-
2 recepta od iskusnih pekarica tražim
Evo, ovako, tražila sam tu po forumu ali valjda je pretražnik slab kad je komplicirano objasnit 
Imam super recept za kremšnite (obične), imam i onaj za olfo (ili tak nekak), ali mene zanimaju čokoladne ???
Naime, probala ja u ovaj obični recept samo uvaljat čokoladu u prahu, ali njet! ne valja! sve se razgnjecalo... pa me zanimaju vaša iskustva... može li se dodati čokolada, treba li onda više brašna i tako... ja bi rado eksperimentirala ali su moji kritični... pa ako nije dobro, ne valja....
Drugi recept koji tražim je zapravo samo za biskvit... ako ste ikad jele one voćne kocke u Vinceku... dolje neki biskvit a gore šumsko voće i preljev za torte... biskvit je neki poluprhki, kao za pite ali je deblji... ima ko kakvu ideju?
Inače, volim peći kolače i "izmišljati" neke nove recepte, odnosno stalno nešto kemijam i mijenjam u temeljnom receptu... (mm kaže da nisam "normalna", kaj kemijam kad mi sve lijepo piše) samo mi treba još staža da bi bolje ispalo... ako ima kakav topik gdje se raspravlja o mijenjanju recepta, molim moderatorice da slobodno tam presele
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma