Stranica 6 od 9 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 448

Tema: Doula

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I ja bi rado imala nekog uz sebe na porodu.
    Na prvi muža nisu pustili jer je bila sezona gripe, a na ovom ne može biti jer je u misiji.
    Ali moj termin je za 10 dana (31.12.2009.) pa mislim da sam malo prekasno vidjela ovu temu.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

jurisnik, nikad nije kasno
    probaj koju doulu kontaktirati na pp...

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

jurisnik... dobra pranja može biti i prijateljica koja je već rodila, topla, mirna, draga osoba koju inače voliš i imaš puno povjerenja u nju. I koja te naravno potpuno podržava u tome da dobiješ porod kakav želiš.
    Imaš li koga takvog u blizini???

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Eto cure, da vam napišem da si tko god može povede nekoga na porod....bilo doulu, bilo supruga. Na ovaj drugi porod nisam mogla povesti nikoga jer je bilo zabranjeno zbog gripe, ali sam se još jednom uvjerila koliko znači kad je netko s tobom u onoj hladnoj rađaonici naših državnih bolnica Žalosno je da kad sam pričala sa curama koje su samnom ležale- sve mi smo u nekom trenutku molile osoblje bolnice da nas barem na trenutak uhvate za ruku. Moram reći da je malo takvih koji su nam htjeli pružiti taj "luksuz"

Čak smo se i smijale jednoj curi koja je pričala kako je čistačicu počela moliti da joj da ruku, a žena joj pomalo tužno rekla "Pa ne mogu, prljave su mi ruke!". Naravno da nije smiješno, nego tužno.

Sve u svemu- posao doule je i više nego plemenit i nadam se da će to danas-sutra postati zanimanje, a ne samo volontiranje!

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ninči, potpisujem!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ima li koja doula za Osijek?

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj sundrops prvotno napisa
    jurisnik, nikad nije kasno
    probaj koju doulu kontaktirati na pp...
    Imaš pravo, nije kasno. Stupile smo u kontakt.

Citiraj Svea prvotno napisa
    jurisnik... dobra pranja može biti i prijateljica koja je već rodila, topla, mirna, draga osoba koju inače voliš i imaš puno povjerenja u nju. I koja te naravno potpuno podržava u tome da dobiješ porod kakav želiš.
    Imaš li koga takvog u blizini???
    Nažalost ne. Nekima uopće ne smetaju nikakve intervencije u porodu, neke imaju malu djecu pa ne bi ni mogle priskočiti.
    A treće, i najvažnije, nitko nije ni izrazio neku volju da bi bio sa mnom (nisam direktno nikog pitala ali se kuži iz razgovora).

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ne tražim doulu ali sam tražila takve teme o porodu i slično i sve ih poslala mailom svojoj dragoj prijateljici /Larinoj kumi koja treba roditi 01.01.2010. a možda i ranije jer tako se osjeća, baš smo danas 20-tak minuta pričale kako se osjeća. Naime, Danijela je ´85. godište, udana je ali nažalost kao dijete je ostala bez roditelja zbog bolesti su umrli. Njen suprug radi, odselili u Zagreb prije 2 godine trbuhom za kruhom iz Like, podstanari su, konačno se dogovorili da joj dođe kad rodi od supruga majka /svekrva, ali njih dvije se baš i ne poznaju. Ja je tješim da će joj svaka pomoć dobro doći. Da sam barem blizu, i da je barem Lara starija da joj ja mogu doći u pomoć u Zagreb. Al nije tako i pomažem joj savjetima jer znam da se boji jer mi je priznala, mada je i hrabra, to joj je prva trudnoća.
    Pomišljala sam da joj dogovorim neku doulu ali sam se kasno sjetila i nisam sigurna da bi ona to sada pri kraju htjela / prihvatila dok je porod skoro već tu. Poželim da je barem situacija drugačija. Naposljetku dogovorile smo se čuti se telefonom u svakom trenutku kad će zatrebati pomoć i savjet
    A i naravno rodin telefon za sve savjete.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.roda.hr/vijesti.php?ID=2746

Javno predavanje dr. Michela Odenta u Zagrebu

Pozivamo vas na javno predavanje dr. Michela Odenta na temu
    Preporod rađanja: Može li naše društvo preživjeti rađanje bez hormona ljubavi?

Predavanje će se održati u Europskom domu, Jurišićeva 1/1, Zagreb,
    u četvrtak 21. siječnja 2010.,
    s početkom u 18 sati.
    Ulaz je besplatan.
    Osiguran je prijevod predavanja s engleskog na hrvatski jezik.

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Trebam doulu za Zadar, termin je 28.6. pa ima još vremena. Čini mi se da sam vidjela da je Marta jedina na tom području?

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Drage Doule,
    evo i ja tražim jednu od vas.
    Ja sam iz Rijeke, porod će biti u Postojni, nadam se oko 15.4. Zašto "nadam se"? jer bi onda bio u pitanju VBAC, što ja naime želim.
    Prvi porod je bio dakle, carski, s time da nisam osjetila što su to trudovi, i prirodan porod, rodila sam sa 38 tj.
    A malo o meni.... mamica koja obožava svoje dijete, još uvijek uspješno doji (dijete 2 i kusur godina, trudna 32 tjedna), voli prirodna rješenja za sve- ishrana, medicina (homeopatija, Bachove kapi, kvantna medicina), hm, vakcino-skeptik ()
    Naravno, najveća želja bi mi bila roditi doma, uz placenta encapsulation, i te neke stvari, ali tu želju ovaj puta neću pokušati ostvariti. Na pregledu u Postojni pokušat ću dogovoriti maksimum uvjeta koji mi odgovaraju, i vjerujem da ću barem donekle uspjeti u tome, jer s njima imam jedan lijep odnos. To bi značilo, babica po izboru (sklonija Odent, Gaskin objašnjenjima, ili barem poštivanju rodiljinih želja...), prigušeno svjetlo i glasovi, da nas se ne smeta, po želji korištenje kade, papanje, šetnjica... Muž će vjerovatno biti tamo negdje, ako ne baš u sobi. U svakom slučaju, onako kako osjetimo da je bolje za tijek poroda, a zasad mi je rano o tome govoriti, iako sam pročitala različite stavove, i svi imaju smisla, na svoj način. Eto, treba samo vidjeti kakvi smo nas dvoje ljudi, ne želimo suviše adrenalina tamo.
    S obzirom da sam svjesna da sam u Ri, a porod u Postojni, itd.... što se doularenja tiče, bila bih sretna i da imam s kime popričati, dakle s nekim tko barem približno dijeli moje stavove, a svakako s nekim tko ima iskustvo što prirodnijeg poroda, a što ja nažalost nemam.
    Ako je netko zainteresiran biti moja doula, u bilo kakvom opsegu, molim vas pišite mi na pm- gdje ste, kakvih ste mogućnosti-pogotovo ako smo malo dalje... naravno, bilo bi presavršeno kad bi jedna od vas bila sa mnom i na porodu.
    Pitajte štogod vas zanima, pišite o sebi ono što mislite da bi mene moglo zanimati, odnosno što god želite reći o sebi, i mislite da je važno ili zanimljivo. Šaljem vam puno poljubaca, i jako sam sretna što postojite, pa imala ja na porodu doulu ili ne.

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Šaljem ti pp - pa ako ne nađeš nikoga bliže tebi, nisam predaleko - u Puli.

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Tončica007 prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li koja doula za Osijek?

zasto nitko ne odgovara na ovo, toncica je vec 2. puta pitala? nije Osijek na kraj svijeta.
    mene takodjer ovo jako zanima. tko zna, jednog dana..trebat ce mi.

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Možda nitko ne odgovara jer nema u Osijeku nijedna doula trenutno?
    A možda nitko nije vidio, pa će sad kad se tema opet podigne...

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj cokolina prvotno napisa Vidi poruku
    zasto nitko ne odgovara na ovo, toncica je vec 2. puta pitala? nije Osijek na kraj svijeta.
    mene takodjer ovo jako zanima. tko zna, jednog dana..trebat ce mi.
    vidim da je Tončica rodila a mi tu razglabamo...u svakom slučaju jedna žena iz Osijeka je sigurno prošla Paramanadoula seminar no ona je jednom nogom u ZG (sele) no ponekad ja dolazim u OS pa ako se potrefi da nekom treba dok sam tamo...zašto ne

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj kailash prvotno napisa Vidi poruku
    vidim da je Tončica rodila a mi tu razglabamo...u svakom slučaju jedna žena iz Osijeka je sigurno prošla Paramanadoula seminar no ona je jednom nogom u ZG (sele) no ponekad ja dolazim u OS pa ako se potrefi da nekom treba dok sam tamo...zašto ne
    ja sam mislila da vi mozete doci bilo gdje u Hr, po dogovoru, cak se i Makedonija spominjala. ne znam kako je sad Osijek problem, pogotovo jer je nase rodiliste liberalnije i ne predstavlja tvrd orah. mozda nije izazov?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam mislila da vi mozete doci bilo gdje u Hr, po dogovoru, cak se i Makedonija spominjala. ne znam kako je sad Osijek problem, pogotovo jer je nase rodiliste liberalnije i ne predstavlja tvrd orah. mozda nije izazov?
    Mislim da je puno zgodnije kad je netko iz okolice. Većina cura koje se time bave su majke (većinom male djece) i sve to rade na dobrovoljnoj bazi. Kako u slučaju poroda treba biti spreman otići do žene u svako doba dana ili noći nekoliko stotinjaka kilometara vožnje baš nije praktično ...tako da je puno bolje imati nekoga u neposrednoj blizini.
    Osim toga bilo bi poželjno da se trudnica i doula upoznaju prije ,te da obostrano kliknu.
    Naravno da Osijek nije na kraj svijeta, ali možda nema trenutno nikog u blizini tko je spreman...Što se tiče rodilišta, tvrd ili ne tvrd orah, viđale su naše doule i tvrđe. Događalo se nekima da ih nisu niti pustili u rađaonu, ali potpora koju su pružale tokom trudnoće znaći jako puno.

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Baš me zanima ovaj dio o Makedoniji...

No, kao što sirius reče, poželjno je barem nekoliko susreta prije poroda a to nije praktično ako živimo na 700 km udaljenosti. Osobito ne bih mogla reći da ću stići na porod ako imam do mjesta poroda više od 150 km vožnje...

Ne radi se o tome da je ovaj ili onaj grad problem niti ovo ili ono rodilište nego puno "plići" tj praktični razlozi.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Baš me zanima ovaj dio o Makedoniji...

No, kao što sirius reče, poželjno je barem nekoliko susreta prije poroda a to nije praktično ako živimo na 700 km udaljenosti. Osobito ne bih mogla reći da ću stići na porod ako imam do mjesta poroda više od 150 km vožnje...

Ne radi se o tome da je ovaj ili onaj grad problem niti ovo ili ono rodilište nego puno "plići" tj praktični razlozi.
    Arkana10 je pisala da bi rado došla u Hr u nečiju kupaonicu ili da netko svrati do nje u Makedoniju , ali u šaljivom i prijateljskom smislu , a ne ozbiljno . Ima tema http://www.roda.hr/forum/threads/407...kod-kuce/page2
    Posljednje uređivanje od sirius : 06.03.2010. at 22:49

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Arkana10 je pisala da bi rado došla u Hr u nečiju kupaonicu ili da netko svrati do nje u Makedoniju , ali u šaljivom i prijateljskom smislu , a ne ozbiljno . Ima tema http://www.roda.hr/forum/threads/407...kod-kuce/page2
    meni to nije djelovalo kao na saljivoj bazi, evo procitajte tu:

Maja prvotno napisa
    svašta se može dogovoriti
    (oduvijek sam željela u makedoniju)
    Maja da znas da sam ovo shvatila kao dogovoreno.
    MamaJu hvala ti sto si ljepo objasnila. Ja uistinu puno istrazujem na temu doule i vidim da je Ina May Gaskin na 30 god. sa zavrsenim fakultetom odlucila napustiti sve i postati primalja.
    Ja si kazem imam 30, imam doktorat, zavrsila puno toga u profesiji, jos da zatrudnim i rodim, da imam licno iskustvo i da mogu maksimalno da se posvetim i mogu poceti misliti o sebi na temi doula.
    Posljednje uređivanje od cokolina : 07.03.2010. at 01:27

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Osobito ne bih mogla reći da ću stići na porod ako imam do mjesta poroda više od 150 km vožnje....
    a sto ako trudnica ima dogovoreno inducirani porod, dakle zna koji tocno dan mora doci. ok, znam da onda tu nema puno izbora oko toga sto ona zeli, sto ne zeli da joj se radi na induciranom, ali opet se mogu neke stvari postici, pogotovo onaj dio nakon poroda? to me zanima

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Tema u kojoj se priča o Makedoniji nije bila doularenje - zato sam bila zbunjena o kakvoj je Makedoniji riječ...i zaista je bila u šaljivom tonu (poznajem osobe koje su tamo pisale o tome ). Ako pričamo o temi koju je sirius linkala.

Glede induciranog poroda, dogovorene indukcije za određeni datum...hm, to općenito baš i nije dobra ideja no ako je to ono što je žena odlučila, bila bih uz nju (naravno).

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Tema u kojoj se priča o Makedoniji nije bila doularenje - zato sam bila zbunjena o kakvoj je Makedoniji riječ...i zaista je bila u šaljivom tonu (poznajem osobe koje su tamo pisale o tome ). Ako pričamo o temi koju je sirius linkala.

Glede induciranog poroda, dogovorene indukcije za određeni datum...hm, to općenito baš i nije dobra ideja no ako je to ono što je žena odlučila, bila bih uz nju (naravno).
    joj, pa nisam mislila da to zena odluci, nego doktori, naravno, meni su bili dogovorili datum kad da dodjem jer sam prsla termin par dana!!! mos mislit! nisam dosla, uhvatili me prirodni trudovi, na srecu.

zato pitam ako doktori odluce taj famozni inducirani, da li bi netko od doula mogao doci? ako se naravno MORA ici u bolnicu po odluci doktora. nije mi ni na kraj pametii bilo da zena o tom odlucuje.

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Sorry, krivo sam se izrazila, htjela sam reći ako žena pristane na taj prijedlog dr-a (u tom smislu ako ona sama tako odluči), bila bih uz nju, zašto ne.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

joj, pa nisam mislila da to zena odluci, nego doktori, naravno, meni su bili dogovorili datum kad da dodjem jer sam prsla termin par dana!!! mos mislit! nisam dosla, uhvatili me prirodni trudovi, na srecu.

zato pitam ako doktori odluce taj famozni inducirani, da li bi netko od doula mogao doci? ako se naravno MORA ici u bolnicu po odluci doktora. nije mi ni na kraj pametii bilo da zena o tom odlucuje.
    Zapravo žena bi trebala odlučiti i onda kad doktori preporuče.
    Čak i u slučaju da se potpuno drugima prepusti odlučivanje vjerujem da bi bilo ugodno i korisno imati uz sebe nekog smirenog .
    Kako ti zamišljaš ulogu doule u svjoj trudnoći i porodu? Ovako , u teoriji , što bi očekivala od nje i vašeg odnosa?

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

posto sam imala napisan plan poroda na prvom porodu, ..u slijedecoj trudnoci planiram da ga zajedno prodjem s njom, da ga obadvije razumijemo i da mi ona pomogne da se taj plan sprovede koliko je god moguce. da mi da neke prijedloge dok lezim na krevetu, naprimjer, kako se pomaknuti u bolji polozaj, o cem razmisljati dok me spopadaju trudovi, savjetovati me sto bi bilo dobro uciniti ukoliko dodje do nekih komplikacija i slicno... razgovarati s dr u moje ime ako neso treba dogovoriti. bodriti me da izdrzim. pomoci mi da se opustim, itd....razumijes?

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Planiram VBAC u Varaždinu. Jelka je pristala biti moja doula. Termin je krajem kolovoza pa mi treba back-up doula za slučaj da Jelka ne bude mogla. Ima li zainteresiranih? Plan mi je nakon početnih trudova krenuti u VŽ i tamo iznajmiti sobu u hotelu te odrađivati trudove dok ne dođem pred sam izgon. Meni je jako važna mirna i tiha atmosfera. Bolnička atmosfera i užurbanost mi je koma, odmah mi se gase svi mehanizmi.

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja nažalost ne mogu tada .

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Eto da se i ja predbilježim za jednu tetu doulu
    Termin mi je 22.08.,a dvoumim se između VŽ i SD.....
    Primam predbilježbe
    Posljednje uređivanje od Fae : 12.03.2010. at 17:10 Razlog: tipfeleri

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo ja sam doula iz Varaždina i upravo se ovih dana (trudnica je otvorena 2cm) spremam na prvo doularenje i neizmjerno se radujem... mogu podjeliti svoje dojmove nakon poroda... i vrlo rado bi bila doula ili back-up doula drugim zainteresiranim trudnicama...

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Katarina Levatic prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja sam doula iz Varaždina i upravo se ovih dana (trudnica je otvorena 2cm) spremam na prvo doularenje i neizmjerno se radujem... mogu podjeliti svoje dojmove nakon poroda... i vrlo rado bi bila doula ili back-up doula drugim zainteresiranim trudnicama...
    Ja te odmah rezerviram kao back-up doulu!

Arya avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja si kazem imam 30, imam doktorat, zavrsila puno toga u profesiji, jos da zatrudnim i rodim, da imam licno iskustvo i da mogu maksimalno da se posvetim i mogu poceti misliti o sebi na temi doula.
    tako i ja... samo nemam doktorat :D... ali voljela bih jednom biti doula. za sada još ne jer mislim da je neprocjenjivo da doula ima vlastito iskustvo poroda. osjećam se nespremnom biti doula nekome, a da sama nisam rodila (iako kažu da to ne mora imati veze). pohađala sam paramana doula i voljela bih i sama imati doulu na porodu
    Posljednje uređivanje od Arya : 17.03.2010. at 13:59

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

hm, samo nisam ja ovo napisala...

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hm, samo nisam ja ovo napisala...
    Nego Arkana10. Ti si citirala, ali bez navodnih znakova.
    Arya, pozdrav!

Arya avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dutka_lutka, pozdrav
    baš sam mislila na tebe ovih dana

ispričavam se, cokolina
    nisam uopce skuzila
    Posljednje uređivanje od Arya : 17.03.2010. at 15:15

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo i ja se javljam za doularenje ili back up doularenje
    fae, nažalost sam na moru u to vrijeme

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel vi to doularenje naplacujete?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ancie primljeno na znanje... čujemo se još kasnije oko detalja... sad sam vidjela tvoje upozorenje... genijalno... to je nekako i moj moto
    Posljednje uređivanje od srecica : 18.03.2010. at 15:20 Razlog: Obrisan dio posta u skladu sa pravilima foruma.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prijavila sam ovaj topik admini(ca)ma da vide jel to protivno pravilima foruma

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A zašto bi bilo?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Katarina Levatic prvotno napisa Vidi poruku
    A zašto bi bilo?
    možda zbog ovoga
    6. Zabranjuje se komercijalno oglašavanje bez odobrenja administratora otvaranjem topica, uključivanjem u postojeće topice, postavljanjem linkova u potpis ili profil. Izuzetak je podforum Forumska burza gdje je korisnicima foruma (koji ispunjavaju uvjete) dopušteno oglašavanje ponude i potražnje rabljenih artikala.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    jel vi to doularenje naplacujete?
    mislim da većina ovdje ne naplaćuje
    piše čak negdje ranije

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    prijavila sam ovaj topik admini(ca)ma da vide jel to protivno pravilima foruma
    samo pazi da ne bi slučajno prijavila 2x
    mam buš po nosu dobila
    da ti se ne desi što i meni, kada prijaviš neki post, nećeš dobit nikakvu obavijest da si to napravila
    pa nemoj misliti da prijava nije otišla
    pa je ponoviti
    admini su jako ljuti na to

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ma kakvo naplaćivanje.
    Mogu li doule, molim vas, objasniti zašto se to van Hrvatske naplaćuje, tj. kako postati profesionalna doula. Mislim da u RH to još nije regulirano i da toga nema.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

U Velikoj Britaniji npr. postoji Udruga ili CEH doula i one imaju odredene cijene za naplatu svojih usluga.
    http://www.britishdoulas.com/
    http://www.doula.org.uk/
    http://www.doula.org.uk/content/duk/..._the_Costs.asp

U Hrvatskoj to trenutno ne postoji.

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Samo bih htjela naglasiti - da ne bude nejasnoća - mi koje se ovdje nudimo radimo volonterski. U protivnom se ne bismo na ovakav način oglašavale. Ukoliko će u budućnosti doula postati profesija, naravno da će to mijenjati na stvari, međutim čak i u zemljama gdje to jest zanimanje, puno žena volontira.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Ma kakvo naplaćivanje.
    Mogu li doule, molim vas, objasniti zašto se to van Hrvatske naplaćuje, tj. kako postati profesionalna doula. Mislim da u RH to još nije regulirano i da toga nema.
    Van Hrvatske možeš polaziti tečajeve za doule, koje sam financiraš i onda si doula sa certifikatom, koja može otvoriti obrt te slobodno naplačivati svoje usluge. Jedna takva organizacija, preko koje možeš to napraviti je i www.dona.org

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Van Hrvatske možeš polaziti tečajeve za doule, koje sam financiraš i onda si doula sa certifikatom, koja može otvoriti obrt te slobodno naplačivati svoje usluge. Jedna takva organizacija, preko koje možeš to napraviti je i www.dona.org
    Samo da naglasim da smo i mi u Zg, u organizaciji Rode, imale tečaj za doule, same smo platile tečaj, a dobile smo i certifikat. Za ovo dalje se, pretpostavljam, treba potruditi.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kako god bilo, NIJE DOZVOLJENO naplaćivanje ukoliko koristite forum za pronalazak trudnica za doularenje

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

sad tek vidim da je podrucje Slavonije "problematicno" po pitanju doula, pa se javljam volonterski Uvjerenja sam da doula i rodilja moraju imati izgraden odredeni odnos i da doula mora znati kako rodilja "dise" po pitanju nekih stvari, pa vas samo molim da ne zovete u zadnji cas, sve ostalo moze

imam gdje biti i nije mi problem putovati (auto na raspolaganju) A mogu dobiti i slobodan(e) dan(e)

Stranica 6 od 9 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •