Pokazuje rezultate 1 do 50 od 448

Tema: Doula

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    _Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Trebam doulu za Zadar, termin je 28.6. pa ima još vremena. Čini mi se da sam vidjela da je Marta jedina na tom području?

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Drage Doule,
    evo i ja tražim jednu od vas.
    Ja sam iz Rijeke, porod će biti u Postojni, nadam se oko 15.4. Zašto "nadam se"? jer bi onda bio u pitanju VBAC, što ja naime želim.
    Prvi porod je bio dakle, carski, s time da nisam osjetila što su to trudovi, i prirodan porod, rodila sam sa 38 tj.
    A malo o meni.... mamica koja obožava svoje dijete, još uvijek uspješno doji (dijete 2 i kusur godina, trudna 32 tjedna), voli prirodna rješenja za sve- ishrana, medicina (homeopatija, Bachove kapi, kvantna medicina), hm, vakcino-skeptik ()
    Naravno, najveća želja bi mi bila roditi doma, uz placenta encapsulation, i te neke stvari, ali tu želju ovaj puta neću pokušati ostvariti. Na pregledu u Postojni pokušat ću dogovoriti maksimum uvjeta koji mi odgovaraju, i vjerujem da ću barem donekle uspjeti u tome, jer s njima imam jedan lijep odnos. To bi značilo, babica po izboru (sklonija Odent, Gaskin objašnjenjima, ili barem poštivanju rodiljinih želja...), prigušeno svjetlo i glasovi, da nas se ne smeta, po želji korištenje kade, papanje, šetnjica... Muž će vjerovatno biti tamo negdje, ako ne baš u sobi. U svakom slučaju, onako kako osjetimo da je bolje za tijek poroda, a zasad mi je rano o tome govoriti, iako sam pročitala različite stavove, i svi imaju smisla, na svoj način. Eto, treba samo vidjeti kakvi smo nas dvoje ljudi, ne želimo suviše adrenalina tamo.
    S obzirom da sam svjesna da sam u Ri, a porod u Postojni, itd.... što se doularenja tiče, bila bih sretna i da imam s kime popričati, dakle s nekim tko barem približno dijeli moje stavove, a svakako s nekim tko ima iskustvo što prirodnijeg poroda, a što ja nažalost nemam.
    Ako je netko zainteresiran biti moja doula, u bilo kakvom opsegu, molim vas pišite mi na pm- gdje ste, kakvih ste mogućnosti-pogotovo ako smo malo dalje... naravno, bilo bi presavršeno kad bi jedna od vas bila sa mnom i na porodu.
    Pitajte štogod vas zanima, pišite o sebi ono što mislite da bi mene moglo zanimati, odnosno što god želite reći o sebi, i mislite da je važno ili zanimljivo. Šaljem vam puno poljubaca, i jako sam sretna što postojite, pa imala ja na porodu doulu ili ne.

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Šaljem ti pp - pa ako ne nađeš nikoga bliže tebi, nisam predaleko - u Puli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •