nadam se da ćete se brzo izlječiti

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj bibai prvotno napisa
    Mislim da bi u ovoj fazi ipak trebao kortiko, ali svakako poslušaj cure i odi dermatologu.

potpisujem

tak je izgledao i moj F ali skroz od očiju pa sve do vrata. kad je bilo tak koma mazali par dana s kortiko

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj bibai prvotno napisa
    Vidiš, ovo za bakterije sam i ja pomislila.

babym nema temperaturu. Imala je prošli tjedan ali malo, 37,5. tak nekaj. Sada ju nema. Nije bolesna, rekla bih da je ta malo povišena temperatura bila zbog zubića koji ju muče i muče...i nikako da izbiju

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I moj ima temperaturu 37,5 i sav je šaren u većini slučajeva AD se pogorša i prilikom izbijanja zubi,makar to ne mogu tvrditi sa sigurnošću jer moj Matko ima 9 mj i još mu nisu izbili zubi, ali čim pada imunitet AD se pogoršava čak i ako je dijete malo pod stresom.
    [/code]

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ana.m zaboravih te pitati da li je možda tvoja mala bila u blizini nekoga tko ima herpes? U svakom slučaju odi kod dermatologa ali nemoj ići na šalatu radije odi na klaićevu detaljnije će ti pregledati dijete, ako želiš drugo mišljenje onda odi privatno kod dr.Pavičića .

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Tražit ću u četvrtak uputnicu pa ću vidjeti kaj će mi reći.
    Kad već spominješ herpes. Imala sam ga ja prošli mjesec.
    A i meni ovo pomalo liči na herpes u fazi kad ode mjehur.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Za djecu sa AD je opasno biti u blizini osoba sa herpesom ili virusnim bradavicama jer se to kod njih može zakomplicirati,ali iskreno se nadam da nije ništa strašno kod bebice, sretno !

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

... odi dermatologu.
    Mislim da u ovoj akutnoj fazi nećeš moći izbjeći kortokosteroide. Možda čak i antibiotike i antimikotike. Bitno je da kožu nakon što se smiri situacija njeguješ odgovarajućom neutralnom kremom. Meni izgleda kao AD - a ako je probaj pronaći uzrok (u hrani, u tvojoj prehrani ako dojiš, kozmetici...)

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Cure hvala vam puno svima.
    Kaj se prehrane tiče, pazim kaj jedem. Nema orašastog, nema agruma. Mliječno u malim količinama, jaja pojedem ali jako rijetko itd. Kajs e kozmetike tiče, ona je od 3. mjeseca kad smo skužili da ima AD, na tim kremama za atopičnu kožu. I tak.
    Možda se stvarno zarazila mojim herpesom. A pazila sam da ju ne ljubim. Po licu. :/ . Uf!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Tako je lice cesto bilo i kod mog Nike. U fazama kad je curilo i bilo jako upaljeno stavljali smo puder sa nevenom i 2 puta na dan "cistili" sa otopinom od nevena. Mi zivimo u Parizu i to nam je preporucio nas homeopat - ali ne znam ima li kod nas kupiti. Uglavnom neven je dobar za dezinfekciju.
    U fazama kad je bilo jako crveno stavljali smo kremu za cinkom i bakrom - koje isto imaju dezinfekcijki ucinak, i smiruju kozu.
    U fazama kad je koza malo crvena, ali suha onda neka hidratantna krema - sve smo isprobali - meni su sve jednake.
    Nikad nismo stavili kortikosterodinu kremu.
    Niko je sad star 16 mjeseci i takvo mu je lice bilo od 1 mjeseca zivota do prije 15-ak dana. Bilo je na homeopatskoj terapiji, pazili smo jako na alergogenu hranu i nista od rizicnih namirnica nije ni probao. Ipak nikako nismo mogli povezati da li je to povezano ili ne sa nekom hranom. Posto je imao AD i kad sam ga ja samo dojila, a stanje se nije pogorsalo kad je presao na obicno mlijeko pretpostavila sam da nije alergican na mlijeko.
    Prije 15 dana smo bili kod dermatologa koji je specijalizirao i nutricionisam i on nam je sugerirao da ukinemo mlijeko jer je moguce da je u pitanju netolerancija laktoze (navodno 50% Francuza spada u tu grupu).
    Od tada Niko pije u jutro i navecer rizino mlijeko, a preko dana pojede jogur ili sir u kojima nema laktoze.
    Stanje se popravilo nakon nekoliko dana i vec je cijeli tjedan sa savrseno cistim licem.
    Nadam se da ga sa ovom tvrdnjom necu urec (malo sam praznovjerna) i da ce tako ostati. Ali u svakom slucaju htjela sam to podijeliti s vama jer je vrijedno probati. Znam kako je frustrirajuce ziviti sa AD.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Kaj se prehrane tiče, pazim kaj jedem. Nema orašastog, nema agruma. Mliječno u malim količinama, jaja pojedem ali jako rijetko itd.
    ja sam pila kozje dok sam dojila, nisam jela paradajz, jaja i sve ostalo kao i ti
    a poslije F nije jeo niš konzervirano, slatko,brašno, jaja,mlijeko, paradajz, salame, orašasto, agrume, ma skoro niš
    izvukli se nakon takve dijete i onih tableta o kojima sam pisala na temi AD.
    sad da pokucam ima malo, ovisno o dobu godine, jedino kaj ima astmu (što je valjda neizbježno)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

meni to liči baš na ad..i to oni ekcemi koji vlaže..i moj mali ima ad već godinu dana, sad mu bude 16 mj..ali, to je većinom crvenilo i suha koža..ja bi ju sad namazala s kortićem..čak s nekom kremom koja u sebi ima antibiotika, mikotika i kortića npr.triderm krema..to joj je stvarno potrebno..ništa joj neće biti..to joj je lijek..tu i tamo ako to koristiš, ne bude joj ništa..i kad prođe onda joj održavaj kožu neutralnom kremom..sad dolazi proljeće..bit će joj bolje kad bude na zraku..jer vidi se da ima i sek.infekciju kože, obavezno treba antibiotska krema kao npr.betrion, ali treba i kortić..da li nju to kaj svrbi? i kakva je bila navečer prije nego je išla spavati? kak je spavala ovu noć prije nego se tak probudila?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj stela2 prvotno napisa
    da li nju to kaj svrbi? i kakva je bila navečer prije nego je išla spavati? kak je spavala ovu noć prije nego se tak probudila?
    Ne znam baš da li ju svrbi nije pokazivala baš a noć prije ovog je spavala super. Ona inače super spavam jedino je noćas imala manevre, nije htjela biti bez cice u ustima.
    Jučer navečer je bila malo nervozna, ali danas joj je već bolje. Ne vlaži više. Jučer sam malo mazala betrionom, kortiče još izbjegavam, a navečer sam joj malo namazala i parfenac kremom. Rekli su mi da je dobra. E sada, sutra idemo kod pedice. Inače, danas je bolje volje, eno je spava već 2 sata.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

anam.

nešto sam malo čitala o AD i o posljedicama.
    kaj je stvarno to neizbježno (bronhitis ili astma) ????

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ana.m mislila sam pitanje uputiti Suzizana!!!

hvala

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ana nisam stigla da pročitam sve što su ti cure napisale, ali ja sam Nađi kad bi se raskrvarila (a dešavalo nam se, išli kod dermatologa, ona prepisala kortikosteroide a ja ih zaobišla) mazala lanolin, tj. onu lanolinsku kremu za bradavice. Ona nikad nije imala ekcem na obrazima, ali na vratu je znala da raskrvari češanjem, ali i da koža sama pukne od suvoće. Lanolin nam je pomogao.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj michaela prvotno napisa
    nešto sam malo čitala o AD i o posljedicama.
    nisam ni ana m. niti Suzizana ali bronhiti s i asma znaju biti posljedica AD. ali nije nesto sto je neizbjezno. naime nije posljedica vec klinci koji us alergicari pokupe i tu tzv. alergijsku astmu :/ (nadam se da sam dobro napisala ime)
    uglavnom BC je imao AD prvu godinu svog zivota, na srecu blagi oblik. nije alergican ni na jednu namirnicu. a opet imas neke koji su alergicni a nemaju astmu. zivot s AD je strasan, ali kad se prihvati kao nesto sto je tako i kad pocnes zivjeti po pravilima za atopicare onda se ufuras i ide dalje.

ana m ivki a tebi

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj michaela prvotno napisa
    ma možda nije neizbježno! kažu da se klincima obično povuče s kože i onda u veeelikom broju slučajeva dobiju bronhitis ili astmu (kao, nije više vani, nego se bolest povuče unutra)

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    zivot s AD je strasan, ali kad se prihvati kao nesto sto je tako i kad pocnes zivjeti po pravilima za atopicare onda se ufuras i ide dalje.
    to popisujem isto kao i sa astmom

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hej cure evo mene.
    Bili kod pedice, nije nam dala uputnicu za dermatologa jer kaže to je čisti AD, a ionako imamo parfenac kremu koju bi nam kako ona kaže ionako prepisao dermatolog.
    Doduše da sada i doem dermatologu ne bih mu imala baš kaj puno pokazati jer se puno povuklo. Mazali smo tom kremom i mazali smo uljima-e sada da napišem kakvim uljima nemam baš točno pojma ali su superrrrr! Ne bih htjela ipslaiti neku glupost. Suzy hvala ti od srca.
    I zrinka ako čitaš hvala i tebi još jednom .
    Evo kako izgleda sada.
    http://public.fotki.com/ivkica/pelene/p3150015.html
    http://public.fotki.com/ivkica/pelene/p3150016.html

Mažemo i dalje, nadam se da će se povući do kraja, da joj koža bude skroz čista, i iskreno se nadam da se neće opet pojaviti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super da je bolje , ali ja bih svejedno otišla dermatologu. ako joj i ne bude niičega na licu, imaš fotke za pokazati

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    super da je bolje , ali ja bih svejedno otišla dermatologu. ako joj i ne bude niičega na licu, imaš fotke za pokazati
    Vi'š toga se nisam sjetila.
    Dobra ideja

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super izgleda. moram priznat da kad sam vidjla prve fotke sam se ja odmah skulirala jer kod l. izgleda kad bukne /iako je buknuti smijesna rijec,/ izgleda kao na slici kod vas s prolaskom. kad sam vidla prve fotke mislila sam da ce dijete zavrsiti u bolnici . ajme da mi se tako zbudi mislim da bi se ja onesvijestila
    velis navecer nista i ujutro ko na prvoj slici ,nista postepeno nije izlazilo ?
    l j uvijek bila sklona osipima no nikad ko na tvojoj slici, bio bi to sitan svrbeci osip ispod koljena, pazuha al nist strasno, nismo nikad nikud ni isli jer se samo povuklo uvijek.. a onda je dobila dg astme lani u proljece, a ovu zimu se astma primirila i vec smo dva mj puna bez lijekova no tocno toliko od kada smo bez kaslja smo u ad-u. srecom blagi oblik no i astmu ima blagu .. negdje sam citala da kad izbije ad obicno se smiri astma i obratno. e sad kaj je bolje ili gore tesko je reci. sa svime se uglavnom naucis zivjet i drzat pod kontrolom na neki nacin.
    s aspekta prve slikice drzim da je astma bolji izbor ako bi morao birat.
    nemojte se nervirat i mislit o tome jel ce na kraju biti ili ne astma , kak bude bit ce, bitno je da djeca imaju pametne majke koje ce se na vrijeme o njima pobrinut i okrenut nebo i zemlju da nadju sto je najbolje za njih a kad narastu i dodju u pubertet ovog se necemo ni sjecat

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kakva je to parfenac krema?kortikosteroidi ili neka za atopicare za njegu ? ja sam u fazi isprobavanja kreme, otisla sam u ljekarnu i pokupila sve besplatne uzorke za adermu, trikseru, mustelu eucerin pa isprobavam od ceg je bolje a ceg gore. za sada je od mustele jedino gore-od nje se jos jace osuje ,pece ju i svrbi kad namazem. od aderme nema ni mu ni be a trixera je ok.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

lunahor parfenac nema kortiće u sebi, a koliko znam, dermatolozi je preporučuju za atopičnu kožu. Pedica mi je rekla da je to super krema.
    A kaj se tiče izbijanja, nije njoj od potpuno čiste kože izbilo ovo s prve slike. Ona ti te ekceme ima već dugo ali nikada nisu bili tako strašni, taj dan je bio vrhunac,a mene je mučilo najviše to što sam stalno mazala i svašta isprobavala i počelo bi prolaziti dva dana kao malo bolej i opet bukne i to je trajalo i trajalo i onda se to jutro probudila ovako sva nikakva. E sada ćemo vidjeti jeso našli pravu stvar i jesmo li se konačno riješili toga bar onako da se više nikada ne ponovi kako je bilo u ponedjeljak. I otići kod derematologa. Sa slikom.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Čuj za dr. Pavičića ti ionako ne koristi uputnica jer je on privatnik. Pregled košta 250 kuna. Važno je da je dermatolog pedijatrijski, tj. da ima iskustva sa djecom. Mi smo bili kod dermatologa u domu Zdravlja pa kod Pavičića, i to je bilo nebo i zemlja od pregleda. Da ne govorim da Lei nisam cijelo ljeto ljeto davala voće jer nam je ta dermatologica iz DZ rekla da ju držimo na hipoalergijskoj dijeti

kobila_suzy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mazali smo tom kremom i mazali smo uljima-e sada da napišem kakvim uljima nemam baš točno pojma ali su superrrrr! Ne bih htjela ipslaiti neku glupost. Suzy hvala ti od srca.
    Nista .

Sastav nije tajna, bocica za vlazni ekcem: etericna ulja palmarose, timijana tujanola, limunskog eukaliptusa, smilje, njemacke i rimske kamilice sve skupa u tamanuu i plodu divlje ruze, bocica za suhi ekcem: etericna ulja palmarose, njemacke i rimske kamilice i smilja u biljnim uljima tamanua, nocurka, ploda divlje ruze i nevena.

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja curica ima vrlo blagi, ali uporan ad na licu za koji nam je dosad, na sreću, bila dovoljna hidratantna hipoalergena krema (ne biste vjerovali, obična babylove iz dm-a) i Avene termalna voda. Ne znam čime umivate svoje klince, ali ja sam potpuno prestala umivati običnom vodom i za malu uvijek koristim tu termalnu vodu, meni se pokazala odličnom. Gruntam si: flaširano je, sterilno je, termalno je, škodit neće, a izgleda da pomaže. Špricam ujutro i navečer, prije mazanja kremom.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj kobila_suzy prvotno napisa
    Mazali smo tom kremom i mazali smo uljima-e sada da napišem kakvim uljima nemam baš točno pojma ali su superrrrr! Ne bih htjela ipslaiti neku glupost. Suzy hvala ti od srca.
    Nista .

Sastav nije tajna, bocica za vlazni ekcem: etericna ulja palmarose, timijana tujanola, limunskog eukaliptusa, smilje, njemacke i rimske kamilice sve skupa u tamanuu i plodu divlje ruze, bocica za suhi ekcem: etericna ulja palmarose, njemacke i rimske kamilice i smilja u biljnim uljima tamanua, nocurka, ploda divlje ruze i nevena.
    Pol tog ne znam ni pročitati ...

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nešto slično je imala i Eni,samo kaj se ona još i grebla,brrrr...Dr. Theiss balsam od noćurka+Dr. Theiss balzam od nevena+Salvijina krema od gospine trave - izmješano samoinicijativno u jednu masu i dvaput dnevno mazanje. Ne samo da je koža vlažna i mekana,nego mi se čini da je skroz dubinski ozdravila. Adermu smo bacili,nikakve korisiti od nje.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

navodno se moze napraviti s kapsulama nocurka ili ulja noc. krema s belobazom za cijelo tijelo, al neznam omjere. ks ?

kobila_suzy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imas odgovor na m&b

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

izbaci kravlje mlijeko, enczema dolazi iznutra, to je autoimuna bolest i ako imas zivaca napravi joj testiranje na intoleranciju i na alergiju

dok se njoj ne uspostavi ravnoteza u tijelu mozes mazat cim god oces, enczema je simptom da nesto unutra nije kako treba

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •