-
MBee, mi smo kod logopeda i defektologa na Goljaku (ista dijagnoza). Uz to idemo privat defektologu i logopedu jer su na Goljaku termini katastrofa - svaka dva tjedna 45 minuta defektolog i 30 minuta logoped
.
Na žalost, imaju premalo ljudi, a Grad im ne daje više sredstava da bi još nekoga zaposlili.
Na ERF idemo na testiranje slijedeći tjedan - oni imaju samo testiranja, ne i terapije.
Suvag nas nije želio primiti :? .
U Klaićevoj smo bili na dijagnostičkom pregledu (trebalo mi je zbog rada 4 sata) - jednom i nikada više - taman da je zadnji defektolog-logoped na ovoj planeti
.
Mi smo izgubili godinu dana tražeći nekoga kome bismo bili "slučaj po mjeri" (ili smo "preteški" ili "prelagani")
.
Moj savjet ti je da pokušaš s Goljakom. Za vrijeme radne terapije (to je defektolog) sam s njom unutra, gledam, učim, razgovaram se tetom Mihaelom koja mi daje smjernice šta i kako dalje, i koje sve vježbe možemo raditi doma. :D
Uz to, puno toga sam naučila s neta ili iz knjiga u zadnjih godinu dana i puno radim s njom doma.
Ako želiš neke tips&tricks rado ću ti pomoći. Skoro svaki dan smo u Zagrebu zbog "nečega", pa ako ti više paše razgovor - reci.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma