Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: patronazna u travnom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno patronazna u travnom?

prijavljena sam u jaski, radjat cu u vinogradskoj, a zivim u travnom odnedavno pa me zanima kako doci do patronazne sestre u travnom (mamutica)? kod koga to mogu provjeriti (dom zdravlja ili....) ili mozda netko od vas zna koja je patronazna za taj dio grada i kako je naci? ne bih voljela traziti patronaznu tri dana nakon poroda pa vas molim pomoc

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

znam da je za Travno patronazna sestra iz doma zdravlja u Dugavama pa ti je najbolje nazvati al 90% rvrdim da je tamo za travno

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

hvala ti. budem probala tako

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ak već nisi i rodila za Travno je patronaža iz Dugava, ali bi bilo pametno da nazoveš i prije nek ideš roditi, meni je svako malo znala doći i mjerila tlak i nešto tak.

To je istina bilo pred 8.5 godina., ali Trvano u međuvremenu je ostalo još tam gdi i prije u Dugave !!!!!!!!

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

U domu zdravlja u Dugavama, odeš jedno jutro prije devet sati tamo ili nazoveš isto prije devet sati i razgovaraš sa sestrom Ljiljanom (ona je zadužena za mamuticu) i dogovoriš se, žena je stvarno super i puno pomogne...i super je kaj ju sretneš puno puta poslje na platou i uvjek možeš pitati što god te zanima...

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa
    U domu zdravlja u Dugavama, odeš jedno jutro prije devet sati tamo ili nazoveš isto prije devet sati i razgovaraš sa sestrom Ljiljanom (ona je zadužena za mamuticu) i dogovoriš se, žena je stvarno super i puno pomogne...i super je kaj ju sretneš puno puta poslje na platou i uvjek možeš pitati što god te zanima...

evo rodila, nasla patronaznu tako kako si rekla i vec smo se druzili nekoliko puta. hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •