Pokazuje rezultate 1 do 50 od 448

Tema: Doula

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Tema u kojoj se priča o Makedoniji nije bila doularenje - zato sam bila zbunjena o kakvoj je Makedoniji riječ...i zaista je bila u šaljivom tonu (poznajem osobe koje su tamo pisale o tome ). Ako pričamo o temi koju je sirius linkala.

Glede induciranog poroda, dogovorene indukcije za određeni datum...hm, to općenito baš i nije dobra ideja no ako je to ono što je žena odlučila, bila bih uz nju (naravno).

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj kailash prvotno napisa Vidi poruku
    Tema u kojoj se priča o Makedoniji nije bila doularenje - zato sam bila zbunjena o kakvoj je Makedoniji riječ...i zaista je bila u šaljivom tonu (poznajem osobe koje su tamo pisale o tome ). Ako pričamo o temi koju je sirius linkala.

Glede induciranog poroda, dogovorene indukcije za određeni datum...hm, to općenito baš i nije dobra ideja no ako je to ono što je žena odlučila, bila bih uz nju (naravno).
    joj, pa nisam mislila da to zena odluci, nego doktori, naravno, meni su bili dogovorili datum kad da dodjem jer sam prsla termin par dana!!! mos mislit! nisam dosla, uhvatili me prirodni trudovi, na srecu.

zato pitam ako doktori odluce taj famozni inducirani, da li bi netko od doula mogao doci? ako se naravno MORA ici u bolnicu po odluci doktora. nije mi ni na kraj pametii bilo da zena o tom odlucuje.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj cokolina prvotno napisa Vidi poruku
    joj, pa nisam mislila da to zena odluci, nego doktori, naravno, meni su bili dogovorili datum kad da dodjem jer sam prsla termin par dana!!! mos mislit! nisam dosla, uhvatili me prirodni trudovi, na srecu.

zato pitam ako doktori odluce taj famozni inducirani, da li bi netko od doula mogao doci? ako se naravno MORA ici u bolnicu po odluci doktora. nije mi ni na kraj pametii bilo da zena o tom odlucuje.
    Zapravo žena bi trebala odlučiti i onda kad doktori preporuče.
    Čak i u slučaju da se potpuno drugima prepusti odlučivanje vjerujem da bi bilo ugodno i korisno imati uz sebe nekog smirenog .
    Kako ti zamišljaš ulogu doule u svjoj trudnoći i porodu? Ovako , u teoriji , što bi očekivala od nje i vašeg odnosa?

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

posto sam imala napisan plan poroda na prvom porodu, ..u slijedecoj trudnoci planiram da ga zajedno prodjem s njom, da ga obadvije razumijemo i da mi ona pomogne da se taj plan sprovede koliko je god moguce. da mi da neke prijedloge dok lezim na krevetu, naprimjer, kako se pomaknuti u bolji polozaj, o cem razmisljati dok me spopadaju trudovi, savjetovati me sto bi bilo dobro uciniti ukoliko dodje do nekih komplikacija i slicno... razgovarati s dr u moje ime ako neso treba dogovoriti. bodriti me da izdrzim. pomoci mi da se opustim, itd....razumijes?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •