-
krvarenje u 33 tjednu??
drage moje,
evo kao što stoji u naslovu u 33 tjednu sam malo prokrvarila.nije strašno par kapi jučer cijeli dan,doktor rekao da je sve uredu s bebom,da nisam otovrena i sl te da je vjerovatno neka kapilarica pukla.dao mi normabel 3 dana da pijem i mirujem.danas mi je samo smeđa sukrvica,pa me zanima ima li sličnih iskustava i da li je moguće da je to od pregleda prije 5 dana ili od previše kretanja jer sam dosta aktivna(super se osjećam).
-
previše kretanja...kod mene tako bilo u prvoj trudnoči...
popucale kapilarice ali je kod mene bilo jako krvarenje...pa sam ležala par dana u bolnici...
-
znači li to da je dovoljno samo smanjiti aktivnosti i lagano šetuckati,naravno ako sve bude ok za koji dan?kako je tebi bilo?
-
ma ja sam ležala par dana u bolnici....
došla doma...taj dan preležala jer me bilo strah nećeg...
i sljedeći dan sam već udrila po čišćenju...mm je radio po cijele dane...
ali ja sam pitala dr Blajića što mu znači mirovanje u otpusnom...
reko mi je da je za njega strogo mirovanje samo bolnica...
a doma da malo pripazim,ali s obzirom da sam bila zatvorena,...dalje ti ne moram pričat
-
samo ti miruj i bit će sve ok, al miiiiiiiruj, ja sam u prvoj trudnoći isto prokrvarila ( par kapi ) u 35 tj. i isto su rekli da nije ništa, pa mi je dva dana iza puko vodenjak i morala sam hitno na carski jer sam imala placenta previju a i beba je bila zadak ( sva sreća pa sam bila u bolnici ), čak sam imala i trudove ta dva dana u bolnici al je pametna m. sestra rekla da sigurno ctg ne radi, nije da te plašim al znam da je teško mirovati pogotovo sad kad si pred kraj i vjerojatno te spopala manija čišćenja i pripremanja za bebača kko mene
-
joj lilamili sad si me malo prepala :shock: evo već dva dana mirujem i nema ni kapi krvi,čak je sluz postala opet bjelkasta ,ali svejdeno ću još par dana biti kući,pa na pregled da vidim što dr kaže! sve sam ja već kupila i pripremila za dolazak bebice,samo što nije oprano al zato i postoje mame
)) nadam se da će biti sve ok!!!
-
uh... samo ti miruj! 33 tj. !!!
Ja evo u 35tj. i otvorena 2cm, nemam ali bas nikakvih extra tegoba (malo boli kicma kad duze stojim ili hodam ali povremeno i imam istina pritisak dolje nisko jer je glavica na zdjelicnim kostima, ali tako mi je vec skoro 2mjeseca...), nemam ni kontrakcija ni grceva, ... jdino me malo u zadne vrijeme probava muci
Ali eto.. na mirovanj sam! isto kad sam pitala znaci li to relacija krevet-WC, rekao ginic ma neeee... ali nema ni setanja po ducanima, ni radova po kuci, nista raditi i puno odmarati - vecinom na lijevom boku! I tako jos 15-tak dana dok ne udjem u 37tj. i onda sve ok!
I moram priznati jako mi tesko pada mirovanje, ali ne bih bas sad pred kraj jos problema... pa eto lezim uglavnom (od jucer popodne), mama mi dosla pocistiti, peglati, .... !!! Jos nam majstor dovrsava radove na preuredjenju stana, soba nam je kao skladiste, slijedeci tjedan stize Eleni krevet, stizu novi madraci, stolar treba doci kroz 15dana montirati krevet koji jos radi... ajooooj.. robicu i ostalo i mi pripremili ali isto jos nista oprali, sad smo poceli prati... mama pegla, ...
Stan nam je pod slojem fine prasine od radova... ma kad te krene, onda te krene
A, ja lezim 8)
MM je lud...
nezna sto bi prvo kad dodje s posla
,
mozda da ga danas pitam da me odvede negdje na kavu
jooooj...
-
mozda da ga danas pitam da me odvede negdje na kavu
samo daj
-
-
Skoro isto pitanje sam i ja prije nekog vremena postavila.
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...032&highlight=
Evo me još u komadu, a brojim 39 tjedana i 2 dana i jedva čekam da rodim. Krvarenje kako došlo, tako prošlo i nije se ponovilo. Štedim se koliko mogu uz djevojčicu od 2 godine, ali ne bi se to baš moglo nazvati mirovanjem.
Držim fige da i kod tebe bude sve ok do kraja.
-
limunada ulijevas mi nadu 8)
nadam se da necu roditi jos tih 15 dana!
dinasta80 super sto nisi u stanu, bolje, ionako ne mozes nista uciniti da se pozure radovi, samo se zivciras onda - kao ja npr.
A, o prasini da i ne pricam :shock:
Dobro da mi mama to malo pocisti, mislim da bih inace izludjela
ajde ovaj nas majstor danas zavrsava sa radovima, kaze jos sutra neke sitnice da finisira i to je to i ja se nadam da je gotovo, vise ne moguuu..
A, danas kod nas dan predivan, sunce, toplo, tiho, pravo proljece, a ja na trosjedu, a Elena bas gleda dvd... MM radi i nece prije 16:30 - 17h i onda nis od sunca
Mama mi upravo otisla i doci ce opet sutra..
bezveze... mrzim mirovanje
a, bas bih popila jednu kavicu .. na jednoj suncanoj terasi, s pogledom na more, i cuju se ptice, sum valova...
-
-
-
:D hvala na lijepim riječima, ma i meni je sad najvažnije da sve bude ok, da se beba rodi što bliže terminu a onda ćemo svi uživat gdje god i kako god, a što se tiče šopinga za bebu mislim da ću ipak pričekat rasprodaje u sedmom, osmom mj., gledala sam sinoć robicu i skužila da za malu bebu u biti i imam sve bijelo i u tak nekak neutralnim nijansama, sve je ko novo i imam u veeelikim količinama i bilo bi šteta to ne iskoristit
-
-
evo meni tri dana nakon prvog kravrenja niti jedna kap više :D sada sam zvala dr da ga obavijestim i kaže da se i dalje malo pripazim ,ali da je to na kraju ipak bila kapilara pa sam malo odahnula!!!
-
:D ajd super, još malo pa
-
dinasta80 super..
mirjana :shock: , ajme koji horor !! Ali ok, neka je sve dobro proslo, ali dobro je i znati ..
lilamili i ja tako mislim o shoppingu! Samo smo mi imali brdo rozoga
ali bas rozoga, pa eto... 8)
Iako ima i unisex robice, nesto sam i pofarbala u plavo (svijetlo rozo), nesto i kupili, a nesto i dobili .. ma ima dosta za prve mjesece, mozda i previse, jer nema potrebe toga skupiti jer to prerastu odmah
Evo mi imamo:
pelene platnene - small (30kom), 4covera
pelene tetra - oko 20kom
nesto gazica i krpica
robice - tutice, majice, kompletici, carapice, body benkice, obicni body-i, kapice, .... sve skupa dvije ladice u ormaricu za presvlacenje!!
I jos najdonja ladica - dekice, vrece za spavanje, izdajalica i jos par sitnica!!!
Dakle sve je stalo u ormaric za presvlacenje i dosta! Ja zadovoljna!
Za Elenu sam imala svega barem 3xvise, i pola toga nije niti jednom obukla... a, jos smo dobili i kad se rodila na poklon !
Ma ionako se roba pere svaki dan... netreba toga bas biti brdo!
-
znam da ne treba gomila stvari, ovih dana mislim prebrat jer sam prošli put vjerojatno i rodila ranije kad sam išla peglat i prat svu tu gomilu robice od koje na kraju naravno da nisam pola toga maloj nikad obukla, već sam uvijek vrtila iste stvari koje su mi bile najslađe i najlakše za oblačenje, ma kad samo vidim svu tu preslatku robicu i kad se sjetim svoje Emuške dođe mi da imam petero
-
lilamili sve mi je jasno!
sretno s prebiranjem
.. znam kako je to i ja cu jos malo prebrati, neka prodje ova frka s ciscenjem i premjestanjem velikih stvari po stanu (majstor konacno zgotovio i sutra ce se jos pojaviti da odveze neke stvari... juhuuuuu !!!) i onda cemo to za bebu sloziti i torbu spakirati!!
Mama mi je vec oprala sve pelene i posteljinu za kinderbet i skoro svu robicu ... super 8)
-
majstori
uf mene to tek čeka, taman se selimo u novu kućicu ( napokon ) negdje oko devetog mjeseca, a joooo, to će bit veselo
-
-
-
...
.. da trebali ste kroz prozor se spustati na uzetu!
-
-
... da ... super si
i ja cu sutra festati 8)
-
:D :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-