Ja imam ajmo reći problem koji će vam možda biti smiješan,al meni više nije.
Evo riskiram da ispadam nezahvalnica,no meni je MM malo naporan.U smislu prevelike količine ljubavi i cupkanja za mnom po kući.
Nemojte me krivo shvatiti,volim svog muža baš iskreno i mogu reći,baš od srca,da nas vidim zajedno zauvijek.
Ali ja nisam osoba koja će sto puta na dan reći volim te,ljubiti ga po sto puta na dan,jednostavno nisam takva.I brine me što sam prema njemu postala otresita,pogotovo sad pred porod kad me da prostite smeta da me bilo tko dira a kamoli uhvati za guzu

,pa reagiram dosta grubo na njega,a on to stvarno nije zaslužio.
Čitam ovo o problemima s kompom,on se zna igrati s djecom na njemu,no većinu svog vremena kad ne radi(dobro,i ode na svoju kavicu tu i tamo jer doma ne puši)on je fokusiran na mene!Da ga bar nogomet zanima !!!!Da bar ima hobi(da ja malo odahnem,ne mogu vjerovati da ovo pišem,grozna sam sama sebi)da li je to pomanjaknje prostora?
Od kad sam ,iz više jako dobrih razloga,konačno donijela odluku da se preselimo u njegov rodni grad na moru(tu nemam sumnji,da se razumijemo),on je totalno poludio!Uzdignuo me na neki pijadestal na kojem se ja dobro ne osjećam.
Kako da riješim stvar na obostrano zadovoljstvo,da ga ne povrijedim?
Znači,kod mene nije problem manjak,nego višak komunikacije?