Citiraj stud.muca prvotno napisa
Svim trudnicama koje bi htjele uz sebe doulu na porodu, mogu od sveg srca preporučiti VedranuV koja je meni bila doula...Vedrana mi je osigurala miran i neuznemiravajući porod, koji je zbog toga bio gotov za dva sata...da nije bilo nje, vjerujem da bi trajalo znatno duže...
Vedrana od srca ti hvala, moje djetešce je danas sretno i zadovoljno jer je na svijet došlo onako kao smo samo poželjeti mogli...bez nepotrebnih lijekova, pregleda, buke, strke i zbrke... u miru i tišini...
Baš mi je drago radi tebe i žao mi je što Vedrana nije uspjela biti na porodu mojeg zlata, a trebala je. No svakako ju i ja preporučam kao smirenu , strpljivu i iznimno educiranu osobu. Kad sam bila u tzv. transferu čula sam se s njom preko moba i mogu reči da i onaj trenutak tišine, a znaš da je netko ipak bar malo tu s tobom, mi je puno značio. Sami razgovori u ranijem razdoblju i neke "upute" su mi puno pomogle da u onim bolovima (a bili su glj... :shock: ) izdržim koliko god mogu.
I imala sam porod zbilja za poželjet bez obzira na samoću. A da ne kažem koliko sam bila sigurnija sama u sebe i svoje tijelo nakon razgovora s nekim ko zna kako reagirati i kojim savjetom na to "što ti želiš"!

Hvala Vedrana na potpori bez obzira što nisi bila sa mnom u boxu.

A kad me došla posjetiti u bolnicu tak mi je bilo milo oko srca!!