Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Nova i želim bebicu

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Nova i želim bebicu

Kao prvo da vas sve pozdravim jer sam nova

treba da (ne) dobijem M za 2-3 dana ali ne bole me grudi (što obično bude) samo malo povećane, nema smeđeg iscjedka koji bude 3 dana prije M (i hvala Bogu) pa ako je neko imao sličnog iskustva da mi javi
    a u zadnje vrijeme mi se spava više nego obično jer nekad zaspim i po danu što nisam uh ne pamtim od kada ali danas 2 dana prije M test negativan
    pa ne znam šta da mislim
    a trudimo se na bebici od nove godine

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

sretno! :D

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hello

Iako sam vrlo kratko na ovome forumu, velike sam sreće da se MM i meni uhvatilo od prve.
    Moj ti je savjet, a koji će ti dati i svi drugi, pričekaj barem do dana kada trebaš dobiti M, i ako ti izostane, napravi ponovno test.
    Moje je iskustvo sljedeće (i daje mnogo nade i tebi!) - imala sam neredoviti ciklus, i otprilike sam procijenila kada bih trebala dobiti M. No, nekako sam osjećala da se u meni nešto dešava. Osjećaj u donjem dijelu trbuha kao pred M, ali nikako da dođe! Nakon što je prošlo zaista mnogo vremena od zadnje M (ZM 30.03.), test sam napravila 08.05.
    Kupila sam Clearblue, najskuplji je, ali ima najveću osjetljivost i + se odmah pokazao :D
    Dalje ti neću ništa pisati, već sam se dovoljno raspisala, samo ti od sveg srca želim da i ti osjetiš tu sreću.

I obavezno javi rezultat testa!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

meni su uvijek tu bolne grudi i smeđi iscjedak ali sada hvala Bogu nijedno
    a O bila 10 i dođe uvijk 14 dana poslije znaći 24 al neću raditi test do kraja mjeseca ako ne dođe
    a mene samo interesuje jeli neka ostala trudna ako su svi simptomi pms-a izostali ali simptome ne bi viš da umišljam ali eto čekaću prekosutra pa javim šta je bilo
    i hvala vam puno

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

drzim ti fige da si trudna
    i dobrodosla na forum :D

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Simptomi su koliko slični, toliko različiti od trudnice do trudnice.
    Poznajem neke koje nisu uopće sumnjale na trudnoću do 2. mjeseca, zbog neredovitih ciklusa nisu znale kada očekivati M, a nikakvih drugih simptoma nisu imale.
    Dok neke druge osjete odmah promjenu u svome tijelu...

Znam da si nestrpljiva, ali izdrži do dana kada bi trebala dobiti M, i onda ponovi test.

A onda se nadam da ćemo svi zajedno :D i od sreće!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Cekaj da te menga zakasni dan-dva!!! Tako je najbolje a do tada budi m irna jer i ako se je uhvatilo od silne brige moglo bi otici... Samo se opusti... Mi smo na nasoj princezici radili oko pola godine i tek kada smo se opustili i prestali samo na to misliti dogodio se plusic :D
    Tebi i tvom M zelim svu srecu ,te nam javi rezultate.... Misli pozitivno!!!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

:D dobrodošla!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za trudnoću!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hvala vam cure puuuuuno na odgovorima
    a i ja imam neredovne cikluse ali znam kad je O i nakon 14 dana dobijem sigurno ali eto za sada još nema smeđeg iscjedka koji mi je toliko dosadio fuj a rekla sam sebi da neću uopšte raditi test do kraja mjeseca ako ne dođe a ja molim Boga da ne dođe
    Od sinoć su se i grudi poćele pomalo boliti ali više sa strana i sao da nije pms
    hvala vam cure još jednom

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nemoj se odmah razočarati niti ako ti test ne bude odmah "jasno" pozitivan i na dan kad trebaš dobiti M. Ja sam recimo napravila dva dana nakon što sam trebala dobiti i jedva se vidjela crtica, tek par dana kasnije se jasno vidjeo +.

Iako je jako teško, pokušaj se što više opustiti i izdržati još koji dan do novog testića. Držim fige da M ne dođe!!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sretno!

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam imala simptome kao da cu dobiti: bolovi ko dva dana pred mengu, grudi malo bolne, samo nije bilo iscjedka, pa sam se cudila... al po svemu ostalom, mislila sam stize menga. Test sam napravila kad je kasnila tjedan dana (a zna meni i vise kasniti), i bila :shock: da sam actually trudna... al onda... :D :D :D
    sretno! drzim ti fige!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I meni je najviše čudno što nema tog smeđeg iscjedka i više sam umorna i mogu spavati i po danu i čitav dan zijevam ni 3 kafe ne pomažu a prije su me one držale budnom do kasno a sada 10 ili 11 ja spavam
    i to mi je čudno ali ostalo isto ali čekaćemo sutra prekosutra
    pa vam javim šta ima

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I danas na dan očekivane M test negativan i temperatura 36,8 znaći nije se spustila :D

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I danas na dan očekivane M test negativan i temperatura 36,8 znaći nije se spustila :D

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Danas se pojavio spoting tako da znam da će doći M ubrzo
    i mislim da je O kasnije bila tako da opet u nove pokušaje i pobjede

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hm, ne mora znaciti, ali znat ces sama najbolje ako je M normalna. ako je ipak malo drugacija, slabija, ti provjeri. ako nista, sretno s novim pokusajem!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pozdrav, pridruži nam se na prije začeća tamo zajedno odbrojavamo pa je lakše
    žao mi je zbog spottinga i ja sam spottingašica i znam šta on znaći

teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam imala isto redovite M, cikluse 28 dana, O bolne tak da sam mislila da ćemo uspijet napraviti bebicu iz prve kad ono svaki mjesec M na vrijeme a ja luda :? pogotovo jer sam svaki put imala simptome (vjerojatno umišljene) trudnoće...i onda na kraju, mjesec kad smo uspjeli napravit našu curku po sadašnjoj kalkulaciji ispada da mi je O bila 3 dana kasnije nego sam mislila i sve moje teorije o tome da je O uvijek bila 14 dana prije M nisu baš bile pouzdane a test koji sam napravila 2 dana kad mi je kasnila je bio neg. i nisam imala nikakve simptome niti M niti trudnoće, a sada brojim još 10 dana do poroda :D
    samo se opusti i nemoj puno kalkulirati i sretno

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

eto cure da vam javim sa pregleda gin
    dijagnoza oba policistična jajnika tako da ću se družiti izgleda još dugo prije nego pređem u trudnice
    nalaz je ovakav ako neko nešto zna o veličinama neka prokomentariše
    uterus (materica) u AVF dim 70*51*37 mm

endometrij

dim lijevi jajnik 36*17 mm, policistične izmjene, dominantni folikul 6*6 mm
    dim desni jajnik 28*20 mm, policistične izmjene, dominantni folikul 6 mm

Douglas slobodan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •