Pozdrav svima

Moj je prvi porod bio traumatično iskustvo kako za mene i bebu tako i za supruga koji je bio uz nas.
Unatoč našim vjerovanjima u prirodni tijek poroda, informiranosti i želji da porod bude svečani trenutak slavljenja života, prevagnulo je neiskustvo i preveliko povjerenje u medicinsko osoblje... nažalost dobili smo pravi bolnički tretman od početka do kraja...

Danas, 2.g kasnije trudna sam 26 tj.
Mom srcu najveća želja je roditi u tišini doma svoga. No, nakon tjedana i tjedana istraživanja, organiziranja i sveg ostalog, morala sam ipak odustati... razlog je suprugova prevelika zabrinutost, a kako želim njegovu najveću podršku u tim trenucima, shvatili smo da će on ipak biti opušteniji u bolnici kao takvoj...ali zato ovog puta ne želimo ništa prepustiti slučaju!
Naš je plan ostati doma koliko je god to moguće, pa me zanima bi li koja doula bila voljna pružati mi žensku podršku u tim trenucima prije odlaska u rodilište i na samom putu do tamo, jer suprug bi bio prisutan na porodu??? Dakako da ne spominjem koliko bi mi značila podrška, razmjena iskustava i pozitivne misli u tjednima prije poroda! Eto zaista bi voljela da mi se javi neka dušica koja bi bila prava ženska podrška u tjednima prije, te na sam dan...