Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: pitanja za dvije dojilje...

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno pitanja za dvije dojilje...

Pitam za sestru i prijateljicu..Prva se iskljucivo izdaja za svoje blizance. Skoro im je dva mjeseca. Nije problem sa izdajanjem nego nju muce grozne akne. Prije poroda dok joj je prepisao neku kremicu kao sigurna u trudnoci. Bila je skepticna tako da recept nije ni podignula. Moje pitanje ima li sto bi ona smjela sigurno koristiti dok doji da ukine akne?

Drugo je pitanje za prijateljicu. Naime ona doji svoju 6mjesecnu bebicu i muci ju kilaza. Nije skoro nista skinula. Nije probala sa dijetom zbog dojenja ali jeste vjezbala. I bebica nece da doji dok god ona vjezba. Izgleda da bebi mlijeko promjeni ukus. Pitanje? Kako skinuti kilazu da bebica ne ispasta? Jeli moguce?

Hvala...

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Možda da proba sa dr. Hauschkom. Postoji par kremica i maski (maska od gline je super) za problematičnu kožu, a sve je isključivo na biljnoj bazi i može se koristiti za vrijeme dojenja!

mama Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Iako pričaju da dojenje skida kile, ja sam sva tri puta nabila kile nakon poroda baš za vrijeme dojenja . No ne uzbuđujem se, MM isto ne, tako da tko ga šiša, bitno da beba cica!

Mislim da je kod mene problem što volim papati a inače se puno krećem pa se to potroši, tj imam dosta fizički posao, a sada nemam gdje potrošiti te kalorije jer sam unutra i ništa se ne krećem...

Eto od mene nikakav savjet

Nadam se da je netko pametniji

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Što se tiče lijekova i dojenja:
    Dojenje uz lijekove
    Dojenje i lijekovi

Dijeta i dojenje:
    Dojim! Smijem li na dijetu?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

prijateljica se moze hraniti po montignacu, bez problema. jedna mama s foruma je dojila blizance i skinula 14 kila za par mjeseci. uostalom, vecina nas na montinjakovom topiku smo dojilice.

za akne pojma nemam, mozda da proba s akupunkturom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •