Drage moje,
svašta sam doživjela, ali ovo je bio vrhunac nebuloza! Zanima me jesam li ja fakat luda ili kaj? Kako biste reagirale na ovo?
Baka (sveki) čuva mog D jedan dio mjeseca. D ima 12 mjeseci! U grad dolazi rodica koja se na mene nešto funji. Ne zove mene, ne pita kak sam. Nema veze. Ali ona hoće vidjeti D!
Moja sveki ni pet ni šest, cijeli prošli tjedan nisu ni izašli van! odjednom prekjučer idu oni šetat. MM se pravi blesav, ne zna on ni kad ni gdje su otišli. Kad dođem doma, imam za čuti: Bili kod rodice, mali se naklopao knedla, dobio trenirkicu, sve pet! Zakaj ja nisam znala za to? Kao ne bih ga ja pustila! Mo'š mislit! Prešutjela sam, ali nešto u meni se buni. Pa nisam ja komad namještaja ni moje dijete plišani medo da ga se vozika po gradu bez mog znanja! Tramvajem i busom i to na relaciji gdje je sama uzbrdica!!!
Već me muči nesanica, MM je totalni kre. Kao da ima 10 god. I sad samo fali da puknem, ispalim neku glupost pa da kažu: joj kak je ona prosta i bezobrazna!
Zato se vama jadam jer znam da me žele proglasiti luđakinjom!

. Kao da ima 10 god. I sad samo fali da puknem, ispalim neku glupost pa da kažu: joj kak je ona prosta i bezobrazna!
Odgovori s citatom
Ne zbog rođaka i ne zbog vožnje tramvajem, nego zbog činjenice što mi netko radi nešto iza leđa, a sve to skupa s mojim djetetom. I nisam ziher da bih više imala povjerenja u tu baku. :/
Plakala je zato sto moja mama nije toliko koncentrirana na njezine reakcije, jos joj se javila neka prijateljica pa su pricale, a M. je panicarila za to vrijeme.
,thanks
Radim, draga, eto to je. Novo radno mjesto, odjel se transformirao, novi program, svi su ok, ali kad ne spavam ne mogu ni funkcionirati... bla...
. Rekla sam da ubuduće ja moram znati kuda se ide i to je bilo to.