Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: mustelina krema za neurodermitis -pomoc

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno mustelina krema za neurodermitis -pomoc

Cure, molim vas za pomoc ,koja od ovih dviju krema je za neurodermiitis , tj koju koristite ???

Stelatopia Emollient Cream – Emolient krema- Hrani i restrukturira čak i najsušu kožu i to na dvije razine – dubinski jer je to prva krema koja putem postupka aktivnog nadomještanja lipida omogućuje koži da biosintezom proizvede lipide koji joj nedostaju. Taj je postupak moguć zahvaljujući koncentratu dobivenom iz suncokreta koji je bogat fitosterolima i esencijalnim masnim kiselinama (EMK).Dodatak tri osnovana lipida (ceramida, EMK i prokolesterola) uspostavlja staničnu povezanost rožnatog sloja kože i time ojačava njezinu površinu te površinski jer svojim hidratantnim emolijentnim sastojcima ojačava hidrolipidni film kože. Trenutačno umiruje osjećaj neugode uslijed emolijentnog učinka kreme i umirujućeg učinka beta-sitosterola. Vraća ravnotežu kožnoj flori kompleksom dobivenim iz šećera koji ograničava razvoj bakterija uslijed nadraženosti. Nanosi se na čistu i suhu kožu.

Stelatria Dermo-reparing treatment – Stelatria – tretman za obnovu kože – umirujuća, dezinficirajuća krema za obnovu kože, pospješuje cijeljenje. Sadrži silikon i glicin koji njeguju i sprečavaju isušivanje bez opasnosti od okluzije. Bakar djeluje antibakterijski, a cink i mangan potiču obnovu kože i djeluju protiv slobodnih radikala. Koristi sa za njegu kože sklone atopiji, za iritacije koje zahtijevaju aseptično i ublažavajuće djelovanje – groznica, za ponovni tretman ekcema. Nanosi se na suhe i nadražene dijelove kože lica i tijela.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi koristimo Stelatopiu, ova druga mi zvuči za teže slučajeve.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ova prva je blaža varijanta, tj. može se koristiti za svakodnevnu njegu kroz duže razdoblje na veću površinu tijela. Dakle, kao proizvod za njegu. Ova druga je jača po sastavu i koncentraciji. Ja bih je preporučila za akutna stanja, dakle mjesta na koži gdje su crvenilo, ljuskanje i slični popratni simptomi jače izraženi. I da se njome maže dijete dok se prvo stanje ND ne popravi i stiša. Nakon toga kao preparat održavanja ide Stelatopia Emollient krema.
    Evo, nadam se da sam ti pomogla.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala cure

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Lunahor, probaj i sa kvalitetnim maslinovim uljem, nama koristi više od bilo koje kupovne kreme za neurodermitis.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Imaš i Aderma exomega isto je ok i nešto je jeftinija od mustele,nama pomaze

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e super

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo koristili Stelatopiu, pa nam je baš dermatolog preporučio A-dermu, tako da sad nju koristimo, ljeti mlijeko a zimi kremu.
    Lea doduše nema neurodermitis ali ima suhu kožu i sklona je lišajevima, a povremeno ima i neke čudnovate osipe.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mima, koristite a-derma exomega iako je koža "samo" suha?

je li to to: http://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/proizvod/216/ ?

kremu koristite za lice ili i za tijelo?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Koristimo za tijelo, i to je to na slici, po ljetu koristimo ovo sa pumpicom, a po zimi kremu jer je gušća (tako nam je dermatolog preporučio).

Nije Lei koža baš samo suha, ipak je ona imala te lišajeve i osipe, i ima zapravo dijagnosticiran strophulus (ili osteofolikulitis), zato smo i išli dermatologu. Ali nije imala tragova neurodermitisa.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ok, hvala. mislim da ću probati s mlijekom - mi nemamo nikakvu dijagnozu ali se andreju koža tijela isuši kad pretjera s kupanjem (u zadnje vrijeme se htio kupati umjesto tuširanja 3-4 puta tjedno, i eto zla), počne se perutati a bude i osipa. nakon perioda intenzivnog mazanja opet je ok, ali nikako da nađem pravi preparat za njegu.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Za kupanje je meni super Stelatopia kupka, poslije nje je koža mekana i nježna, samo se malo ulije u vodu. Mi Leu više ne kupamo nego tuširamo pa je ne koristimo. Ima i A-derma takvu kupku, ali je nismo probali.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ma on se kupa samo u vodi, sapunom peremo samo ruke, noge i guzu. ali je voda tvrda - možda bih mu baš trebala kapnuti ove kupke. no, kad se isuši jednostavno apstiniramo od brčkanja neko vrijeme.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ivy, mi kombiniramo ulje za tuširanje i kupku koja se ne ispire, a ako joj je koža jaaako suha mažemo ju mlijekom.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Re: mustelina krema za neurodermitis -pomoc

[quote="lunahor"]Cure, molim vas za pomoc ,koja od ovih dviju krema je za neurodermiitis , tj koju koristite ???

[quote]Stelatopia Emollient Cream – Emolient krema-

ja koristim Stelatopiu (za mene i D.) i vrlo sam zadovoljna

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

isprobali smo dosta krema i najbolja nam se pokazala adermina exomega.
    i podržavam mamasch, par kapi maslinovog ulja u kupku cini cuda

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

raca, jednako je učinkovito i par kapi bademovog ulja u kadicu, s time da se s bademovin može klinca namazati nakon kupanja dok je još mokar od vode - ima ljepši miris od maslinovog, brzo se upije i super liječi nježnu kožu.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

nama je takodjer za neurodermitis pomogla adermina exomega, a probali smo svasta, izmedju ostalog sve od mustele.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I nas je aderma spasila.
    I ne samo Frana nego i mene. Ponekad mi se javi jaki dermatitis na licu. Pomagao mi je samo elocom dok nisam otkrila aderma kremu.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko kosta aderma ?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno CIJENA ADERME

ADERMA KREMA KOŠTA OKO 120 KN, A ULJE ZA TUŠIRANJE OKO 80 KN IAKO MENI BAŠ KOD 18-MJESEČNOG DJETETA NIJE POMOGLA PA SAM SAD U POTRAZI ZA NEČIM DRUGIM.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •