Pokazuje rezultate 1 do 50 od 448

Tema: Doula

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    t.r.a.c. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Skoro sva naša rodilišta prakticiraju da kao pratnja ide jedna osoba.
    Iako je to veliki događaj za obitelj, ponekad partner jednostavno nije spreman svjedočiti tome, i tad nema potrebe da ga se forsira da bude s vama, jer njegov osjećaj nelagode može se reflektirati i na vas. Ali zato smo tu mi doule koje vam stojimo na raspolaganju kad god nas trebate, bilo da se radi o samom savjetovanju i potpori kroz trudnoću, kao pratnja pri porodu, ili pomoć i informacije u prvih 6 tjedana od poroda u vezi njege djeteta, dojenja i majčinstva općenito.
    Ako tražite doulu na području Varaždina, Čakovca, Koprivnice, ima i nas nekoliko ovdje.

Drago mi je da žene diljem Hrvatske sve više prepoznaju vrijednost i značenje doula u trudnoći i porodu!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno I ja trazim doulu

Rodila bih na SD, termin je 25.4., iz Zagreba sam. Imam 45 godina, 3. porod, nakon 11 godina pauze i u medjuvremenu preboljenim karcinomom dojke. Nikako ne zelim biti sama na porodu jer imam neugodna 2 iskustva, posebno drugo jer mi je dijete ostalo bez kisika pa smo vjezbali skoro 3 godine da dovedemo motoriku u normalu.
    Trazim osobu koja ce biti uz mene, pomoci mi i opustiti me, zaloziti se za mene i intervenirati prema dogovoru i potrebi. Molim kontakt strucne i drage osobe na mail osobnisvemir@gmail.com. Puno hvala unaprijed.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •