-
Trebam doulu za Zadar, termin je 28.6. pa ima još vremena. Čini mi se da sam vidjela da je Marta jedina na tom području?
-
Drage Doule,
evo i ja tražim jednu od vas.
Ja sam iz Rijeke, porod će biti u Postojni, nadam se oko 15.4. Zašto "nadam se"? jer bi onda bio u pitanju VBAC, što ja naime želim.
Prvi porod je bio dakle, carski, s time da nisam osjetila što su to trudovi, i prirodan porod, rodila sam sa 38 tj.
A malo o meni.... mamica koja obožava svoje dijete, još uvijek uspješno doji (dijete 2 i kusur godina, trudna 32 tjedna), voli prirodna rješenja za sve- ishrana, medicina (homeopatija, Bachove kapi, kvantna medicina), hm, vakcino-skeptik (
)
Naravno, najveća želja bi mi bila roditi doma, uz placenta encapsulation, i te neke stvari, ali tu želju ovaj puta neću pokušati ostvariti. Na pregledu u Postojni pokušat ću dogovoriti maksimum uvjeta koji mi odgovaraju, i vjerujem da ću barem donekle uspjeti u tome, jer s njima imam jedan lijep odnos. To bi značilo, babica po izboru (sklonija Odent, Gaskin objašnjenjima, ili barem poštivanju rodiljinih želja...), prigušeno svjetlo i glasovi, da nas se ne smeta, po želji korištenje kade, papanje, šetnjica... Muž će vjerovatno biti tamo negdje, ako ne baš u sobi. U svakom slučaju, onako kako osjetimo da je bolje za tijek poroda, a zasad mi je rano o tome govoriti, iako sam pročitala različite stavove, i svi imaju smisla, na svoj način. Eto, treba samo vidjeti kakvi smo nas dvoje ljudi, ne želimo suviše adrenalina tamo. 
S obzirom da sam svjesna da sam u Ri, a porod u Postojni, itd.... što se doularenja tiče, bila bih sretna i da imam s kime popričati, dakle s nekim tko barem približno dijeli moje stavove, a svakako s nekim tko ima iskustvo što prirodnijeg poroda, a što ja nažalost nemam.
Ako je netko zainteresiran biti moja doula, u bilo kakvom opsegu, molim vas pišite mi na pm- gdje ste, kakvih ste mogućnosti-pogotovo ako smo malo dalje... naravno, bilo bi presavršeno kad bi jedna od vas bila sa mnom i na porodu. 
Pitajte štogod vas zanima, pišite o sebi ono što mislite da bi mene moglo zanimati, odnosno što god želite reći o sebi, i mislite da je važno ili zanimljivo. Šaljem vam puno poljubaca, i jako sam sretna što postojite, pa imala ja na porodu doulu ili ne.
-
Šaljem ti pp - pa ako ne nađeš nikoga bliže tebi, nisam predaleko - u Puli.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma