-
ne dobivam obavijesti...
Ne dobivam obavijesti o pp-ovima i odgovorima na temu.
Jel i drugima tako, ili sam ja nešto zeznula?
-
Na jednom drugom forumu mi se dogodilo isto, pa sam u profilu promijenila adresu na koju primam obavijesti i mailovi su počeli stizati. Pokušaj tako.
-
Ja sam isto skužila da za neke teme koje pratim ne dobijem obavjest o odgovoru. Isto mi nije jasno zašto? :?
Jel ja nešto krivo napravim ili?
-
-
Da, ako ne dobivate obavijesti, svakako prvo provjerite da ne odlaze u spam
-
-
Moguce je da neke baca ako nadje neku kljucnu rijec (prema kojoj definira spam).
-
Ok, onda gnjavim MM da pogleda i da fix problem. Valjda zna, a ak ne, opet se javim.
Hvala
-
Evo provjerila i nema ništa u neželjenoj pošti. A opet sam lutajući forumom našla odgovorenih tema koje pratim, a obavjest nisam dobila.
Ne kužim u čemu je kvaka :/
Sorry
-
meni nije bilo poruka u neželjenoj pošti, nego sam pronašla opciju (na yahoo) da mi pojedine adrese blokira. Ti mailovi nisu nigdje dolazili, odmah su mi se brisali.
A dok sam primala obavjesti preko htneta, neke su mi bile označene kao spam, a neke nisu.
Kahna, jel primaš mailove preko outlook Expressa, ili kako?
-
Na gmail. Ja sam samo gledala u neželjenu poštu (odnosno MM, ja sam tak sposobna da ni to nisam znala).
Ne znam u čemu je problem
-
Da, a kako da znam jel ih onda briše ili ne. Ja nisam ništa prijavljivala kao spam, tak da sumnjam da on sam nekaj radi. Ili?
-
Ako ih nadjes u spamu, samo ga oznacis i kliknes na "not spam" i onda bi sve trebalo biti ok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma