-
Oh, ja sam bila u srednjoj/faxu iskompleksirana raznim stvarima: klempavim usima, velikim dupetom i jakim nogama. Stvar je samo u glavi i stavu, jer danas, necete vjerovati, usi mi se vise uopce ne cine klempave, guza je ala Beyonce, a noge su sexi i oblikovane
Ironija je u tome (o tome smo vec pisale), sto sam tad sigurno bila deset kg mrsavija, utegnutija, a definitivno i > 10 god mladja nego danas.
Malisa je savrsen (uvjerite se na slicicama na predstavljanju
) i ujedno klempav. Nije ni na mene ni MM. Nisam o tome nikad razmisljala nesto posebno, ali proslo ljeto mi je MM ispricao da je prije njega uletio u neki dvor i jedan djecak mu je viknuo 'di ces ti klempo'... Trenutno me to zapeklo, iako malisa to nije ni razumio, al jos vise me strecnulo kad mi je MM rekao da je pogledao tog djecaka i da je bio iznimno klempav - sto znaci da se i sam naslusao takvih naziva i ne zna ni sam drugacije.
E sad, hoce li malisi usi ostati klempave, hoce li mu to uopce biti vazno, hoce li mu smetati, hoce li mozda trebati cekati 30 godina pa da mu dodje do mozga da to nije bitno, kao mami, ili ce mozda traziti korekciju ranije, vidjet cemo. Od nas ce sigurno dobiti samo podrsku i poruku da su te usi nesto najsladje na svijetu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma