Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: E-matica

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno E-matica

Ne vidim nigdje da se spominje matica, pa da vas ovako pitam. Sinoć mi je rekao sin (5. razred) da neće na polugodištu biti upis ocjena u knjižice nego da će se sve vidjeti na e-matici. No nije im razrednik dao nikakva korisnička imena i lozinke, da to možemo vidjeti.

Pa ako ima tko da radi u školi, ili neki roditelj koji zna, hoće li im to reći sutra ili moram potegnut do škole (što mi sutra nikako ne odgovara) da pitam razrednika? Mislim, mogu reć i malom, al sva je šansa da će zaboravit na to, zaboravljiva mamina sreća...

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pristup e-matici imaju djelatnici škola i mzoš. Na kraju polugodišta ocjene mogu biti upisane u:
    a) učeničku knjižicu
    b) izvješće printano iz e-matice na papir
    Svaka škola bira način.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala enela, onda pretpostavljam da će dobiti isprintano, iskreno i ja sam mislila da je matica ograničena na nastavnike, pa me zbunio mali, ali sam mislila da su možda nešto promijenili.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo što matica ne radi. Barem nije radila danas poslijepodne kad je meni trebala.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Matilda prvotno napisa Vidi poruku
    Samo što matica ne radi. Barem nije radila danas poslijepodne kad je meni trebala.

Kolegice su danas probale printati izvješća.
    Izvješće ne pokazuje ukupan uspjeh , tako da su neke rukom dopisale krajnji uspjeh, a druge, kao ja, sve pisale ručno na svom obrascu...ehh

YosephK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Uz povremene ispade danas popodne je radila kak vurica, tako da sam obavio i sebi i još 10ak kolega u zbornici.

Rosa, ako si u Zg (dakle, koristiš e-Maticu Grada Zagreba, a ne e-Maticu MZOŠa), problem ispisivanja općeg uspjeha nije do "njih" već do "vas". Tko god je kreirao ocjene za polugodište nije zadao da se kreiraju ocjene za opći uspjeh.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pa čekajte zar nije neka finta sad da nema općeg uspjeha - ono s koliko je prošao tko sveukupno na kraju, nego samo individualne ocjene prema predmetima?!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ja djetetu svaki dan guram knjizicu u torbu i cudim se kako ih vec nisu trazili
    a oni dolaze s papiricem doma
    ako

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema općeg uspjeha na polugodištu.
    Ja sam svojim učenicima pročitala prosjek i uspjeh jer ih je to najviše zanimalo.

Matica radi za unos podataka, ali ne i za printanje. S obzirom da se nisam mogla osloniti na malo radi, malo ne radi, i na stalno provjeravanje, jednostavno sam jučer isprintala izvješća na pripremljenom obrascu. Tako ionako je došao dopis iz Ministarstva da izvješće može biti u bilo kojem obliku, napisano rukom ili na računalu.

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Danas ujutro, oko 9h sam isprintala sve za manje od 3 minute. Sinoć sam sve ubacila, radila je kak vurica, kak veli kolega YosephK. Ove godine nisam imala baš nikakvih problema.
    Općeg uspjeha nema, ne znam jel ga treba biti ili ne.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mi nismo na kraju ništa dobili. Potomak živi u blaženom neznanju, pa pretpostavljam da će dobiti isprint na početku drugog polugodišta. Samo je komentirao: "Mislim da nam razrednik to nije želio dati da nekima na pokvari praznike"

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Mi nismo na kraju ništa dobili. Potomak živi u blaženom neznanju, pa pretpostavljam da će dobiti isprint na početku drugog polugodišta. Samo je komentirao: "Mislim da nam razrednik to nije želio dati da nekima na pokvari praznike"
    vjerojatno je podjela izvješća sljedeći tjedan, nakon što se odrade sjednice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •