meni je bas fora!
Dakle radi se o lunarnom kalendaru trudnoce koje prema godinama majke i mjesecu zaceca predvidja hoce li biti cura ili decko.
http://www.mama-mami.com/content/view/494/152/
meni je bas fora!
Dakle radi se o lunarnom kalendaru trudnoce koje prema godinama majke i mjesecu zaceca predvidja hoce li biti cura ili decko.
http://www.mama-mami.com/content/view/494/152/
Po tom ispada da mi je Lovro cura...![]()
Moj stariji je isto cura, ali se pokazalo da je mlađi stvarno dečko!
i btw. nemojte mi potkopavat planove jer sam vec dediju najavila da zbog lunarnog kalendara i zeljenog decka cekamo prosinac!!!![]()
Lažljivice.Misliš da on sam neće pronaći kalendar i shvatiti da svaki drugi mj. može biti dečko?![]()
Sad sma vidjela da gledaš krivi.
Pogledaj ovog http://lunarium.co.uk/jonas.php
žao mi je bucka, ali ni meni nije ispalo točno...![]()
a i nemoj zeznuti, treba mi društvo u trudnoći.....
I meni po ovome ispada dečko,a doktorica kaže da je curica![]()
A meni pogodili..ustvari jos nisam rodila pa se uvjerila![]()
Aha, tako smo mi ciljali curupogledaj mi potpis
![]()
mi nismo ništa ciljali,daj šta daš,samo da je zdravo
Oba puta sin a bio bi i treći ( imam još jedno muško ime na lageru)
I moja cura je po kalendaru trebala biti dečko!!
Sva sreća pa nevjerujem u takve kalendare.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... jedva čekam! :Dbucka prvotno napisa
kinder prvotno napisa
I mi isto ovako!
Iako bi MM volio sad jednu curicu, nekako znamo da bi ponovo bio dečko
meni točno ispalo
i Markomamma san prvotno napisa
ja jedva čekam da ona zatrudni :DAmalthea prvotno napisa
Na oba kalendara kaze decko, ali doc. rekao curka...i nadamo se da promjena nema!
i Franmaria71 prvotno napisa
p.s.ima nešto u tim zpd-ićima,ha?
oh, meni bas pase
nekak sam si izracunala i nadam se da ce biti cura) po oba kalendara ispada da sam zacela novo cudo u doba kad bi trebala ispasti cura, moj feeling je takav, ali jos nismo vidjeli
javim slijedeci tjedan kad obavim 3D UZV (nadam se da ce se pokazati, 20tj je tad)
Ja sam gledala po kineskom kalendaru i začudila se :shock: . Pogodio je i meni za sve četvero i mojoj frendici za sve troje i šogorici sad me zanima hoće li kuma rodit curu![]()
Ja čekam dečkića a po kalendaru kaže da je curica 8)
evo javljam, na UZV je potvrdjena moja pretpostavka da je cura :D
tako kazu i oba lunarna![]()
Meni je ispalo točno - AA je dečko.
Jedini problem je što sam mu ja, sudeći po datumu začeća moje mame - tata.
Bucka, mani se ćorava posla![]()
mene zanima da li mi racunamo daylight saving time ili ne...
bucka, prestani kopati po internetu i primu se poslai ja sam već luda od tvog odgađanja a mogu misliti kako je dediju
![]()
Nit znam koliko sam imala godina, nit znam u kojem je mjesecu začeto. Naime nepoznat mi je dan posljednje menstruacije, a taman sam u drugom mjesecu kada se odprilike i dogodilo začeće slavila rođendan. Termin sadašnje trudnoće mi je doktor odredio po UZV-u, a bome se ne sjećam niti odprilike kada su se mogle događati akcije između MM-a i mene jer patim od mamnezijeTako da je ovo za mene na žalost potpuno beskorisno.
pogodilo za oboje....ne mogu vjerovati....
Janko je cura![]()
Iva je stvarno cura![]()
E bucka, bucka po ovome mi imamo 2 pišulinca doma![]()
Sjećam se kada sam bila trudna (MM je priželjkivao curicu) našla sam na forumu temu sličnu ovoj i razveselila ga viješću da je i po tom kalendaru curica. Tako su nam potvrdili i na ultrazvuku tamo negdje u 20. tjednu trudnoće, pa smo mi sastavili top listu od 10-tak ženskih imena, kupili dva roza kompletića, crvena kolica... i onda u 33. tjednu kaže dr. na ultrazvuku: dečko, 100%. I rodio se dečko :D
Meni svaki kalendar predviđao dečka i ispao dečko![]()
A tko uopće vjeruje u te bedastoće.... 8)
Tanjek prvotno napisa
Beta prvotno napisa
Tanjek prvotno napisa
Beta prvotno napisa
Beta prvotno napisa
Tanjek prvotno napisa
I...je li još nekome povećan rizik po lunarnom kalendaru? Pretpostavljam da nije baš pouzdano, ali opet mi nije svejedno...![]()
Meni, rizik u ovoj trudnoci je 5Tanjek prvotno napisa
nije ni meni svejedno,
al u prosloj je bio rizik 2
a u prvoj je rizik isto bio 5![]()