izvješće iz graza: h&m krcat, pun svega - ja kao i obično idem u graz samo zbog njega i ev. c&a za klince, ostalo ionako ni ne stignem nešto specijalno obić, a tih dućana ionako ima i kod nas s istim cijenama.
uglavnom, još uvijek sam frapirana što u h&mu do broja 86 ima svega i svačega, a od 92 na dalje moraš povećalom tražit. uglavnom, patriku sam kupovala isključivo 98 i 104 (jer je u 10 mjeseci narastao 11 cm :shock: :shock: :shock: i sad je točno 98, tak da smo broj 92 jednostavno preskočili) uz iznimke par stvari kojih nije bilo većih, pa sam ipak uzela 92.

sebi na trudničkom uzela dvoje ljetne hlače (slonovske ) jer će mi trebat cijelo ljeto - jedne duge, jedne 3/4 i jednu trudničku majičicu, a sve ostalo sam si kupila na netrudničkom jer je aktualna neka trudnička moda, pa je sve u ogromnim brojevima (kad ja stanem u M ), rezano iznad struka, u širinu i dugačko, tak da sam se na netrudničkom stvarno opskrbila svim i svačim što ću moći nositi cijelu trudnoću. Čak sam kupila i jedne netrudničke hlače, toliko rastezljive, koje ću moći nositi još bar 3 mjeseca. nisam kupovala puno ko inače, al uspjelo mi je zdrobit 500tinjak eur samo na patrika i sebe (i formulu naravno ).

ne, Modesty, u h&m ti nije došlo proljeće, tamo ti je već ljeto, sve je kratkih rukava, samo jednu bluzicu sam uspjela naći frtalj rukave.

Na carini nas nitko nije ni pogledao jer smo baš zakačili seobu gastarbajtera za uskrs, ali smo zato čekali.........

Naravno da sam našla i jurića i to su sve bili neki minijaturni, a veliki je bio samo na daljinski i morala sam ga uzet, a dijete ga je danas moralo nosit u vrtić "pokazat djeci", samo sad čekam u kojem stanju će bit kad dođem po njega :/

patrik nikada nije jeo ni majonezu ni kečap, a pokušavamo zaobilazit i ostale "junkove", najjunkovitije što jede su pršut i špek, a čak ni hrenovke u zadnje vrijeme neće. Nažalost, pod utjecajem vrtića nismo zaobišli slatkiše, ali sad s obzirom da ih više ne smije (a ni mama, btw. iz drugačijih razloga doduše), dobro se s tim nosimo. Doduše mlijeko na flašu još uvijek pije, ali zna da prije nego zaspi mora izvadit flašu iz usta.