Mališa mi je na jednim super hlačama izlizao koljena i sad bih ja to prekrila nekakvim zakrpama, ali da ne moram šivati, nego ak ima koje se zapeglaju. E, sad - gdje toga ima za kupiti??
Mališa mi je na jednim super hlačama izlizao koljena i sad bih ja to prekrila nekakvim zakrpama, ali da ne moram šivati, nego ak ima koje se zapeglaju. E, sad - gdje toga ima za kupiti??
Mueller CC1, Nama
mueller cc1, u dućanima s opremom za šivanje( npr u ozaljskoj), ali ti moram reći da to zapeglavanje nije isto kao kad se zašije, nego samo brzo i privremeno rješenje.
I moji dečki imaju 4-5 super hlača, izlizanih ili malo poderanih na koljenima. Ja bih im i zašila nekakvu zakrpu, ali nigdje nisam naišla na neke (ustvari nisam naišla na nikakve) lijepe, mislim cool.
Da li takvo što uopće postoji i gdje?
virovala ili ne ali super zakrpe (baš dječjih motiva i za cure i dečke) sam vidila u dućanu "sve po 8 kn".bundevica prvotno napisa
Ja sam kupila jedne takve "na peglanje", ali mi ne stoje baš lijepo na hlačama :/
Gumbek na Jarunskom placu ili u Savskoj nasuprot Westin hotela.
U Frankopanskoj na istočnoj strani u dvorištu je jedan dućan s bižuterijom i priborom za izradu iste, ne sjećam se kako se zove. Tamo sam kupila zakrpe koje se zapeglaju, ali sam dala teti krojačici da mi ih još i lagano prišije (mogla sam i rukom ali mi bilo usput). Cijena je bila oko 8 kuna, dok su one iz Name bile preko 20.