Drage mame,imam veliku brigu.Moja Laura ima 4mj.i non stop place.
Kako se ponasaju hipersenzibilna djeca?Da li netko zna kakvog strucnjaka?
Kome da se obratim,brinem se!
Drage mame,imam veliku brigu.Moja Laura ima 4mj.i non stop place.
Kako se ponasaju hipersenzibilna djeca?Da li netko zna kakvog strucnjaka?
Kome da se obratim,brinem se!
Prvo se smiri...
Jel dijete papa?
Ima li stolice?
Ima li popišae pelene,koliko dnevno'?
Ima li možda grčeve?
Jesi li ti jako nervozna i na nju prenosiš svoju nervozu?
Ima li temperaturu?
Jesi li sigurna da plače non stop ili si ti preumorna i djeluje ti da ne prestaje plakat?
E jesam se raspisala,sorry![]()
Ajde nam još malo reci kaj to znaći da non stop plaće. Jel plaće i nakon jela? Jel plaće i ako je želiš utješiti pa je nosiš? Dal plaće dok ste vani u šetnji? Dal plaće noću? Dal to plakanje baš nićime nemožeš umiriti?
Dal si razgovarala sa pedijatrom o tome problemu?
potpuno te razumijem, a cure su te već pitale pitanja na osnovu kojih ćeš svakako dobit dobar odgovor.rinama prvotno napisa
moja je u dobi od neka 2 miseca jedan dan cijeli priplakala: sita, suha, okupana, promijenjena, navozana u kolicima, nošena do besvijesti.....ali je taj dan staln plakala.
i ja više nisam znala što radit, beba ne može kazat, ne znam je li je nešto boli i odem na hitni dječji prijem.
epilog priče: ostavili je 3 dana na promatranju u bolnici.
nakon pretraga koje su napravili doktori ustanovili kako ditetu nije ništa :D i ja je drugi dan uzela iz bolnice.
nikad se više nije ponovilo takvo plakanje.
a što joj je bilo taj dan - velika nepoznanica.
I ja sam imala takvo dijete. Doslovno je plakao stalno. I kad je sit, presvuečen, nošen, ne nošen u kolicima, na rukama ..... i još k tome nije htio spavati. I dr. rekao kad bude imao taku fazu dernjave da dođemo do njega. Pregledao ga, i naravno dijagnoza nije mu ništa. Jednostavno nema drugog posla pa se dreči. Počeo se smirivati sa 3 mj. kad je već mogao u rukama mlatarati sa zvečkama ,a potpuno restalo je kad je počeo sjediti i promatrati sve oko sebe. A spavanje to je druga priča....
Uglavnom susjedi su mi rekli da mu je i stric bio takav derao se non- stop do godne dana. Živce na hozintregere.... Sve bu to prošlo.