Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: pribor za male vrtlare

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno pribor za male vrtlare

trebala bih nabaviti alat za vrt - lopata, motika i grablje, da nije ono plasticno za pijesak, a opet da nije pravi alat.
    m. je na vikendici dobila svoj mali vrt i sadili smo cvijece ali s pravim alatom, a to je dosta opasno, svi alati su ostri, siljasti itd.
    ima li negdje za kupiti nesto vise children-friendly? znaci bezopasno, a ipak upotrebljivo?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ima u Turbo Limaču cijela polica, ali nisam baš detaljno proučavala da vidim ima li alata. Mi smo lani u TL kupili neki kompletić sa tri alatke.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hvala ti, pogledat cu

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ima na Trešnjevačkom placu - komplet od tri dijela, drveno-metalni, 15 kn, čini mi se pogodnim i za djecu (ja sam si to kupila za "vrtlarenje" po balkonu, jer su mi sve plastične lopatice-igračke popucale).

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

e to dobro zvuci. gdje, tamo s lijeve strane gdje su oni standovi s kuhacama i sl.?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

lani je bila gomila dječjeg vrtlarskog alata (metalnog) u mercatoru i tl-u. sa sjetom sam ga gledala, tako krasan a nemamo ga gdje upotrijebiti...

ako još nisu dobili, uskoro će.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Baumax ima prekrasne komplete, nije skroz plastično nego nekako gumirano (e baš sam objasnila ). A ima i u Mercatoru, košarica s priborom za vrt.

Mi smo opremljeni svime od kosilice do grabljica.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja se samo pitam da li bi bilo bolje kupiti alatke sa dugačkim drškama (imaju djeca kod nas u parku) - opasnije su ali mislim da su i upotrebljivije, recimo Lea bi mogla ozbiljno grabljati vrt u vikendici na moru. Sa ovim malim alatkama samo čeprka po zemlji.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pa koje su onda to? meni isto trebaju te "ozbiljnije" alatke. dakle da moze iskopati rupu u zemlji za sadnicu, da moze pograbljati za stvarno. ali opet da nije bas sve tako ostro i spicasto. recimo imamo onu malu motikicu ali je na vrhu zasiljena ko noz, a s druge strane ima ona dva siljka kao vile...mislim to je stvarno preopasno za dijete...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lea ima grabljice, i još dve alatke kojima ne znam imena valjda su to motika i lopata, ali sve je na kratkim drškama, a kod djece u parku sam vidjela alatke na dugačkim drškama - recimo takve grabljice su kao prave, mogla bi stojeći sa njima pograbljati travu. Te dugačke drške, štapovi, mi se čine opasni, možda zato što djeca sa tim mašu po parku.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi imamo dvije razlicite lopate (jedna onako na spic - zuta, jedna cetvrtasta - zelena, bila jos jedna, za kopanje rupa isto cetvrtasta - narandjasta, ta je nastradala), grablje za ravnanje zemlje - crvene i grablje za lisce - narandjaste. sve metalno nasadjeno na drvene dugacke rucke. moze koristiti dijete od tri godine nadalje. jest opasno, nije za pustiti da vitla time kakogod, ali moze se uz nadzor odraslih, lijepo koristiti...

nas je pribor vec star (ima preko pet godina), prilicno izrauban, kupljen je bio u kopru u mercator centru, sve u kompletu i u velikoj platnenoj vreci.

istih takvih vidjela sam nedavno za kupiti u pevecu - onako, rinfuzo, komad po komad nisam gledala cijenu, nazalost...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Meni se dugačke drške ne sviđaju možda zato što Andrej ima tendenciju da mlatara štapovima oko sebe, pa stalno gledam hoće li nekoga ili nešto razbiti.
    A ovih alatki, koje sam spomenula, ima za kupiti na Trešnjevačkom placu s jugoistočne strane, tamo blizu Spajića a vidjela sam ih i kod onog stričeka koji prodaje plastiku u Srebreničkoj ulici (na prilazu placu).

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

sad u TL ima i s dugačkim drškama

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Zaistač alatke ima za kupiti u Pevcu, a nalaze se pored alatki za odrasle. Ima svega, čak i grablji za lišće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •