-
Ne tražim doulu ali sam tražila takve teme o porodu i slično i sve ih poslala mailom svojoj dragoj prijateljici /Larinoj kumi koja treba roditi 01.01.2010. a možda i ranije jer tako se osjeća, baš smo danas 20-tak minuta pričale kako se osjeća. Naime, Danijela je ´85. godište, udana je ali nažalost kao dijete je ostala bez roditelja zbog bolesti su umrli. Njen suprug radi, odselili u Zagreb prije 2 godine trbuhom za kruhom iz Like, podstanari su, konačno se dogovorili da joj dođe kad rodi od supruga majka /svekrva, ali njih dvije se baš i ne poznaju. Ja je tješim da će joj svaka pomoć dobro doći. Da sam barem blizu, i da je barem Lara starija da joj ja mogu doći u pomoć u Zagreb. Al nije tako i pomažem joj savjetima jer znam da se boji jer mi je priznala, mada je i hrabra, to joj je prva trudnoća.
Pomišljala sam da joj dogovorim neku doulu ali sam se kasno sjetila i nisam sigurna da bi ona to sada pri kraju htjela / prihvatila dok je porod skoro već tu. Poželim da je barem situacija drugačija. Naposljetku dogovorile smo se čuti se telefonom u svakom trenutku kad će zatrebati pomoć i savjet 
A i naravno rodin telefon za sve savjete.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma