-
-
-
Hello
Iako sam vrlo kratko na ovome forumu, velike sam sreće da se MM i meni uhvatilo od prve.
Moj ti je savjet, a koji će ti dati i svi drugi, pričekaj barem do dana kada trebaš dobiti M, i ako ti izostane, napravi ponovno test.
Moje je iskustvo sljedeće (i daje mnogo nade i tebi!) - imala sam neredoviti ciklus, i otprilike sam procijenila kada bih trebala dobiti M. No, nekako sam osjećala da se u meni nešto dešava. Osjećaj u donjem dijelu trbuha kao pred M, ali nikako da dođe! Nakon što je prošlo zaista mnogo vremena od zadnje M (ZM 30.03.), test sam napravila 08.05.
Kupila sam Clearblue, najskuplji je, ali ima najveću osjetljivost i + se odmah pokazao :D
Dalje ti neću ništa pisati, već sam se dovoljno raspisala, samo ti od sveg srca želim da i ti osjetiš tu sreću.
I obavezno javi rezultat testa!
-
-
drzim ti fige da si trudna
i dobrodosla na forum :D
-
Simptomi su koliko slični, toliko različiti od trudnice do trudnice.
Poznajem neke koje nisu uopće sumnjale na trudnoću do 2. mjeseca, zbog neredovitih ciklusa nisu znale kada očekivati M, a nikakvih drugih simptoma nisu imale.
Dok neke druge osjete odmah promjenu u svome tijelu...
Znam da si nestrpljiva, ali izdrži do dana kada bi trebala dobiti M, i onda ponovi test.
A onda se nadam da ćemo svi zajedno :D i
od sreće!
-
Cekaj da te menga zakasni dan-dva!!! Tako je najbolje a do tada budi m irna jer i ako se je uhvatilo od silne brige moglo bi otici... Samo se opusti... Mi smo na nasoj princezici radili oko pola godine i tek kada smo se opustili i prestali samo na to misliti dogodio se plusic :D
Tebi i tvom M zelim svu srecu ,te nam javi rezultate....
Misli pozitivno!!!
-
:D dobrodošla!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za trudnoću!
-
Hvala vam cure puuuuuno na odgovorima
a i ja imam neredovne cikluse ali znam kad je O i nakon 14 dana dobijem sigurno ali eto za sada još nema smeđeg iscjedka koji mi je toliko dosadio fuj a rekla sam sebi da neću uopšte raditi test do kraja mjeseca ako ne dođe a ja molim Boga da ne dođe
Od sinoć su se i grudi poćele pomalo boliti ali više sa strana i sao da nije pms
hvala vam cure još jednom
-
Nemoj se odmah razočarati niti ako ti test ne bude odmah "jasno" pozitivan i na dan kad trebaš dobiti M. Ja sam recimo napravila dva dana nakon što sam trebala dobiti i jedva se vidjela crtica, tek par dana kasnije se jasno vidjeo +.
Iako je jako teško, pokušaj se što više opustiti i izdržati još koji dan do novog testića. Držim fige da M ne dođe!!!
-
-
Ja sam imala simptome kao da cu dobiti: bolovi ko dva dana pred mengu, grudi malo bolne, samo nije bilo iscjedka, pa sam se cudila... al po svemu ostalom, mislila sam stize menga. Test sam napravila kad je kasnila tjedan dana (a zna meni i vise kasniti), i bila :shock: da sam actually trudna... al onda... :D :D :D
sretno! drzim ti fige!
-
I meni je najviše čudno što nema tog smeđeg iscjedka i više sam umorna i mogu spavati i po danu i čitav dan zijevam ni 3 kafe ne pomažu a prije su me one držale budnom do kasno a sada 10 ili 11 ja spavam
i to mi je čudno ali ostalo isto ali čekaćemo sutra prekosutra
pa vam javim šta ima
-
-
-
Danas se pojavio spoting tako da znam da će doći M ubrzo
i mislim da je O kasnije bila tako da opet u nove pokušaje i pobjede
-
hm, ne mora znaciti, ali znat ces sama najbolje ako je M normalna. ako je ipak malo drugacija, slabija, ti provjeri. ako nista, sretno s novim pokusajem!
-
-
-
eto cure da vam javim sa pregleda gin
dijagnoza oba policistična jajnika tako da ću se družiti izgleda još dugo prije nego pređem u trudnice
nalaz je ovakav ako neko nešto zna o veličinama neka prokomentariše
uterus (materica) u AVF dim 70*51*37 mm
endometrij
dim lijevi jajnik 36*17 mm, policistične izmjene, dominantni folikul 6*6 mm
dim desni jajnik 28*20 mm, policistične izmjene, dominantni folikul 6 mm
Douglas slobodan
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-