Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 98 od 98

Tema: Kad poceti kupovati za bebu?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dosta su im visoke cijene
    :?
    meni se za bebe čine jako jeftine, pogotovoo onaj šverc iz carter'sa : imam hrpu tutica za 20-30 kn, pakiranje od 7 bodija za 60 kn (to su sve bile redovne cijene) i slično
    skupe su mi one disney stvari za veću djecu, a o dieselu da i ne govorim

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

neznam... u RI ima sada jako mali izbor i ne tako super cijene :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim na tower, u gradu ne stignem do Crtica

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj mel prvotno napisa
    ali tamo kupujem iskljucivo na snizenju 8)
    cim sam dobila potvrdu da je surak jucer u crticu su pale 2 stvarcice na snizenju djecje robe 8)
    bodici za 15 i 20kn...meni to sad odgovara i kvaliteta ima je fakat super. s obzirom da im ostane dosta stvari od prosle sezone a nekak ne patim od toga da mora biti bas ovogodisnja linija uvijek u Crticu naletim na krasne stvari koje si ne bi priustila da nisu na snizenju

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

surak = curka

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

moje je malecko dobilo carapice s 5+4, nakon prvog uzv.a.. sa 3mj sam si dala oduska i u sijecnju obukla bebix od 50/56 do 80.. ostala oprema ionako nije na snizenjima pa skupljamo polako..

cure, kak vam se cini Fox? tamo sam pokupovala brdo baby robice u pola cijene - pre medeno i pre moderno.. ali jos ne znam kakve je kvalitete, prvo pranje ce biti za 2 mj. kad pocinjem s planiranim "nesting"

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fox ? a, to je neki ducan?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

u Zg u Mandiju i AvenueMallu.. ne znam ima li u Rijeci, mozda u Toweru?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nema... jedino ako ga nisam jos snimila
    Ali ne.. definitivno u Toweru nema Fox ducana

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

manal mi u Vk imamo jednu trgovinu koja drži robu hr proizvodnje, a bodiji su oko 30ak kn, kako koji, na korzu je i bondi se zove, inače ima dosta dječje opreme i kolica i krevetića i svega (to je na katu) a robica je u prizemlju.
    TL volim, ali mi se ne sviđa što je apsolutno sve proizvedeno u Kini
    Kolica smo kupili nedavno, iako smo mislili posuditi, ali neću imati jedno dijete, tako da smo ih kupili, 1600kn 2u1
    sad smo uzeli kinderbet

a robicu sam kupovala otkad sam saznala da sam T, ali onako malo po malo, kad naletim na nešto lijepo, sniženje i tako, bilo u MTČu sniženje pa uzeli dekicu i vreću za spavanje i tako

Ne volim te bapske priče. uh

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hvala niccoleta! mislim da sam nekad prije u prolazu vidjela tu radnju, a sad cu je ciljano potraziti. a gdje je MTC?
    ma ja sam tak izgubljena kad gledam robicu... mislim, kako da znam koja velicina, pa kad ce biti dovoljno velik za to i to, hoce mu onda biti hladno ili pretoplo u tome i tak... :? nista jos nisam uzela, al bar sam pocela gledati. :D

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ta trgovina ti je na korzu, tak da nemoš fulat, ali ne na onom dijelu gdje je pješačka zona, nego ovaj dio iza toga gdje je jednosmjerna ulica.
    izgleda kao mala trgovinica, a kad odeš na kat......

a Mtč-pamučnu dekicu smo kupili u osijeku u MTČ, tamo u onoj novoj zgradi preko puta šetača
    a kod nas je Mtč u glagoljaškoj, sad ne znam kak bi ti to objasnila, ulica paralelno s korzom, kad gledaš od vukovara s desne strane.recimo da se njome dođe do parkinga Name(ako si kad bila)ona ulica prije nego skreneš na parking, čak mislim da još imaju sniženje od 30%, ali ići ću danas pa ti mogu pogledati šta je na sniženju.

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam počela kupovati u 20-om tjednu. Kad više nisam morala mirovati I nastavila...odjeća mi ispada iz ormara

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

evo danas prva stvar u 20-tom tjednu-dvije dude. tek toliko da s nečim počnem :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa draga što će ti to?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jako koristan topik, pročitajte ga cijelog:

Kupovina bočica i slične opreme unaprijed

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

niccoletta, evo idemo sutra u VK, znam gdje je glagoljaska, pa cemo i u MTC svratiti, pogotovo ako je snizenje. mozda se i sretnemo ne znajuci trenutno nas najvise zanima ona veca oprema, krevetac, kolica... a robica ako mi nesto bide bas jako slatko, prakticno i povoljno.

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

onda idite u bondi, oni imaju opremu gore na katu, ja sam naručivala žuti kinderbet, nije ga bilo takvog u žutoj. a mtč je malecak, ali mogu se naći, imaš 2 u glagoljaškoj, baš MTČ i Hula Hop pa posjeti to. no imaš još i Ivančicu, ona ti je pod svodovima di je veliki mustang i srebrnarnica pored, u centru. a u Nami imaš na katu Turbo limač.... to ti je to, sa većom opremom.
    sretno

p.s. ja danas neću u grad.....
    a jučer mi je frendica otkazala no ja sam ipak švrljala, kad si ne mogu kupiti odjeću ni cipele, ja gledam naušnice i cvike

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    Dosta su im visoke cijene
    :?
    meni se za bebe čine jako jeftine, pogotovoo onaj šverc iz carter'sa : imam hrpu tutica za 20-30 kn, pakiranje od 7 bodija za 60 kn (to su sve bile redovne cijene) i slično
    skupe su mi one disney stvari za veću djecu, a o dieselu da i ne govorim
    Gdje ima taj šverc?? :? U Crtiću??
    I ja bi tamo kupovala !

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

u crticu ima Carter's robice
    i fakat je pristupacna na snizenjima
    inace je nesto skuplja od recimo TL njihove marke Coconut i Bearfoota
    a kvaliteta je super

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam u 15.tjednu i ovo nam je dugoočekivana trudnoća, pa stvarno živimo svoj san i jaaaako mi se teško suzdržati , no s druge strane smo oprezni jer...

Ipak, prvi bodić kupila s 5 tjedana, više za sreću i uspomenu, a sad onako pomalo. Tjedno jedna stvarčica ili nešto na forumskoj burzi, neka posebna snižena prilika... Zasada imamo par bodića, jedan kombinezon, par dobivenih sitnica, kapicu i 2 majčice. Sve neutralno jer očekujemo proglašenje za koji tjedan .
    U ozbiljniju kupovinu opreme i robice spremamo se u 5. ili 6. mj!! I ne moram vam reći koliko jedva čekam i koliko se tome veselim :D. A što ću kad volim povati, pogotovo za našeg prvog malog !!

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala Saska !

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    pa draga što će ti to?
    ma više iz svog gušta jer sam bila u dm-u pa eto. kako nisam baš imala love u sebe a dr mi je prvi puta rekao da je sve u redu i da napokon uživam došlo mi

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ima li taj crtić i u rijeci??

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja sam trudna 26 tjedana i kupili smo kindać, kolica, dobili kadicu, cijelu kozmetiku, kupila par majčica, piđamicu, slinavčeke a tata kupio čarapice i tenesice svom sinčiću :D
    Što će biti do kraja ... mislim da ćemo stvari za dijete držat na terasi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sanjaneo imas Crtic u Rijeci!
    U Toweru... na 3 katu - prije su imali veliki prostor, a nedavno su preselili u neki mini prostor!

I ima u gradu, bas na Korzu - nasuprot Sprinter ducana sa sportskom opremom, ma.. odmah iza McDonaldsa ! U ovome u gradu nisam bila..

U Toweru jesam i ok..

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj mel prvotno napisa
    sanjaneo imas Crtic u Rijeci!
    U Toweru... na 3 katu - prije su imali veliki prostor, a nedavno su preselili u neki mini prostor!

I ima u gradu, bas na Korzu - nasuprot Sprinter ducana sa sportskom opremom, ma.. odmah iza McDonaldsa ! U ovome u gradu nisam bila..

U Toweru jesam i ok..

hvala ti, vidim po postovima da su cijene povoljne pa ću ići vidjeti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma jesu .. nije preskupo ali meni iskreno nije ni prepovoljno, nadje se i povoljnije

ali robica je predivna i kvalitetna i uvijek je nesto i snizeno ... ma svakako idi i uzivaj

ja rijetko tamo bas shoppingiram, za bebu imam svega dosta. a i za Elenu sada imam dovoljno.. jedino sto mi se cinilo bas povoljno (i sto sam kupila jer joj treba) su carapice (oko 7-8kn/kom) i jako su lijepe.. 8)

A, ostalo.. eto da mi je bas nesto 'zapelo za oko' ili da mi treba .. naslo bi se naravno
    ali prisjelo mi kupovanje puno robice.. dosta toga nije stigla niti dva puta obuci.. pa eto sada ne kupujem bez neke potrebe previse (ok, nekad stvrano ako je prilika i ako mi se svidja, naravno kupim ) !!

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hej niccoletta, nismo stigli do bondija, ja sam za ivancicu mislila da je to bondi, pa sam skuzila da nije, al vec smo se umorili. otici cu drugi put. a u glagoljaskoj sam otisla samo u hoola hoop, mislila sam da je to taj mtc. uglavnom kupila sam nesto u radnji dolje u nami, imaju 50% na staru kolekciju, a ovo iz nove je dosta skupo, ali su lijepe stvarcice.
    hvala ti za detaljan opis gdje je sto, moram jedan dan onda do bondija.

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da, tu u nami u Idexu ima lijepih stvarčica, ali isplati se na sniženju kupiti.
    Kad bude idući put sniženje javim ti, ako te zanima
    Nadam se da ćeš uspjeti otići, koliko si T?
    ja evo isčekujem, ali neću do termina, mislim da ću i kasnije (20.4.)

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja mislim da nema potrebe kupovati do 8-9 mjeseca. Ima dovoljno vremena za sve to. Ja sam 13 sedmica i ne mislim kupovati jos zadugo, ne zato zbog babskih prica, vec mislim da mi nema potrebe stajati tu tako dugo dok bebica na dodje

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I mi konačno krenuli kupovati, 32 tj. :D :D .
    Jučer u tintiliniću kupili dvije dekice, jedna snižena s 362 kn na 164 kn, a preeeeeeeeeedivna, totalno sam se u nju zaljubila, svako malo ju gledam ., pa plahticu, danas kupili ručnike za kupanje
    Nastavak slj. tjedan, tak se tome veselim, ne mogu odloljeti .
    Pusa svima

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Helena111 super , samo uzivaj i shoppingiraj... to je super

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam prvu stvar za bebu donjela doma kada sa bila trudna otprilike 6 mjeseci - i to je bila Rodina pusa

Sada sam pred kraj i već mjesec dana imam riješeno sve, osim robice. Rekle su mi druge mame da ne kupujem previše jer će mi posjete donositi upravo malu robicu... no ja se nekako nisam htjela osloniti na to pa sam prije dva dana obavila shopping u H&M-u - prezadovoljna sam. I cijenama, i kvalitetom, i rasporedom drukera (a ne u Iani - koja je prilično skupa, sva odjelca se kopčaju sa puno drukera na leđima, a zakaj bi beba ležala na tim drukerima???)

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Curke, a kada ste počele prati i peglati odjećicu?
    Ne bih htjela prerano... da mi se ne praši u ormaru, a opet sad sam još u kakvoj takvoj formi. Nudile su mi se i mama i sveki, ali nekako bih to ipak voljela sama

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Svea prvotno napisa
    Curke, a kada ste počele prati i peglati odjećicu?
    2 tjedna prije termina.
    s tim da sad ovo peglanje mislim obaviti samo jednom - prvi i zadnji put
    Bornine stvari sam peglala do njegovih 6-7mj kad sam poludila od toga da se cijeli dan stignem baviti samo dojenjem, presvlacenjem, pranjem i peglanjem s tim da je ovo zadnje uletilo na raspored tek kad bi cudo zacorilo u vecernjim satima

uspjesno peglam sadmo za blagdanske i rodjendaske prilike vec 3 godine i ne mislim mijenjati rutinu...

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Saska... mi smo familijarno odlučili imati pomoć za peglanje. Puno smo radili suprug i ja... on stalno košulje poslovnjačke... ja isto... I nismo imali baš vremena za prepeglavanje...

Žena super radi, 35 kn po satu.... ispadne me to mjesečno cca kakvih 300 kn za cijeli mjesec, a oslobodi nam barem 3-4 popodneva. To mi puno vrijedi,

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj saska7 prvotno napisa
    uspjesno peglam sadmo za blagdanske i rodjendaske prilike vec 3 godine i ne mislim mijenjati rutinu...
    ja kazem amen! ma cemu peglati?! nije da mi je mrsko, nego ne treba, sve dobro izgleda tak i tak, a uostalom ce se zguzvati nakon 5 min nosenja - govorim i o mojim stvarima! izvadim iz susilice i masala!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja pojednostavnila peglanje
    peglam samo ono sto nosimo van: na posao, setnje... za po doma nista, nikakve perverzije tipa: peglanje rublja, posteljine, rucnika, ... ! 8)

a, za Gregora mi je mama sve opeglala, ali bas sve - od posteljine za kinderbet, pelena, cak i ove pelene na cicak... robicu, ma sve!
    Ja morala mirovati i sad bi trebala i roditi... kaze ginic ovih dana .. pa eto, sve je bilo rijeseno cca 2tj. pred ocekivani porod

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam mjesec dana pred porod. Dakle, nikakva žurba??
    Super!

Ali gniježđenje je počelo. Danas izribala jednu cijelu komodu od početka do kraja... presložila knjige na policama... složila kaj je sve za vratiti.
    Smiješne smo mi žene kaj se ne znamo odmarati!!!

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ti si mjesec pred porod...ja sam tek na pola i vec me opako drzi
    preslozila sam svoj ormar po tipovima odjece (trudnicko/netrudnicko), dobima i bojama; muzev i sinov ormar po tipovima obleke (ljetno, za igru, za sljaku, za po doma i sl) i tak
    jos nisam pocela ribati pretjerano sve oko sebe, ali ono svakodnevno vrsim s puno vise volje i elana nego dok nisam bila trudna

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Svea prvotno napisa
    Ja sam prvu stvar za bebu donjela doma kada sa bila trudna otprilike 6 mjeseci - i to je bila Rodina pusa

Sada sam pred kraj i već mjesec dana imam riješeno sve, osim robice. Rekle su mi druge mame da ne kupujem previše jer će mi posjete donositi upravo malu robicu... no ja se nekako nisam htjela osloniti na to pa sam prije dva dana obavila shopping u H&M-u - prezadovoljna sam. I cijenama, i kvalitetom, i rasporedom drukera (a ne u Iani - koja je prilično skupa, sva odjelca se kopčaju sa puno drukera na leđima, a zakaj bi beba ležala na tim drukerima???)
    Svea, i ja se slažem s tim drukerima. Stalno gledam tu robicu i nije mi jasno kako su te drukere smjestili baš na leđa tako da bebica stalno leži na njima. I sigurna sam da žulja
    I ja planiram najveći shopping obaviti u H&M radi kvalitete, cijene, izbora... Iako smo 16 tjedana,moram priznati da jedva čekam :D !!
    U kojem H&M si bila? I gdje imaju najveći izbor bebine robice? Vjerojatno je Austrija (Graz) još uvijek najbolja po pitanju izbora?!

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bila sam u BTC-u u Ljubljani. Obzirom da sam u visokoj trudnoći išla sam najbliže. A tamo ima i ogromna Zara i neki njihovi prekrasni specijalizirani dućani za djecu i bebe... ima čak i Turbo limač I još dobijem Tax Free. To mi je skroz OK.

Što se tiče H&M-a super je izbor dječje robice, našla sam sve kaj mi je trebalo u manje od 15 minuta.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E, sjetila sam se i Original Marines, imaju prekrasnu a vrlo kvalitetnu robicu.
    Cijene se otprilike krecu kao i u Marks & Spenceru. Upravo sam uzela nesto iz ljetne kolekcije, bas je slatka!

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mi cemo jedan dan zapaliti za Pecuh, u Arkad. imaju C&A, Marks & Spencer... valjda ce nesto biti za bebu u svemu. Zna li netko?

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pegla samo njeno i neke nase stvari koje bas moram

pocela sam kupovati negdje u trcem mj trudnoce ali ne puno jer nismo znali spol skroz do poroda

a i nisam se oslanjala previse na to da cu dobiti robicu za babinje sto je i dobro jer stvarno nisam dobila puno toga a dosta smo kupovali kad se rodila kad naletim da mi se svida ja kupim

mjesec pije poroda sam imala sve slozeno oprano i pospremljeno

a onda je MM dva tjedna prije poroda odlucijo lakirati parkete i krecit

trebam li naglasit da sam rodila 10 dana prije termina a kuca ko gradiliste
    ali sve je mama to sredila u ta 4 dana kolko sam bila u bolnici

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja već mjesecima čekam da saznam spol i napokon sam saznala da nosim curicu :D , obzirom da već jednu imam doma sad prekapam po njenim maleckim stvarima pa da vidim što i koliko mi još toga treba, obzirom da ću neko vrijeme prije poroda ležat u bolnici krajnje mi je vrijeme za šoping, žao mi je što ne mogu do H&M-a, to mi je prerizično jer bi trebala mirovat

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hej manal, samo da te pozdravim! Mozemo mi i na vjezbama pricati, jel tako? Ne znam hocu li sutra doci, jos uvijek mi je jako zacepljen nos i ne bih vas htjela zaraziti Bas mi fale vjezbe i nase famozne price o svemu i svacemu! Ajd nadam se da se uskoro vidimo!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •