Stranica 7 od 14 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 654

Tema: Mjesto za jadikovke

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Maria ali moram se nasmijati zbog načina kako si ju napisala

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

joj maria tako sam se dobro nasmijala, oprosti, vjerujem da tebi bas i nije bili smjesno

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ajme maria.... post je takav da mi je žao ali te ne mogu žalit... smijem se ko glupača sama sa sobom i u neugodnoj sam situaciji pred publikom koja misli da sam makla na živce....
    ahahahaha

oprosti, žao mi je zbog ključeva

p.s. smajlići su 8)

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Evo i ja da se pridružim... a u biti ne znam na kojeg od mojih muškaraca da se požalim... na MM ili na K.
    Od kad se rodio K. je poprilično živahno dijete koje ne spava.. NIKAD.. Noću se budi svahih sat i po, dva u najboljem slučaju. U najgorem (kao noćas) se probudi u 3 i po pa krene sa cicanjem, ne cicanjem, igranjem, polu spavanjem, skakanjem po krevetu, ležanjem po meni (ne treba mi sauna), a kad sve to dosadi padne i koji ugriz za bradavicu preko grudnjaka (u najboljem slučaju) ....... i onda sve iz početka.. I tako do cca 6 i po. Dok ne svane... a onda je već totalno budan...
    Ne da sam na izmaku snaga nego više ne znam kako se zovem... mozak mi je vjerojatno presušio ko osušena šljiva... jednostvano ne radi više od nespavanja zadnjih godinu dana (računam i zadnja 2 mjeseca trudnoće) Ne znam kako rješiti problem ne spavanja, ne znam kako ga odbiti od dojenja jer mi se ćini da je to problem... susjedi se već raspituju što mu je kad vrišti od 4 sata ujutro :? ... ja jednostavno ne mogu višeeeeee.

E sad mogla bi puno toga napisati i o MM - ali ... možda drugom prilikom kad me još malo naživcira.... ili kad se uspijem s njim posvađati jer ''on radi'' pa je umoran i mora spavati popodne

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

E, a jel se smije ovdje o svekrvama?

Neću dugo.

Moja sveki i ja imamo tipične probleme. Ali šokirala me kad nije došla na Mijin roćkas jer smo ga priredili kod mojih (a inače su si oni međusobno dobri) a ne u našem stanu od 24 m2. A kad smo pitali nju da li možemo kod nje u vrtu nam je rekla da će biti ružno vrijeme (nije bilo).
    I sad nakon cijele priče više ne zna kako da okrivi nekog drugog za to pa je rekla curi koja radi za nju (a inače je moja kuma) dok joj je davala otkaz da je ONA kriva što ona nije išla na unukin roćkas.
    I što da čovjek kaže na to.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj bubek prvotno napisa
    Da znam draga koksy i ja sam tako govorila dok se nisam i sama suočila s takvom situacijom!Sada vidim koliko je to lako reći ali tako teško napraviti,teško se odlučiti na tako drastičan korak u svom životu ...Pokušavam ovu situaciju srediti na miran način sa mm ,sada je na "uvjetnoj" ...za dalje ćemo vidjeti :/
    bojim se da je sa nasilnicima u obitelji ista situacija sa uvjetnom kao i sa ostalim nasilnicima: drže se uvjetne dok ne istekne, a onda .... Ne želim biti vještica, samo primjećujem, sorry ako te to boli.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    Citiraj elin prvotno napisa
    Odustah od MM, idem naći ljubavnika 8) i neću Moovera.
    Ha? Šta ja? Opet sam nešt skrivio??? :? :shock:
    ma ništa, samo se onako, zbog tvoje opsesije veličinama, a ja :/ (vidi temu Kako spriječiti opuštene dojke)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A što mogu kad sam slaba na njega

evo ga, globalno zatopljenje.........................

bubek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Prije svega hvala na podršci,curama koje me podržavaju
    Citiraj elin prvotno napisa
    Citiraj bubek prvotno napisa
    Da znam draga koksy i ja sam tako govorila dok se nisam i sama suočila s takvom situacijom!Sada vidim koliko je to lako reći ali tako teško napraviti,teško se odlučiti na tako drastičan korak u svom životu ...Pokušavam ovu situaciju srediti na miran način sa mm ,sada je na "uvjetnoj" ...za dalje ćemo vidjeti :/
    bojim se da je sa nasilnicima u obitelji ista situacija sa uvjetnom kao i sa ostalim nasilnicima: drže se uvjetne dok ne istekne, a onda .... Ne želim biti vještica, samo primjećujem, sorry ako te to boli.
    Ako ne želiš biti vještica,onda ni nemoj biti! Svjesna sam ja da je mogućnost da mi se to opet dogodi velika,ali neću odustati samo tako!Ustrajat ćemo i mm i ja u tome da dovedemo naš zajednički život u normalu,ako je to moguće!A ako nije odnosno ako nakon nekog određenog vremena,truda i rada na nama uvidimo da stvari jednostavno ne funkcioniraju tek onda ću mu moći reći ZBOGOM!To sve najviše radim zbog našeg malog anđela kojem želim pružiti sve što je u mojoj moći a namanje što mogu je život uz oca i majku...

bubek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

namanje=najmanje

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Bubek, u potpunosti te razumijem. Mene MM nikada srećom nije udario ali je napravio neke stvari za koje sam rekla da mu nikada neću preći preko toga pa sam ipak oprostila. Znam koliko je teško samo tako reći zbogom. Moj savjet ti je da malo poradite na tome a ako ponovi ili se situacija ne popravi onda je stvarno vrijeme za rastanak, a što se tiče djeteta ono će imati i mamu i tatu bez obzira dali ste u braku ili ne.

SRETNO

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bubek, sve shvaćam. Pusa.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Baš je to zanimljivo kako prelazimo preko stvari za koje nikad nismo mislili da možemo. Ne kažem da je to krivo, nikad mi se nije dogodilo, a nadam se da neće... Baš sad razmišljam što bi ja napravila. Da me to netko pitao prije 2 godine rekla bi da NIKADA ne bi oprostila udarac, ali sada...ne mogu reći.
    Ipak, sada sam sigurna da ne bi oprostila prevaru, ali da mi se dogodi...tko zna, možda ipak bi. Nadam se da ne bi.
    Krenemo od malih stvari, malih kompromisa, a na kraju nam se dogodi da se pitamo kamo su nestale vrijednosti u koje smo vjerovali dok smo bili mladi i nadobudni. :/
    Vjerujem da je i moja mama nekad davno rekla. "Ja nikad ne bi..." Ali, eto, je, oprostila je... Ne čak ni oprostila, pomirila se s nekim stvarima i tako živi. Nadam se da ja neću.

bubek, želim vam sreću da to riješite kao dvije odrasle i odgovorne osobe...

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa
    Baš je to zanimljivo kako prelazimo preko stvari za koje nikad nismo mislili da možemo. Ne kažem da je to krivo, nikad mi se nije dogodilo, a nadam se da neće... Baš sad razmišljam što bi ja napravila. Da me to netko pitao prije 2 godine rekla bi da NIKADA ne bi oprostila udarac, ali sada...ne mogu reći.
    Ipak, sada sam sigurna da ne bi oprostila prevaru, ali da mi se dogodi...tko zna, možda ipak bi. Nadam se da ne bi.
    Krenemo od malih stvari, malih kompromisa, a na kraju nam se dogodi da se pitamo kamo su nestale vrijednosti u koje smo vjerovali dok smo bili mladi i nadobudni. :/
    Vjerujem da je i moja mama nekad davno rekla. "Ja nikad ne bi..." Ali, eto, je, oprostila je... Ne čak ni oprostila, pomirila se s nekim stvarima i tako živi. Nadam se da ja neću.

bubek, želim vam sreću da to riješite kao dvije odrasle i odgovorne osobe...

sve potpisujem!
    ja sam trenutno jako loše sa mojim mužem, ono klasika mama-ja-svekrva-on-mama-ja-A-itd.itd.

iako ja pokušavam popričat s njim, on neće me slušat, samo me odurno odbije riječima NE ZANIMA ME!! I tako hodamo po kući ko dve tuke, niko ništa ne govori, meni je dosta ponižavanja i molenja, ovaj put se ne osjećakm krivom, s njegovom mamom sam riješila, ali on se ne da!! navikao je da se ponižavan, podilazim mu, ali više nemam snage!

šta navede ljude da se rastanu ako se ipak vole?

baš se osjećam loše...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

manjak razumijevanja i tolerancije.

nataša

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Meni je bolesno i krajnje nekulturno stalno petljanje roditelja u brakove svoje djece!

Čak i kad je u najboljoj mjeri!

Možda misle da još nisu sposobni za samostalan život (iako su dječica davno prevalila 30.-tu ) i da im treba stalno kvocanje!

Ljudi moji, live and let live!

Joj, satra' me taj svemoćni balkanizam.

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I kod mene je sitacija grozna.

Ja i suprug smo stalno u konfliktu radi njegovih i ne vidim izlaza tome

Ma....

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hajde da se i ja pojadam
    Trebala sam iza Velike gospe ići još jedno tjedan dana na more sa L i da dovezem seku u Zg jer ide na pripreme za ples.
    Već sam i obradila malu nečakinju da ide samnom (vraća se sutra s mora di je već mjesec dana, al svejedno je pristala) da mi bude iza s L da malac ne šizi.
    I MM se složio s time - da bi sada za vikend bili kod njegovih i on se fino dogovorio s majkom da ju (taj tjedan kad sam trebala biti na moru) vozim na terapije. Slomila žena petu prije 4 mj i još ne staje na nogu :shock: ili
    Tak da samo L i ja fino zvisili
    Jer važnije je da ju ja vozim (iako može i susjeda zamoliti) nego da dijete bude još malo na moru
    Što reći? Luda sam kao puška. Uhhhhh

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

šta nema autobusa?

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj štrigica prvotno napisa
    šta nema autobusa?
    Za koga misliš?
    Za seku ili svekrivu?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

pa svekrivu dabome...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma ne može ona jadna hodati
    Koristi se štakama i dr. joj kao rekao da ne smije stajati na nogu, pa se jadna izmući tako hodajući
    Da stvar bude bolja - do vlaka ima 5 min. i od vlaka do terapija (DZ Sesvete) valjda 1 min.
    Znaći sve zajedno najviše 15 min. A ja svaki dan izgubim po sat i po

I naravno za to vrijeme MM izlazi s posla (radi kod mog starog) i čuva L.
    Ni to mu nije problem, al kad ja trebam usisat ili štajaznamšta onda ne može ak L nije super dobre volje
    Uh još jednom grrrrrrrrrrr

A ja radi mira u kući, grizem jezik i šutim dok ne puknem.

joj, a onda si opet mislim - ipak je to njegova mama.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Da, a busom će na kraju seka sama (14 god.) valjda bu sve ok

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

pa šta ne bi bilo lakše da tm izađe s posla i umjesto baby sittera glumi taksistu? al nije svejedno...
    a ti zbog tog sata i pol dnevno gubiš predivan tjedan na moru

ja bih bila zelena/sijevajućegpogledai

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

de ti njima napravi palačinke sa nadjevom od ricinusa

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    de ti njima napravi palačinke sa nadjevom od ricinusa

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    manjak razumijevanja i tolerancije.
    i komunikacije

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

joj, a onda si opet mislim - ipak je to njegova mama.

pa šta onda???????

kao da govorimo o kraljici majki, a ne o jednoj običnoj ženi, koja je rodila sina, i koja samim tim ima privilegije tog sina kao da je napravila ne znam šta i sve joj se oprašta, i tolerira, i prilagođava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja ću poludit više od tog posebnog tretmana!!

pa ja mojoj mami nisam titrala ni stotinu koliko moram svekrvi i koliko joj titra MM, jer ona je rodila kćer, a ne sina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kakva zgubidanka(moja mama)!!!!! ALI KAD RODIŠ SINA, TO JE PUN POGODAK!!! UVIJEK ĆEŠ IMATI SNAJU KOJA ĆE TI TITRATI, ALI ĆEŠ JOJ TI SVEJEDNO ZAGORČAVATI ŽIVOT, A SAMIM TIM I BRAK!! I NIKAD NEĆE BITI DOVOLJNO!!!
    I ovo sve udvostručavam, kad svekrva ima dvije snaje, e tek je onda na konju

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Prvo su me iza 10h zvali iz vrtića da dođem po decu jer Matija ima vaši. Onda sam se preganjala sa Borisom oko ručka i oko spavanja a sa Matijom oko sprejanja protiv vaši. Onda sam pohovala paprike za ručak i pri okretanju mi jedna padne sa viljuške i vrelo ulje me pošteno ispeče po desnoj nozi, uglavnom po stopalu. Boris i dalje čendrav. Momci otišli kod komšinica na kupanje u novom bazenu - Boris preronio 1.5m jer je precenio dubinu. Na kraju Matija padne sa bicikla i zubom razreže gornju vilicu - krvi ko u hororu. Trenutno spavaju - Matija gladan i žedan jer ga boli usna koja mu maltene dodiruje nos

Meni se ne spava

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ajme

clumsy

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    ajme

clumsy
    X ajoj

Al moram priznati da sam se i nasmijala.
    Hajde barem je to sve iza tebe

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj štrigica prvotno napisa
    pa šta ne bi bilo lakše da tm izađe s posla i umjesto baby sittera glumi taksistu? al nije svejedno...
    a ti zbog tog sata i pol dnevno gubiš predivan tjedan na moru

ja bih bila zelena/sijevajućegpogledai
    Bilo bi puno puno lakše, aliiii da gospon ima vozačku.
    Preljena guzica da bi išla polagati
    Al sam mu zato već rekla da ja ne idem raditi dok on ne položi vozački - pa nek si misli. Neću ja vozit L stalno u vrtić, a on će hladit j*** ili će mi susjedi podizat dijete

maria71 - ove palačinke su ti stvarno dobra ideja

nataša - ne znam ni ja šta onda
    Užasno me to živcira da joj se tako podilazi - i još ona kao: jooj pa nemoj ti sad zbog mene da ne ideš na more - ali svejedno je pristala da ja vozim
    Ma nemam riječi, a ak se posvadim s MM onda sam imam s***a bezveze.

Ne kužim te muške - i moj stari titra oko mame si (moje bake, jelte) i moja majka je luda.
    Ovoj sve on mora kupiti, stalno joj se nekaj trpa u frižider, pa u škrinju - baka ima klope za 5 godina valjda.
    Ma katastrofa - da sad ne nabrajam.
    A opet ima i moja mama sina koji se ne ponaša tako :/
    Pa mi sada iz svega proizlazi pitanje - dal je to do sina ili do mame :?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

do majke koja ga je tako programirala pardon odgojila

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

i tako se opet vraćamo na temu utjecaj majki na sinove... rekla sam vam ja da postoje i oni koji su pitali mamu smiju li se ženit :shock:

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa
    ALI KAD RODIŠ SINA, TO JE PUN POGODAK!!! UVIJEK ĆEŠ IMATI SNAJU KOJA ĆE TI TITRATI, ALI ĆEŠ JOJ TI SVEJEDNO ZAGORČAVATI ŽIVOT, A SAMIM TIM I BRAK!! I NIKAD NEĆE BITI DOVOLJNO!!!
    I ovo sve udvostručavam, kad svekrva ima dvije snaje, e tek je onda na konju
    ajme meni, ja iman dva sina

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kahna, meni je ova recenica kljucna:

pa nemoj ti sad zbog mene da ne ideš na more
    tebala si ju iskoristit i rec "u pravu ste, jel se mozete vi nekako snac, evo susid jure se ponudija da vas moze vozit (karikiram, al ponudi joj neko drugo rjesenje osim sebe), a meni i L bi puno znacilo jos tjedan dana na moru da se dijete okupa, znate kako je sunce zdravo za malu djecu a i meni ce dobro doc"

tm dobro operi i reci da pusti tebe da se dogovaras o stvarima koje se ticu tebe uostalom ni ti njega ne nudis na uslugu svojima jel da?

reci mu da te doveo u neugodnu situaciju jer si tila ic na more (sad vise nije bitna tvoja sestra jer ce onda ispast prica nasi i vasi tj. tvoji i moji, skoncentriraj se na sebe i na L)

ja bi inzistirala da odem na more, mislim da ti je puno stalo samo si se brzo predala

razmisli sta ti je lakse podnit: da se sveki musi par sati pa ju prodje (jos uz tvoju dobru argumentaciju mozda se uopce ne bude ljutila) ili da ti i L ostanete bez 7 dana kupanja, odmaranja, suncanja na moru koje si ne mozete bas tako cesto priustit, a defnitivno je zdravo i za tebe i za dijete.

jesan te uvjerila? aj sad ti njh

znan da su nekad teski i komplicirani ti obiteljski odnosi, al ja mislim da je sad stvar u tvojim zeljama i tvom tjednu mora sa svojim djetetom, a vjerujem da se baka moze snaci pa uostalom i odgodit tu terapiju za iduci tjedan?

nadam se da cete se ti i L jos kupati ovo ljeto

clumsy

natasa

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I moja sveki ima 2 sina . I bilo joj je super dok jo ja jednoga nisam otela . Sad ovog drugog jadnika maltretira duplo više, ali nadam se da će i njega netko jednog dana oteti.
    Na početku je bilo malo teško objasniti MM-u da mora poslužiti privilegije i da ne može na svaki njezin poziv otrčati upomoć. Onda sam postigla da se prvo pita mene da li imamo kakve planove, a onda se tek trči upomoć.
    E sad se više uopće ne trči upomoć, njezine ispade se ignorira, i više ne trčim za njom da se druži s unukom.
    Doduše, ne trči ni ona za nama. Ali to je već njezin problem, što ne vidi unuku po mjesec dana jer nema vremena, a živimo 10 min vožnje od njih.

bubek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

kahna draga idi na more sa svojom ribicom,ne brigaj za sveki,snaći će se ona i bez tebe!Nije kraj svijeta ako odeš i ako postoji mogućnost da sveki kasnije mrgunđa,znaš da će je brzo proći!

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nije tu toliko problem u svekrivi koliko u MM.
    On si je zatrubio da ju moram ja voziti i točka, sad ako proturiječim - bit će kao - ja ne cijenim njegove, nije mi stalo do nikoga osim do mojih - i bla bla - što nikako nije istina. Daleko od toga. Uvijek volim pomoći kad mogu i kome mogu, ali ovakve situacije me jako jako ljute i rastužuju. Nema baš široke vidokruge (MM mislim).
    Da ne pričam o tome da ju zovem ''mama'' od kad smo se uzeli. (To je tak kod nas običaj i to mi je normalno) al njemu su moji gosp. i gđa.
    Ma svega tu ima kad se zagrebe ispod površine.
    To si MM u biti brije neki film.
    Naime, mi smo već bili sve skupa mjesec dana na moru (1 tjedan sami i 3 tjedna s MM) pa kao dosta nam je. Da ne pričam da bi da se mene pita bila dolje cijelo ljeto.
    Pa imam besplatno - kod mojih, tako da si i ne moram ništa ''priuštiti'' osim benzina i cestarine.

A sveki mi nije neka velika briga - ne podilazim ja njoj i uvijek joj velim kaj je ide i sve 5. Ili jednostavno ignoriram.
    Ak se hoće ljutiti nek se ljuti, ak ne opet ok.

Mislim si s druge strane - sad kad me usosio za ovih tjedan dana - otići ću ja u 9 mj. (moji su tam do 11 ) pa nek si misli.
    Bubek - bum ja na moru - bez brige - samo ne sada

Eto, sve sam ovo otvorila iz te nepravde koju mi je MM napravio radi svoje majčice. Jer ona je a njegovo dijete na drugom mjestu

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Vidim da smo zaglibili u obitljskim odnosima...
    e tu bar imam materijala za jadikovke...

Moja sveki je jako bolesna (multipla i jedan moždani nakon kojeg joj je oduzeta desna strana), ali ona i nije toliki problem. problem su mm i sogori i sogorice ( komada 6 ukupno). Oni svi imaju potrabu vječno žaliti bolsnu mamu i to na način da se forsira druženje.
    Zoran primjer: J. ima 2 mj, oni dođu kod nas vidjet unuke i na kavicu. meni to znači jedno popodne pospremanja , pečenja kolača prije posjete i pospremanje do ponoći nakon posjete. dođu oni ( nih 6), sa bar sat vremena zakašnjenja i totalno se razočaraju kad im kažem da beba spava
    (ne komentiraju, razočarenje je vidljivo samo na njihovim facama) malo se poigraju sa T i u to se J probudi, ja ga nahranim i donesem da ga vide, a dijete neće nikom na ruke, ni mm jer se prepao gužve, a oni svi krenu: pa daj ga malo baki... Ja popustim , malac se razdreči tako da nam uši para, pa ga ja za sekundu doslovce otimam da ga smirim uz komentar: jasno da se dere kad mu ne daš da se navikne.

Da izbjegnem svađu, odem s malim u sobu, mm čitavo brijeme šuti ko p***a.

To je samo jedan od primjera koji se ponovio nebrojeno puta u ovih 2 godine. Sad je J. veći i jako je živ, pa kad ga proba netko dobit da sjedi u krilu, on bježi ko oparen. i mm se okuražio pa im kaže da ga ostave na miru, ali jako rijetko.
    Sa T. nemam tih problema jer on sam ocijeni koliko će pažnje kome dat.

Da se razumijemo, sveki se ne petlja u naš brak, živ dovoljno daleko da nema prilike, ali šta sam ja stvarno hodajuće zlo jer ju ne žalim i sve podređujem njoj? oni samo s mojom mamom kad se vide iskomentiraju kako smo mi ipak jako balavi i krivo odgajamo tu djecu, ali na to sam oguglala.
    Sogice sam već ranije spomenula, a na šogore nemam prigovora(osim navedenih), oni su za sd zakon.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mislim da ću sa svojom pričom pobrat ovacije.

MM je jučer sa djecom i jednim frendom krenuo na Sljeme, da se malo naigraju i nadišu zraka.
    I cijeli dan su se lijepo igrali i disali zrak kad je pri povratku moj pametnjaković odlučio krenuti šumskom cestom "da vidi kuda će stići".
    Po polublatu.
    Sa Škodom Fabijom.
    Moj pametnjaković odlučio je djeci priuštiti off road avanturu.

I nakon dva sata drndanja po šumi zapeo u guduri iz koje nije mogao ni vrit ni mimo, gledajući 40 metara udaljenu cestu i neku vikendicu sa zagorske strane sa kosine od cca 70°.

Uzeo je djecu na ruke i krenuo sa frendom silazit kroz šumu do viksi da pozove pomoć (naravno na mobitelu 0 kuna).
    Vikendice naravno prazne (radni dan).
    Djeca hvala premilostivom Bogu super raspoložena, njima je to bila nenadjebiva avantura dok je MM gutao knedle i nije htio priznati da je ispao djetinjasta budaletina.
    Ja sjela sa susjedom u auto i odjurila po djecu u Bistru.
    Ajd poveli smo i MM i frenda-suučesnika.

Moja budaletina je danas od jutra do popodneva pokušavao sa tamošnjiom susjedima-zagorcima kojekakvim pomagalima (traktori, bageri, konji) izvući auto.

Uspio je.

I ne zna koliko je sretan zbog tog uspjeha jer sam mu u suprotnom bila sposobna glavu otkinut zbog nepromišljenosti.

Eto, ukratko, pa molim komentare.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mamasch kaj da komentiram, kaj uopće pametan čovjek može reći na takvu glupost. A da si to ti napravila....

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Eh da sam ja tak nekaj napravila ispala bih babetina koja se gura di joj nije mjesto, "kaj nemaš pametnija posla", glupača, koza i ostalo.

mislim, kaj da vam velim...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

posljedica mu je dovoljna lekcija

tako smo prijateljica i ja u spuštanju sa sljemena krenuli za nekim ljudima, ka jelte: sve staze vode u Zg

kad odjednom, neko selo, mala crkvica, onako ka iz pričice

e .. šta sad?
    di je tramvaj?
    kako ćemo sad

i već nas hvatala panika (sačuvaj bože pitati ikog gdje smo )
    kad vidimo onaj predivni prastari ZETov plavi autobus :D

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mamasch, kada čovjek ovako čita, može si i nasmijati, ali da je to proživio, vjerujem da ne bi bilo smiješno niti najmanje.
    a ima i jedna pozitivna iz te priče: ako ti ikad išta spomene na tvoju vožnju i tvoje putanje, uvijek ćeš moći reći: a jel se sjećaš kad si onomad sa djecom zaglibio....

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    tako smo prijateljica i ja u spuštanju sa sljemena krenuli za nekim ljudima, ka jelte: sve staze vode u Zg

a mi smo jednom, dok su Okučani još bili okupirani, krenuli kod dide i bake u Sl.Brod i kao vidimo da neki auto ispred nas ide u istom smjeru, pa i mi za njim. dok se nismo sparkirali u njihovom dvorištu. naravno, trebam li napomenuti da je bilo na nekoj drugoj strani svijeta
    ali zato sada imamo dobru priču: a jel se sjećaš kako smo se onom tipu sparkirali u dvorištu?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

e .. šta sad?
    di je tramvaj?
    kako ćemo sad

Moja sestra je doživjela slično. Pitali su tako nakon par sati hodanja nekog čovjeka: Jel blizu grad (misleći na Zgb), a čovjek pita: Koji grad?
    Pa Zagreb.
    Bliže vam je jedan drugi grad

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa

e .. šta sad?
    di je tramvaj?
    kako ćemo sad

Moja sestra je doživjela slično. Pitali su tako nakon par sati hodanja nekog čovjeka: Jel blizu grad (misleći na Zgb), a čovjek pita: Koji grad?
    Pa Zagreb.
    Bliže vam je jedan drugi grad
    MGrubi

Anci al nebi im bila u koži :/

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ajme skuzaj al ja san se vec tu

Citiraj mamasch prvotno napisa
    moj pametnjaković odlučio krenuti šumskom cestom "da vidi kuda će stići".
    .
    pocela previjat od smijeha, iako vjerujem da tebi nije bilo smijesno

gledaj to s pozitivne strane, djeci je to bila:

je to bila nenad*ebiva avantura

izraz ti je 8)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa
    Mislim da ću sa svojom pričom pobrat ovacije.
    Ma daaaj, ovo je baš fora... ne kužim sad više ove jadikovke, postale ste jako razmažene i svaki vrag vam smeta... pa što ako su malo zapeli???

Meni danas tuča uništila auto, pa nikom ništ, nisam ni trznuo...
    U utorak sam privremeno ostao bez dva prsta na nozi (ozdravit će, zarast će za koji tjedan), boli ko vrag al hebga, izdrži se, znalo je u ovoj temi bit stvarno ful jadnih ljudi s puuuno većim problemima... hebeš škodu fabiju!

Stranica 7 od 14 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •