-
Pomoc, molim vas!!!
Sigurno je bila vec ova tema, ali ja stvarno nemam vremena za traziti pa vas tako molim da mi pomognete!
Prvo da vam se pohvalim da sam u subotu 01-03 rodila prekrasnu curicu, zove se Soraya
. Rodila se sa 4150 gr...pocela sam je dojiti nakon par sati i nije da je islo bas nesto genijalno, ali dobro, mora se i ona nauciti a i za mene je opet da se snadjem.
prvo je hvatala samo vrh bradavice i zato mi se malo ostetila i boli me al nema veze, svaka 3 sata sam je dojila. piski dobro i pocela je dobro kakati ali problem je drugi. Previse je izgubila na kilazi. Cak je jucer bila ispod crte i ja sam je jucer cesce dojila i duze i sve mi se cini da je super islo, ali danas je vaga pokazala da je jos 50 grama izgubila
To me uzasno pogodilo i tad su pocele suze padati, i padaju mi cijeli dan. Sad joj moram davati svaku sisu po 5 min i onda 60cc umjetnog. To me toliko boli, ja sam mislila da ce sve biti u redu sa dojenjem. Dojila sam starijeg godinu i po, ovo ljeto sam prestala i sve je bilo uvijek u redu. Ja toliko zelim nju dojiti ali se bolim da ce mi mlijeko na taj nacin skroz otici!
sta vi mislite? sta da radim i sta ne?! Zivim u Nizozemskoj i mislim da tu stvari malo drugacije idu nego u Hrvatskoj...a ja vjerujem samo vama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma