Hvala Sandra! Žao mi je što nisam mogla biti s tobom, a opet, toliko toga neobičnog se poklopilo u vezi toga tko će biti s tobom na porodu, a ti si toliko toga znala i tako si smirena i samosvjesna, da si mislim da je možda iz nekog razloga trebalo biti tako kako je bilo, tj. da je možda na kraju i bolje da je tako ispalo. Ne znam. Ljubi dijete
!

! Žao mi je što nisam mogla biti s tobom, a opet, toliko toga neobičnog se poklopilo u vezi toga tko će biti s tobom na porodu, a ti si toliko toga znala i tako si smirena i samosvjesna, da si mislim da je možda iz nekog razloga trebalo biti tako kako je bilo, tj. da je možda na kraju i bolje da je tako ispalo. Ne znam. Ljubi dijete
!
Odgovori s citatom
Žalosno je da kad sam pričala sa curama koje su samnom ležale- sve mi smo u nekom trenutku molile osoblje bolnice da nas barem na trenutak uhvate za ruku. Moram reći da je malo takvih koji su nam htjeli pružiti taj "luksuz" 

). Ako pričamo o temi koju je sirius linkala.
. Termin je krajem kolovoza pa mi treba back-up doula za slučaj da Jelka ne bude mogla. Ima li zainteresiranih? Plan mi je nakon početnih trudova krenuti u VŽ i tamo iznajmiti sobu u hotelu te odrađivati trudove dok ne dođem pred sam izgon. Meni je jako važna mirna i tiha atmosfera. Bolnička atmosfera i užurbanost mi je koma, odmah mi se gase svi mehanizmi.