Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: Kad poceti kupovati za bebu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Kad poceti kupovati za bebu?

Cure,
    kada ste se bacile u shopping za bebu? Kada su vam ostali poceli poklanjati stvari za bebu? Do kad "vrijedi" ono praznovjerje da ne treba kupovati unaprijed?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja kupila skoro sve (odjeću, posteljinu i ostale sitnice) u šestom mjesecu trudnoće. Kolica i krevetić kupila u devetom mjesecu trudnoće iz čiste praktičnosti da ih ne držim po stanu. Sobu uredili bebi u sedmom mjesecu trudnoće. Nisam bila praznovjerna nego praktična - nisam htjela da mi se dogodi da moram odležati zadnji dio trudnoće pa da mi netko drugi za bebu bira stvari, a i što si veća teže je obilaziti dućkase i kupovati, osobito što sam ja išla u Graz u shopping.

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam sad u 6.mj. i vec sam kupila neku robicu kad su bila ova snizenja jer nisam mogla odoljeti... koljevku smo dobili na poklon cim sam saznala da sam trudna jer nekoj rodici koja ima bebu ne treba...ja bi najradije sad isla sve nakupovat ali ne znam di bi to sve drzali u ionak malom stanu...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ... nema pravog ni krivog vremena, sve je onako kako zelite!
    pusti 'bapske price' i ucini kako osjecas! 8)

evo.. s Elenom nismo ni trebali u neki poseban shopping jer imam dvije necakinje pa smo puno toga naslijedili, dobili dosta nakon poroda... a, i morala sam mirovati cijelu trudnocu (lezanje) pa nismo bas ni mogli shoppingirati

ali zato od kada smo saznali da ce stici decko, dali smo si oduska.. i kupili sve u skladu sa svojim mogucnostima, prodali Eleninu robicu, kolica jedna prodali, druga polovna kupili ... 8)
    i dobro da smo sve to obavili jer evo sad moram mirovati jos 15 dana - do 37tj. (2cm otvorena) ...

samo eto jos da stan dovedemo u stanje reda (radovi na preuredjenju pri kraju) i super
    dakle... samo vi uzivajte

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam negdje u 3. mjesecu trudnoće dobila brdo robice od tete (ona je rodila godinu dana prije mene pa joj više nije trebala), a i sama sam počela tada kupovati. Dva mjeseca prije termina sam imala svu potrebnu opremu, od kolica i krevetića do kozmetike. Jedino mi je bio mali problem što sam spol saznala tek kad sam rodila, pa sam kupila dosta robe neutralnih boja.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam sad 26+4. nismo još kupili ništa niti smo pripremili išta.
    robicu nemam od koga dobiti tako da moram kupiti sve. to sam planirala krajem ovog mjeseca.
    krevetić imamo, MM je rekao da će ga obojati na friško a kupit ćemo madrac, kolica ćemo uzeti od šogorice.

od priprema za bebu napravili smo novi ormar u našoj sobi u koji smo uklopili jednu komodu sa ladicama za stvari za bebu. to je za sad sve.
    valjda bum stigla sve ostalo :/

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Kad poceti kupovati za bebu?

E je bila srednje-jesenska beba, poceli smo kupovati kad sam bila u 6. mjesecu trudnoce. Prvo smo kupili kolica 2 u 1, klokanicu i sl., onda sam nastavila s kupovanjem odjece i ostalih potrepstina i sve pokupovala do 8. mjeseca trudnoce.
    Djecju sobu smo uredili u 8. mjesecu trudnoce.

Kako se vidi iz prilozenog, praznovjerna nisam.

Jedino sto mi je 'zafalilo' poslije poroda su bile tetra-pelene - trebali smo duplo povijati, a ja sam kupila paket od samo 10 tetra-pelena, pa mi je to (radi svakodnevnog pranja bebinog vesa) bilo premalo, dokupila sam jos jedan paket.

Poklone za bebu smo poceli dobivati kad su nam prijatelji i rodbina poceli dolaziti u goste, a to je bilo po isteku 'babinjackog' perioda, znaci negdje cca 40 dana nakon poroda.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja bi najradije sve pripremila tako da sam mirna ak se slučajno dogodi da rodim ranije al nikako da saznamjel curica il dečko a imam nekoliko kutija robe za curice :?

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ja evo u 19tj i jedva cekam slijedeci kako bi na 3D ultrazvuku konacno vidjeli sto je, cura ili decko, pa d mogu u shopping 8)

upravo mi se najbolja frendica sprema na porod pa me uhvatilo pripremanje male robice, razmjena dobara (ono posudim-vratim) i samo setam od ormara do ormara, pregledavam hrpe postojece robice od mog sina i necaka i strasno se veselim tome sto nemam ama bas nista do vel 68 (sto je moj sin sustigao sa 4mj) pa cu svakako MOOORATI nesto kupiti 8)

kao sto rekoh, jos uvijek se kontroliram, ali ne znam koliko cu dugo izdrzati. glava mi govori da mi je termin u 8mj i da imam jos vremena i tko zna kakvo ce vrijeme biti, ali su ducani upravo dobili posiljke ljetne robice i ja se tesko suzdrzavam a sve kosta par kn..nista nije neka cifra koja bi me sprijecila da ne kupim jer je preskupo

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam kupila samo jednu vestu u peruanskom ducanu kojoj nisam mogla odoliti prije nego kaj se rodio.

sve ostalo je doslo kad se rodio

aha, imali smo 4 bodija jer je moja sestra bila kupila u zari, i par stvarcica kaj smo dobili od frendova.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za margitu sam imala sve, ali svejedno nisam mogla odoljeti šopingu kroz cijelu trudnoću. prve stvarčice kupila sam joj u 4. mjesecu trudnoće.
    zara je pak svoj prvi par čarapa dobila kad sam bila 7 tjedana trudna 8)

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mislim da je ok početi kupovati , kad osjetiš potrebu za kupovinom za bebu.
    ja sam za oboje počela kupovati po babskim standardima prerano, ali se nisam obazirala na to 8)

sa Ivom sam većinu trudnoće mirovala, pa si nisam mogla dati previše oduška, sad sam počela rano i već kupila svašta, možda i previše, ali jednostavno ne mogu odoliti.
    doduše, sad me je već pustilo, a i krupna sam i više mi se ne da hodati po dućanima i dr. mi je zbog smekšanog cerviksa preporučila da smanjim tempo, tako da je u stvari dobro što sve već imam.
    zato se tjekom 12 i 1 mj. nisam mogla zaustaviti, još su bile i rasprodaje...opako

sad samo čekam da prođe Uskrs i bacam se na pranje :D

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lilamili prvotno napisa
    nikako da saznamjel curica il dečko a imam nekoliko kutija robe za curice :?
    Mi namjerno nismo pitali za spol, saznali smo ga na porodu , al' me to svejedno nije omelo u shoppingu.

Ako vec imas spremno za curicu, kupuj ostalo u neutralnim bojama - zuta, zelena, crvena, puno bijele (bebice su mi preslatke u bijelom ). Pa i ak' ti se zalomi nesto svijetloplavo - sta ima veze, curice su i u tome slatke.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam bila totalno praznovjerna baba! Zapravo nisam bila praznovjerna, već jednostavno nisam mogla podnijeti pogled na već spremne stvari za bebicu, koja je još bila u mom stomaku. Pred sam kraj trudnoće kupili smo komodicu za presvlačenje (1-2 mjeseca prije poroda), a i to bih odgađala da se nismo bojali da će nam je prodati. Bila je planirana koljevkica, koju je MM sastavio dok sam bila u bolnici, a moja je mama opremila posteljinom na dan kad sam trebala izaći. Kupila sam samo jedne gegice u kojima sam planirala izvesti bebu iz bolnice. Rodica mi je dala puno stvari svojih curica, koje sam oprala, opeglala i poslagala u komodicu. I komodu smo montirali tako da izgleda kao uobičajeni komad namještaja, bez one vesele spužvice za prematanje. Imala sam probleme prije te trudnoće i zaista nekako psihički mi nije prijao pogled na bebaste stvari okolo. Ali kad smo stigle kući, sve je već bilo bebasto uređeno, i milon stvarčica se "rodilo" sa svih strana Neke su čak stigle poštom iz Amerike

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

cure, da ne otvaram novi topic pokušat ću malo proširiti ovaj.

za sve nas koje smo po prvi put trudne i prvi put dolazimo u kontakt sa svim tim potrepštinama, možete li nam dati prijedloge
    -gdje što kupiti,
    -gdje su normalne cijene,
    -koje porizvođače...

primjerice ja nemam pojma gdje kupiti pelene, koje su kvalitetnije, bolje...

tnx

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma čim doktorica nije sigurna 100% je curica pa nemam brige, ići ću ovih dana malo škicnuti šta ima, joj jeeeedva čekam, kad se samo sjetim svoje Emice, ja sam je presvlačila po cijele dane, a ostatak vremena vješala njenu malu robicu i peglala je, susjedi su me čudno gledali al ja sam to sve radila sa velikim osmjehom na licu ( a ipak je ona bila prvo dijete )

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

primjerice ja nemam pojma gdje kupiti pelene, koje su kvalitetnije, bolje
    misliš na platnene?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za početak pogledaj ove:
    Rodina pusa 1
    Rodina pusa 2

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    primjerice ja nemam pojma gdje kupiti pelene, koje su kvalitetnije, bolje
    misliš na platnene?
    da, da. na platnene.
    pa na bodiće, pa benkice, čarapice....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za platnene sam ti gore dala link na rodinu pusu, a imaš i cijeli podforum o platnenim pelenama:
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewforum.php?f=76
    bodići, benkice, tutice, za to vam je najbolja NAMA, iako sve ostalo tamo sucks, baby odjel začudo ima jako dobre i lijepe stvari

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e da, bodići i tutice prekrasni i kvalitetni - Marks & Spencer

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

:D Marks & Spencer, možda jesu mrvicu skuplji ali su superkvalitetni, moram napomenuti da štramplice i piđamice koje sam ja svojoj kupila u M&S su još ko nove ali doslovno unatoč brojnim pranjima dok npr. štrmplice koje sam kupila u Turbo limachu i na još par mjesta nakon tri mjeseca korištenja moram bacit u smeće jer su se totalno ofucale a nisu baš nešto pretjerano povoljne

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hihi.. lilamili kazes curica ako nisu 100% sigurni 8)
    ali i kod mene ginic nije htio nista reci, nije bio siguran i onda dosao 27tj i opet kaze on slijedeca kontrola i onda je rekao: 100% decko :shock: Ja se bas iznenadila, a doma brdooooo... robice za curicu i eto uspjeli se svega rijesiti ( ostavili nesto malo sto moze proci za unisex) i pripremili sve za decka
    sad je pranje pelena i robice u tijeku...

bleeda sto se shoppinga tice, ovisi sto zelis - nesto fancy ili obicnu robicu da posluzi svrsi? ili ja bih ti preporucila malo jednog, malo drugog

pa da pokusam pomoci!

recimo u SuperKonzumu ima djecje preslatke robice (little star je brand) i to po 20kn i na vise; lijepo je i cini mi se ok robica! Onda imas i u Mercatoru (market) onu njihovu lumpy kolekciju, mozda su malo skuplji ali je robica lijepa i kvalitetna, a imaju i od MTC-a dosta bodica!
    Pa Getro za body-e je meni super! Baby star je naziv te robice u Getrou i stvarno su im body-i peri-deri i odlicne cijene!!!
    Kaufland ima body-e i tute i majicice i carapice po ok cijenama!
    Onda, TL - uvijek ima na snizenju bebi odjece i sasvim je ok, bas dobar omjer cijene/kvalitete!

Naravno, malo (ili dosta) skuplja robica je u:
    Marks&Spencer-u ali je super kvaliteta
    Okaidi (obaibi za bebe) je super kvaliteta i sve predivno
    Adidas, Nike... znaju imati prekrasnu robicu
    Beba i mama, Tintilinic i sl. ducani imaju prekrasnu i vrlo skupu robicu!
    Nesto od body-a ima i u Adaxu (ima nesto malo i pelena i sl..) i nisu preskupi!
    Chicco ducani... predivna robica!

inozemstvo (SLO, D, A)
    - ako imas koga ili cete u shopping, preporucam:
    H&M, C&A
    ili u Italiji, nama je najblizi Trieste - npr. u robnoj kuci Giulia
    imas jedan brand - OVIESSE - to je nesto kao nas TL,
    iako po meni dosta losija kvaliteta robice - ma nadje se i ok robe, ma kao i svuda.. !

A, i uvijek mozes malo skicnuti i stogod kupiti i na Forumskoj burzi

A, pelene platnene - ja prvi paket, sve OS kupila u Kamarisu i jako sam zadovoljna, poslije dokupila jos - doslo mi iz Njemacke iz baby walz ducana i isto su mi ok!
    A, skroz malene - small pelenice (jer s E. sam pocela tek s 4mj. s pelenama pa mi ove small nisu trebale), sam pokupovala na forumskoj burzi !

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni su zara i h&m super.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

neki doma bi izgledali ovako :D da je dečko ( mm i cijela njegova familija naravno ),
    budući da sam na mirovanju ja se zabavljam sa mašinom i šijem si sama pelenice ( bar mi nije dosadno dok mi curka ne dođe iz vrtića)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lilamili TM je onda kao moj bratic , nije imao nista protiv curica (ima dvije kcerkice- 7 i 5god) ali kad je saznao da ce trece biti decko :D :D :D :D ... ja se bas iznenadila (da ne kazem razocarala ).. koje veselje i dan danas sto ima 'sefa' tako ga zovu doma

Ma samo nek je dijete zivo i zdravo !!! i kad je meni na to dodala jedna MM-ova teta: i musko! ja se :shock:

ma definitivno neka bude sve uredu, a spol ce se vec pokazati
    Ja saznala da je Elena curica tri dana prije poroda i bas sam bila zadovoljna i MM isto :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I Osh kosh Bgosh je meni prekrasna robica... jako lijepa i kvalitetna i dugotrajna!!!
    I S.Oliver isto je super.. i vise nego kvalitetno i izdrzljivo u pranju, preporucam!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lilamili svaka cast na sivanju pelenica... moj !!!
    Ja za sivanje imam obje lijeve ruke
    Moja mama obicno zasije ili promjeni patent ili .. ako nam trreba, ja sam totalni antitalent

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

patenet :shock u to se još nisam upuštala), ma ustvari je jako jednostavno šivat te pelenice, ja sam ih mislila kupit gotove i kak sam počela čitat sve o pelenama naišla sam i na verziju samošivanja i to mi se jako dopalo jer je jeftinije, ja ionako nemam šta radit dok mirujem a i mogu sama izmišljat raznorazne kombinacije i tako kupila mašinu ( a nikad prije nisam probala ) i čist dobro mi je krenulo...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super..

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

e bas super, sad mogu i ja polako u shopping. kuzim da bi vec trebala jer necu financijski moci sve odjednom. a najvise me moja seka stalno molila za dopustenje da pocne kupovati za bebaca.
    hvala svima na super informacijama gdje kupiti sta, jedino sto sam ja u Slavoniji, pa nesto od navedenog ima i kod nas, al puno toga nema :/
    u stvari nemam pojma sta mi sve treba...
    btw, sta su tute?

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

u Vukovaru ti i nije neki izbor, al uvijek mozes skoknuti do Vinkovaca ili Osijeka gdje je puno veci izbor

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tute su ona jednodjelna odjelca - gege ili kako vec to zovu!
    Imsju spojeno majicu i hlace u jednom

valjda se kuzi, tute obicno imaju i stopala pokrivena :/
    ma nesto kao hulahopke s tregerima ili imaju i rukave!

A, po meni najbolje i najlakse za odjevanje su one koje se kopcaju drukerima ili obicnim dugmicima ili patent zatvaracem po cijeloj duzini tute - od vrata pa do ruba nogavice!
    ili barem od vrata do prepone da se otvara!

a, body-i isto da se sto lakse oblace, meni se jako svidjaju body-benkice, odnosno body-i koji su na preklop - imaju kopcanje (ili vezanje) na preklop i drukere medju nogama! Ima ih u TL-u (2kom - 50kn, vel 50/56 i 62), ima ih adax (po kom oko 37kn), Getro isto (kom oko 20kn), mtc -kom oko 40kn; i vise neznam.. di ih jos ima!!!

benkice su meni bile bezveze i za prvi mjesec samo (a, kako imamo platnene pelene, te benkice su uvijek uspjevale negdje se izvuci van) !!
    Body-i su puno bolji i prakticniji!

obicne pelene- tetra su odlicne one iz dm-a! i cijene su ok!

rucnici - oni kao za bebe sa onom kapicom su mi bili totalno nekorisni, bolje veliki obicni rucnik!
    a, kad malo beba naraste - badenmantil je super!

i jos je dobro pripremiti one male krpice - izrezes gazicu na male kvadratice (otprilike kao vileda mekane kvadratne krpe za sudje) i prirpemis ih jedno brdooo .. za razna brisanja bebe!

Vata je super za brisati i prati guzu prve mjesece, ne treba nikakva kozmetika, blagi caj od kamilice (bez secera naravno) i prebrises s vaticom i gotovo! Naravno pavloviceva krema ili ona iz ljekarne - obicna (bez Zn) je dovoljna - ako uopce treba!! Nista ne treba od ulja i losiona..ionako su sve te stvarcice na bazi mineralnih ulja - vise stete nego koristi!

dekica pamucna je super i/ili neka malo deblja!!!
    jastuk naravno ne treba!

torba za kolica sa podloskom za presvlacenje je odlicna investicija!
    I one babylove jednokratne podloske za presvlacenje su nama bile nesto fantasticno - koristili ih vise puta (dok se ne zamazu ili ne smoce), s jedne str. su vatirane, a s druge str. je nepropusan sloj !!!
    Pakiranje je od 10kom. mislim - to smo pripremili i to preporucam u dm ne zaboraviti kupiti!!!!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mel prvotno napisa
    I Osh kosh Bgosh je meni prekrasna robica... jako lijepa i kvalitetna i dugotrajna!!!
    I S.Oliver isto je super.. i vise nego kvalitetno i izdrzljivo u pranju, preporucam!!!
    Nadodajem tu i Prenatal - prekrasna robica odlicne kvalitete!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

blagi caj od kamilice
    kamilica isušuje kožu i ne preporuča se pranje s njom
    dakle, samo čista voda
    ponekad se može dodati i kap maslinovog ili bademovog ulja. ali stvarno ponekad.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lutonjica slazem se, zato sam i napisala 'blagi caj', ono... samo umociti vrecicu ili sa par cvjetica malo kroz vodu
    Ili naravno cista prokuhana voda

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a čemu služi ta kamilica?
    i zašto prokuhana voda?

da me nije bilo strah, najdraže i najjednostavnije bi mi bilo staviti bebu pod pipu; tekuća voda je najbolja.
    ništa mokre maramice, sapuni i šamponi... barem godinu dana.
    ništa ulja, ništa puderi.

jedina kozmetika nam je bila voda (i blazinice) i Pavlovićeva krema. i tako godinu dana.
    onda pomalo razrijeđen šampon za kosu.
    i dan-danas se tušira/kupa samo vodom.
    kosu peremo sa malo šampona (jer joj je duga, pa se zna umočiti u tanjur ili blato), a ruke sapunamo temeljito.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

margitu od rođenja kod mijenjanja pelena uvijek samo operem pod pipom, to je fakat najbolje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo.. sto se tice kamilice i prokuhane vode,
    nama je to tako rekla patronazna i mi smo to tako prakticirali samo prvi mjesec, poslije smo presli na obicnu tekucu vodu !! 8)

nismo koristili nikakva ulja, losione i ostale kozmeticke preparate.. 8)
    definitivno je voda zakon!!!
    Za kupanje ispocetka nista, a malo poslije presli na babylove bez mirisa, dodataks i ... !

A sad Elenu kupamo s babylove samponom i gelom za tusiranje (odnosno, sama se kupa ), a imamo i onih 'disney' sampona, kupki i ... ali slabo to koristimo (dobili za rodjendan, Bozic ...)

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

U prvoj trudnoći počela sam kupovati i pripremati s 6 mj trudnoće.
    sad u drugoj možda i kupim koju sitnicu prije, ali neću imati onako velike šopinge ko u prvom jer imamo male robice dovoljno od naše curke i nećaka.
    No neću odoljeti kupiti par novih oblekica u H&M ...

Mi Doru kupamo od prvog dana s malo Nivea kupke i nikad nije imala nikakve probleme s kožom.
    Za guzu samo čeličeva mast (tak se zove u Vž ona iz apoteke).

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mel prvotno napisa
    tute su ona jednodjelna odjelca - gege ili kako vec to zovu!
    Imsju spojeno majicu i hlace u jednom

valjda se kuzi, tute obicno imaju i stopala pokrivena :/
    ma nesto kao hulahopke s tregerima ili imaju i rukave!
    hvala! znam sad sta mislis, mi to tu valjda zovemo strample (iako pod tim nekad mislimo hulahopke)... ne znam, nije mi dosad trebalo da to ikako imenujem! al stvarno nisam cula za tute i gege...
    to je kao nona i lonka i ne znam kako jos zovu bebin "wc" ok, OT.
    hvala mel, puna si savjeta!

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj manal prvotno napisa
    to je kao nona i lonka i ne znam kako jos zovu bebin "wc" ok, OT.
    tuta

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

samo da se pohvalim, ja i MM danas bili u prvoj većoj kupnji. kupili krevetić, madrac, platnenih pelena, trokuta, body benkica, i 1 kompletić.

Moram priznati da su me ove cijene robice i sitnica šokirale-sve je preskupo.
    34-tjedan-pusa svima....

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam nekako gruntala i gruntala di šta kupiti i na kraju mislim da ću poharati Namu na kvatriću i Getro.

To dvoje mi je najbliže kući, a inače sam totalno netipično žensko - mrzim šopingiranje i hodanje po dućanima
    U Getrou sam vidjela preklopne bodiće, a za Namu znam da imaju hrpu toga.
    U svakom slučaju ne mislim pretjerati s ničim jer mi nema smisla za novorođenče kupovati hrpetine odjeće koju će ionako prerasti za čas.
    Krevetić imamo, samo ćemo kupiti madrac i posteljinu, kolica budemo dobili, a onu stolicu / hranilicu neću kupovati sve dok ne bude trebala. Ako ćemo biti te sreće i zdravlja da možemo dojiti neće nam trebati ta stolica još duuuugo.

Kadica za kupanje...mislim da je Apricot rekla da bi bila najsretnija da je mogla pod pipom oprati bebu, tako sam i ja nekako si mislila. Nabavit ćemo neku malu dok je još mrvica, a kasnije svježom vodom u kadi.
    To sam ispraksirala sa nećakinjom koju sam jako često čuvala, a kako mi je bilo fuj brisanje s onim maramicama ja sam nju lijepo kod svakog prematanja oprala - to sam naučila od mog tate, tako je on to uvijek radio s nama, a kasnije i svojim unucima.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam danas ko malo gledala i osjecala se prilicno pogubljeno... ja uopce ne znam kakvi su bodici prakticni, gdje da se to kopca? pa mi nesto malo stvari za male male bebe, sve ima za vece. u turbo limacu nisam nasla ni jedne stramplice, iliti tute.
    a prenatal je preskup :shock:
    zato se mm bacio na proucavanje kolica itd. po internetu, to je muski shopping

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni su body-benkice super ali ima ih samo za male bebe, za vece bebe su ok obicni body-i (iz Getro-a ili TL ili ...) ma bitno da nisu kruti, da su ugodni pamuk-mekani !!

a, sto se robice tice... pa da, nije bas nigdje prejeftina ali TL ima ok cijene i cudi me da nisi nasla niti jedne stramplice - valjda mislis na ona odjelca za bebe - jednodjelne pidjame?!
    Ima toga dosta po forumskoj burzi pa skicni malo i tamo... 8)
    evo... pogledaj ovdje:
    http://superbaby.org/forum/viewtopic.php?t=1477

ma pogledaj u Getro-u, sigurno ces naci nesto..
    A, Prenatal i sl. brandovi .. eh.. pa takve su cijene

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

u Crtiću ima slatkih stvari stvarno povoljno, ja obožavam talijansku marku Montefiore kod nas ih drži Lantea, prekrasne stvari za bebe i za veću djecu, deri peri, a cijenom su otprilike kao Benetton.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I meni je Montefiore super!!!
    Znaju imati i dobraaa snizenja,
    i slazem se robica je fantasticna, imamo dosta toga !!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A, Crtic mi je tako-tako, bas me i ne odusevljava!
    Dosta su im visoke cijene .. ok, dizajn i motivi su im super;
    ali tamo kupujem iskljucivo na snizenju 8)

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •