Ne znam, možda postoji i neki bolji način liječenja, rado bih da ga podijeliš s nama, ali ja bih s velikim oprezom na internetu dijelila savjete tipa - uvijek izbjegavaj antibiotike jer možda će te poslušati netko kod koga će to, ne daj Bože, katastrofalno završiti.
oprosti, ali ovo je malo smijesna tvrdnja, mislim da podcijenjujes inteligenciju posjetilaca ovog foruma.
opet cu ponoviti, nisam ni jednom rekla da treba sjediti prekrizenih ruku kad je dijete bolesno, niti da ga ne treba lijeciti, nego da postoje neskodljive alternative antibioticima, antipireticima i sl. ima ih na izbor - homeopatija, ayurveda, ......, luk, cesnjak...

ha, ha, ali ipak - za upalu uha nasjeckajte luk, stavita ga u carapu i omotajte oko uha - bol prestaje trenutno, a s antibioticima tek za nekoliko sati... ma tko se malo potrudi, moze svasta naci, necu sad nabrajati sto sam sve koristila... trenutno najvise koristim homeopatiju, najjednostavnije, a tako efikasno!
onaj tko ima averziju prema prirodnoj medicini, ili mu nisu dostupne informacije, ili ne zna ili ne zeli do njih doci, nema mu druge nego poslusati sto mu lijecnik kaze. ja, medutim, za takve stvari ni ne vodim dijete lijecniku. ovo sto gore spominjem, "ne zna, ili ne zeli", stvarno ima takvih ljudi, i to puno.