Definitivno ste me utješile što se tiče mojeg stanja, imala sam ozbiljnu namjeru dr. nagovoriti da me pošalje na detaljne pretrage. Inače imam problema s migrenom i bila sam uvjerena da je to s time povezano io da imam neku tumorčinu veču od glave.
primjer: Sjedim s MM za večerom i pita me: Si bila ovaj mjesec na zavodu, ja odgovaram naravno i vadim knjižicu da dokažem, pa bila sam još 3.02., a on meni: Je draga, ali sada ti je 16.03. Ma u zemlju propasti, izgubila sam negdje skoro cijeli mjesec.
Također zaboravljam sve sitnice, ne znam više rođendane, godišnjice i sl. dogovor ako odmah ne zapišem na bar tri mjesta zaboravim. Pita me susjeda gdje sam kupila majicu, a ja ne znam što sam ručala prije sat vremena.
Trenutno sam u panici jer nisam zapisala kada sam dobila zadnju M i kada treba doći sljedeća, ma znam da je tu negdje ovih dana, ali već me hvata panika.
Pospremanje u tipu "da znam gdje je" su za stvari koje više nikada neću trebati jer ih je kasnije nemoguće naći ililti popapala mica maca.
U zadnje vrijeme imam jedan izgovor za sve što zaboravim, ne mogu se sjetiti isl. Pa daj se sredi, ne očekuješ valjda od mene da se toga sjetim pa ja sam ti na porodiljnom 8) . Brat me samo zbunjeno gledao.